LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
Andreea mami de Andu, Sofia vorbea deswpre ea la pers a 3-a, folosind persoana a doua:
asta-i a lu tu!
(asta e jucaria mea...:D )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
vroiam sa va povestesc de andu,este mult mai bine,tratamentul a dat roade,si-a revenit este iarasi copilul vesel si energic dintotdeauna.
stie ca il cheama andu,are doua(doi) ani.aseara ma lua de mana sa meg la fereastra si zicea:mona mine poua(mona,maine ploua).stie cand e noape(noapte)si di(zi).stie ca se trezeste la noua si adoarme la doua
.ii place sa se joace cu mita(mingea),stie marcile de masini,pe tati il cheama mai(marius) si pe mami mona(ramona,primul meu prenume).ii plac apele(laptele),utu(iaurtul),mananele(bananele).
ii plac animalele,i-am povestit ca mergem sa ne vedem cu voi si de atunci nu mai tace spune mami andu pipiii(andu merge la copii),andu oaca pipiii(andu se joaca cu copiii).face si pozne,dar incercam sa remediem.
aandreea27 spune:
fetelor,imi cer scuze ptr exprimarea de mai devreme,a fost fara intentie.
luy,cecilia sa imi spuneti daca este buna poa de pe mail,daca nu trimit alta.
papanash spune:
Un mos si o baba, sot si sotie, mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo, ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri, cu o frumoasa casuta de lemn, si le spune ca tot ce au de facut ei acum este sa se bucure de conditiile minunate din Rai.
Mosul se intoarce catre baba si ii zice: – Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar, NUUUU… tu voiai sa mancam sanatos....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
gabitz, nu certa baitul, exact cum spun fetele, edu e de vina ca nu-i poate atrage atentia, exact asa era Adi la prima miss, iesea mereu din clasa, acum sta cuminte si se implica la toate activitatile. Cand o vede pe prima miss prin curte, fuge de ea si zice 'miss, nu pupi, nu pupi...."
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 fetelor,imi cer scuze ptr exprimarea de mai devreme,a fost fara intentie. luy,cecilia sa imi spuneti daca este buna poa de pe mail,daca nu trimit alta. andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
doar Luy se poate exprima, eu sunt un mic trepadus care se ocupa de lista, acum am si ajutoare

Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)asa crestem noi
aeperju spune:
Salutare!
Noi suntem la Valcea la nasi. Vreaus a va zic ca drumul pe Transfagarasan si la Balea Lac E SUPERb! Am avut noroc si de vreme frumoasa intr-adevar.
La Brasov am prins vreme urata dar ne-am odihnit si ne-am dus prin mall sa alerge andrei.
Andrei e bine, dar mie raceala nu mi-a trecut. NU stiu ce ma tine asa de mult.
Va pupam si va uram week end placut!
Emma si Andrei (21.09.2007)
aandreea27 spune:
ema mi-i adus aminte de transafgarasan,nu am mai fost de cand eram gravida in 7 luni.am urcat pana la statuie la vidraru,toata lumea isi facea cruce cand ma vedea urcand cu ditamai burtica.
eu ma pregatesc de nani,maine am o zi supergrea,andu nu are chef de nani,il culca mamaie,a terminat ucul(sucul),acum se uita la meci cu tataie si cu nenea(cumnatul meu) si urla intr-una ooooollllll(gol).
ramonaiani spune:
Salutare, salutare!
Eu mai pe fuga, de cand Daniel nu mai doarme toata ziua, trebuie sa il distrez si sa-l apar de Eliza. Asa ca timp de PC mai putin ![]()
Azi fuseram la pediatru, la ex de 2 ani pt Eliza si la controlul de 3 luni pt Daniel.
Vroiam sa va zic ca, din partea mea, tot respectul pt mamele care nu spun niciodata pe net ce nazdravani sunt copiii lor, cate prostii fac cat e ziulica de lunga si cat de neastamparati sunt cateodata, de-ti vine sa iei in crezare reclama aia cu "mai bine foloseam prezervativul!".
Eu n-am parte de-un copil asa cuminte, pana si pe dr l-a scos Eliza din calmul lui azi, si mi-a zis ca ma crede, ca vede si el ce copil "plin de temperament" am. N-a vrut ea sa-l lase sa o controleze, sa ii asculte inima si plamanii, si pace buna! S-a fatzait si la masuratori, ca apare cu 2 cm mai mica pe caiet decat in realitate. Insa e sanatoasa si plina de viata. Dr a zis ca TV doar 15 minute la 2-3 zile
- pai ea se scoala dimineata cu Winnie in gand si se culca seara cu Mickey Mouse p buze ...(Asa ca trebuie sa scot TV-ul din priza, ca deja e experta in butonat telecomanda si uitat singura la TV).
A, si cica e prea mica sa i-l dau pe frate-sau in camera. De-aia o apuca noaptea crizele de gelozie
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
sim_stoian spune:
Tarash - grapish, apar si eu sa va salut.
sarbatoritilor din ultima perioada 
Inutil sa ma mai plang de lipsa timpului, spun doar ca am reusit si ne-am betonat curtea, am aranjat locul pt gazon si am pus primul rand de seminte. Acu' am o preocupare arzatoare: sa caut pe net cum se ingrijeste gazonul pt ca nu imi place cum au iesit semintele alea.