LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 4
sim_stoian spune:
Mari, am vazut ce poate Eliza (de altfel, ati vazut si voi ce poate si Fafan
). Eu una te admir (va admir) cum rezistati voi singuri acolo cu 2 copii.
papanash spune:
buna dimi
n-am somn, asa ca , cu noaptea-n cap va invit la cafea .
E o zi foarte importanta pentru noi, sunt emotionata si fericita, am baiat mare si fac cinste la toata lumea ca doar o data-n viata implineste puiul meu 2 ani
!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alinkav spune:
Neata!
pentru toata lumea, eu deja o beau, ca am nevoie!

La multi ani, Ebonee!
La multi ani, Andrei de mami papanash!
La multi ani, Mihnea!
La multi ani, David Andrei!
La multi ani Andrei!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Raportam febra 39 aseara, si febra 39 azi noaptea!

De Olivia e vorba, a si vomitat seara ce mancase, i-am dat nurofen, am mai mancat un iaurtel, si s-a culcat, iar noaptea m-am trezit si ardea toata, i-am dat iarasi nurofen, iar dupa 15 min a cerut apa, fara ca s-o bea a vomat nurofenul, a trebuit sa-i pun un supozitor. Spre dimineata a transpirat bine, iar acum la 10 o duce mama la medlife la pediatrie.
Alex merge spre bine, e vioi, antibioticul isi face efectul, mai are de luat pana luni.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
bikmaria spune:
Buna dimineata,papanash multam de cafeluta ,tare buna 
Lasa emotiile si pune-te pe sarbatorit
Sa-ti traiasca voinicul,sa creasca mare ,frumos si norocos
LA MULTI ANI ADI!!!
petrecere frumoasa.
bikmaria spune:
LA MULTI ANI frumoasa EBONEE sa ai parte de tot binele din lume 
LA MULTI ANI DAVID ANDREI
LA MULTI ANI MIHNEA
LA MULTI ANI ANDREI
Sa cresteti mari voinicilor!
Petrecere frumoasa tuturor.
Pinacolada spune:
Ceamica, Sabina-multumim!!!!!Recomand cu caldura Parisul...si nici nu a fost f scump cazarae+ avion blue air 900 euro pt 9 nopti, in centru!,k din tot sufletul va spun ca a meritat fiecare banut!
din pacate Luca s-a imbolnavit.... toata nopatea a vomitat, si pe o parte si pe alta.....
a inceput de ieri dupa masa................
nu am putut sa-i dau nimic, orice am incercat a dat afara!
acum am reusit sa-i dau putin furazolidon si sumetrolin....sper sa nu vomite, a inceput si putina febra..........
offff, naiba s-o ia de gradi!
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash buna dimi E o zi foarte importanta pentru noi, sunt emotionata si fericita, am baiat mare si fac cinste la toata lumea ca doar o data-n viata implineste puiul meu 2 ani !............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
nici eu nu am somn.am atatea emotii si imi vine sa plang:((( am fetita mare si frumoasa si cel mai important sanatoasa.
aseara m-am bagat in pat la 12 sa fiu prima care ii zice la multi ani chiar daca ea dormea dusa saraca de oboseala.si acu sunt in picioare de la 6.abia astept sa se trezeasca sa o pup toata.
la 12 ne vin invitatii,o sa imi rastoarne casa
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici