LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Betty, din ce ai spus tu inteleg ca nu mai mergeti la gradi si aveti iar bona? vezi cum faci ca noi te asteptam la petrecere, asa ca mai tb sa astepte junioru si petrecerea papanashilor felicitam pe tati, harnicutul.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

de mers mergem la gradi, dar avem pe cinava care il i-a pe Mario de la gradi sia re grija de el pana cand eu sau tati venim acasa, dupa ora 8-9 seara. In plus vine de la ora 3 si pana la ora 17:30 cand pleaca sa il i-a de la gradi, mai face curat, calca, si pune rufe la spalat. Dar in ultima vreme, este doar gresia curata si in rest praful bate recordul, basca ca saptamana asta a venit de la ora 11 si a stat pana la ora 19 si eu de fapt azi am smotruit de nu mai stiu de capul meu. Pe deasupra dupa ce luna trecuta a lipsit mai mult de 1 saptamana, iar intr-o zi de joi a uitat sa ma anunte ca nu vine ca este bolnava, noroc ca o rugasem pe mama sa se duca sa il i-a pe Mario ca el cu o seara inainte o ceruse pe masa-mare, iar eu am sunat-o pe mobil sa o anunt sa nu se mai duca sa il i-a pe copil si ca poate sa ramana acasa sa stranga....si mi-a spus ca este acasa la ea, ca se simte rau, am crezut ca lesin...era in jur de 17:00 si a fost un mare noroc ca o convinsesem pe mama sa se duca...asa ca nu mai stiu ce naiba sa fac...si ca sa termin mi-a cerut sa ii platesc concediu de odihna, pe perioada in care a lipsit....ea lucreaza la mine cam de 5 luni...
Mario e acasa de joia trecuta pentru ca mi-a facut o bronsolita cu sindrom asmatic si l-am internat, apoi mi-a fost indicat de catre medic sa stea acasa cel putin 7 zile

Betty78 34+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

greyeras - multa sanatate adelinei.
betty - roscovanului si insanatosire grabnica si tie...ai grija de bb.
eu vroiam sa va zic ca la party vin doar eu cu eliza pana la urma...tati a dezertat.asta e.ne distram noi...
pupici.o saptamana cat mai buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Danielle, sa-ti traiasca dulceturile. Am vazut pozicile , ai doua scumpe la usa. !
Gabriela, sanatate multa Sarei si insanatosire grabnica!
Bernix, sanatate!
Alice, acrobat sanatos, si sarcina cat mai usoara in continuare!
Aandreea, sanatate multa si lui Andu!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxali, juniorului si dulcetei vorbitoare!
Roxana, sanatate multa lui Andrei, sper sa treceti cu bine peste raceala!
Pinacolada, sanatate multa si refacere repida!
Danuta,petrecere frumoasa si te asteptam cu impresii si pozici!
Betty, ai grija te rog de tine si mai las-o in colo cu smotruiala si servicul. Daca poti si nu e musai sa mergi la job, stai acasa si mai tine-l pe bebe acolo la caldurica!
Sa stapaneasca sanatosi baieteii tai noile achizitii si sa faca nani cu placere .Bile albe pentru sot! Cat despre bona, cred ca profita de voi,este asa de greu sa mai gasesti pe cineva de incredere in zilele noastre! Sa-i platesti concediu de odihna pentru ca a lipsit , ati incheiat vreun contract cu ea, a avut concediu medical sau asa ceva, sau vrea cu orice pręt sa faca rost de niste bani si se agata de asta? Mi-e asa imi suna!
Papanash, asteptam cu nerabdare montajul.Sanatate parintilor si la multi ani bunicului
Greyeras, am crezut ca aveti aparatul vostru. Nici Andrei nu sta la aparatul celor de la spital, cu cel de acasa nu avem nici o problema , ba chiar tine mortis sa si-l tina singurel. E asa de haios! Si la noi era in vedere Prednison-ul dar am reusit sa-l evitam. Desi cred ca v-a spus medicul deja, mai repet si eu, cat timp ia Prednison, fara sare!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty, imi pare tare rau sa aud asa ceva, mai ai putin si o stai acasa. asa ca o sa o poti supraveghea, pana la urma tu o platesti si nu ea pe tine

Acum modific listuta, sper ca nu am uitat ceva, gabitz fara tati si tb sa o trecem pe alina.clau, abia astept sa o cunosc

noapte buna si o saptamana placuta

Papanash sa ai un inceput cat ai usor la munca, mie inca imi e greu cu programul scoala, casa, Cristi .....deci nu m-am acomoda cum trebuia, e adevarat ca volumul de munca la scoala e ingrozitor.....

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

La multi ani, Maria Diana!
La multi ani, Antonia!
La multi ani, Tudor!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_
Tocmai am sosit de la eco. Am fost iute la un doctor oarecare, ca nu mai aveam rabdare pana la sfarsitul lunii cand am programare la doctorul meu. Imaginile au fost foarte clare, pruncul statea cu picioarele aproape in spagat , si doctorita s-a mirat.
Voi fi deci mama de doi baieti

FELICITARI! Ma bucur de vestile bune, sa fie sanatos pruncul gimnast!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27
nu-i aa yaia ca era un sentiment superrrr..

Andrea, de mi-as aduce aminte despre ce vorbeam inainte de weekend...ce sentiment super ar fi asta!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia,multumim, ici.Cum se descurca delfinasul in “triunghi”?

Se pare ca tocmai a devenit patrulater! A intrat si Amanda in combinatie! Dar delfinul le face fata ...deocamdata... nu pare mai epuizat decat de obicei...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Si la noi se anunta o viroza naspa, de la mucisori tuseste urat si e tare ragusita si tare plangacioasa. Maine dimineata avem programare la dr sa vedem gatul.

Sanatate, sper ca nu e nimic grav!

Poze

Mergi la inceput