LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 5
Pinacolada spune:
Erina, Roxana si Vale- multumim mult ....
erina esti singura care mi-ai zis ca seamana intre ei!!!!!!Ce mai face daria? e ok?
roxana-nu ma certa, am pus putine ca sa nu plictisesc..... sau asa m-am gandit! S-a mai obisnuit mica printesa cu noua missa???
vale- ai drepatate, nu stiu ce virusi umbla, dar luca a tare rau saracutul, nu vrea nimic sa inghita, se chinuie bona sa-i dea ceai..., sper sa-si revina pana duminica , avem un mot si as fi vrut sa merg cu amndoi, dar...........sa vedem!
danielle02 spune:
`neata si de la noi,norocut de ziua scumpei mele Ebonee ca altfel nu aveam zi libera.
eu sunt prinsa cu mutatul si abia abia astept sa termin odata ca sunt rupta.ne mutam la 5 camere,adica 4 dormitoare si un super mare living.2 bai etc etc
abia astept.azi vin fetele la curatenie ca s-au terminat cu renovarile si apoi imi pot chema gasca la ajutat cu,catrafusele.
sper ca pe maine de dimineata sa imi mut tot de aici cat mai e sotzu` pe acasa sa stea cu Melissa ca pe Ebonee o dovedesc eu.![]()
despre Ebonee:e o super gajica
toata ziua brambura cu popiii(copiii) nu vrea sa imi vb in romaneste absolut deloc,doar cateva cuvinte ce le-a invatat mai demult.daca ii vb in romaneste si o rog sa faca ceva,imi intoarce spatele,daca o iau pe englezeste,imediat coopereaza
nu stiu cum sa o fac sa vb si in romaneste.
cumnata mea o intreaba la tel: unde mergi?si nu raspunde,
i-am zis sa o intrebe in engleza si smechera cand a auzit ii zice: shopping![]()
inca bea formula cu bibe fiindca o vede mai mereu pe Melissa cu bibe,vrea si ea.ma bucur ca mananca destul de bine si nu se satura numai cu lapte ca bea destul de mult.
la fel de sociabila a ramas,:D
sabina,ma gandeam cand povesteai tu de Sofia ca era mai timiduta,foarte norocoasa ai fost cu ea,un copil cuminte foc ai avut.nu vrei sa stii cum e cu o puradica super energica si cauta mereu sa faca numai prostioare ca ma tembeleste de cap
ramonaiani,si Ebonee il scoate mereu din pepeni pe doc dar nu ca nu vrea verificata si controlata,ci vrea sa isi asculte singura inima,plamanii etc si apoi sa ma consulte si pe mine si pe doc si daca nu se plictiseste si pe Melissa![]()
e o distractie totala cand e vb de mers la doc![]()
ma duc la epilat si frezat,se trezesc puradicile si nu mai am timp de mine...
multumim de urari
multa multa sanatate tuturor 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
cateva pozici cu noi de ieri cand am plans ca fata mea creste si nu mai e bebelus,deja are 2 ani
http://good-times.webshots.com/photo/2361871480101671646ioDodd?vhost=good-times&vhost=good-times
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Pinacolada spune:
Danille02- superbe pozele si fetele la fel!!! Imi pare bine ca aud vesti bune! e o dulce pititca si frumusicaaa rau!
Sa fie cu noroc mutatul! Ai facut o miscare super buna sa te muti intr-o casa mai amre! Bravos!!!!
carpatina spune:
La multi ani Ebonee de mami danielle02! 
La multi ani Mihnea de mami singura75! 
La multi ani David Andrei de mami mami25_7! 
La multi ani Andrei de mami Carmenita! 
La multi ani Andrei de mami papanash!
Sa aveti o viata minunata! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pinacolada Danille02- superbe pozele si fetele la fel!!! Imi pare bine ca aud vesti bune! e o dulce pititca si frumusicaaa rau! Sa fie cu noroc mutatul! Ai facut o miscare super buna sa te muti intr-o casa mai amre! Bravos!!!! Pinacolada mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007 http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002 |

daaaaaaaaaa abia astept sa plec de aici
carpatina

A truly versatile lady.
pozici
mihailescu teodora spune:
Wowwwww,ce de sarbatoriti am ratat in 2 zile!!!!
Pai ma fac cat casa poporului de la atata tratatie

frumusica si nazdravana Lisa!!!!Sa fii sanatoasa si voioasa,iar mami si tati sa-ti calauzeasca pasii in viata cum stiu ei mai bine!
micuta cretofolina Andreea din dulcele targ al Iesilor!!!!Sa-ti fie toata viata la fel de senina cum iti sunt okisorii!Esti o frumoasa!!!

draguta Miruna,hunedoreanca noastra!Sa cresti mare si sanatoasa,ca frumoasa si desteapta esti pe deplin!!!!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
valentina_22 spune:
Dragi parinti, sa va traiasca comorile, sa creasca mari, sanatosi, fericiti si sa aiba parte numai de realizari! LA MULTI ANI!
Printesa iubitoare Ebonee de mami danielle02
Mihnea de mami singura75
David Andrei de mami mami25_7
Andrei de mami Carmenita
Nazvdravanul scumpic Adi de mami papanash
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
greyeras spune:

LA MULTI ANI! EBONEE, ANDREI, DAVID, MIHNEA 

sa fiti sanatosi si fericiti.
Mamici sa va traiasca puii!

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
greyeras spune:
Si noi matinali azi, ne-am trezit de pe la 6, dupa ce a baut lapticul tati a avut ideea de a-i curata nasucul cu batista bebelusului si atat a plans ca a vomat tot, abia am reusit sa o calmam, in rest muci la greu si acum e si ragusita.
Danielle ai doua printese frumoase foc.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)