LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 12
danuta36 spune:
La multi ani pentru 2 anisori!
Flavia Maria de mami pitic 03
Luca de mami Katrin
Ioana de mami anomar12
Lisa Maria de mami adimercedes
Alexandra de mami daniela76
Ebonee de mami danielle02
Mihnea de mami singura75
David Andrei de mami25_7
Andrei de mami Carmenita
Adi Ghighi de mami papanash
Sara de mami Alinamuller
Sa cresteti mari,sanatosi si voiosi!
betty78 spune:
Eu azi am fost la plimbare la niste prieteni iar apoi am bagat o fuga la Ikea, de unde am luat ceva asternuturi ptr Mario si bb mic. Spre seara am inceput sa am niste contractii nedureroase, dar au fost la interval de 10 minute, apoi au devenit mai dese cam la 5 minute si tineau cam 1 min....dupa 2 no-spa vad ca au mai cedat...
Ieri am fost la control si bebe are peste 2800gr si era f agitat. Colul este inca lung si inchis, dar ma astept la absolut orice mai ales ca data trecuta ma plimbam pe strazi cu dilatatie de 4.5
si habar nu aveam
. M-a trimis acasa si mi-a spus sa nu ma mai duc la birou de luni incolo. Deja ma gandesc cu groaza, daca vreau inca sa stau acasa sau poate pot sa mai bag inca 1 saptamana de servici. In rest eu ma lupt cu durerile de fese
care se duc pe picior in jos de la nervul sciatic.
Si un lucru bun cu contractiile astea
, sotul meu s-a speriat si s-a apucat de smotruit, ca nu aveam nimic pregatit pana acum si in plus avem cateva maldare de rufe ale lui bebe spalate care asteapta sa fie calcate
...iar tanti bona se pare ca a frecat-o zilele astea.
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
hello si de la noi.
multumesc mult pentru urarile frumoase, aducatoare de lacrimi pe fatza mea de mama fericita
.
Noi o tinem intr-o petrecere, am fost plecati o fuga si la bunicul din partea tatalui, sa-l uram caci maine-i ziua lui, asa ca am mai facut si-un drum de peste 300 km ieri, ne-am intors az-noapte, sa prindem somnul copilului in masina si azi sa facem pregatirile pentru saptamana care vine.
deci maine incep jobul
.
Adi a petrecut foarte frumos, o sa fac un montaj sa va arat cum a fost la gradi.
Va pupic pe toate, multa sanatate si aveti grija ca-s virusi multi prin aer, ai mei parinti sunt virusati, Adi deocamdata e doar cu muci si un pic de tuse, azi e si un pic ragusit , dar la cat de mult a cantat zilele astea e explicabil.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
aandreea27 spune:
salutare si de la noi.ieri am avut un maraton de vizite pe la rude.daca tot a plouat si nu am avut ce face,am facut inventarul rudelor:nasa mea de botez,verisoara mea,o matusa.andu a fost in largul lui,mai ales ca verisoara mea are un baietel cu un an mai mare decat el,cu care s-a jucat foarte frumos.celelelate l-au rasfatat si ele,asa ca s-a distrat foarte bine.aseara a depus armele pe la 10 asa,la fel si mami lui.
azi ne-am plimbat prin jurul blocului,am papat,acum trecem la nani.
papanash mult succes la job.imi aduc aminte anul trecut aveam si eu emotii inainte de inepere,vreo sapt asa parca am fost pe alta lume.
betty se apropie marele moment,tinem pumnii de pe acum.bravo lui tati,sotul meu nu se prea apropie de smotruiala.mario ce mai face?
alina.clau spune:
Buna la toata lumea!
Ne bagam si noi la petrecere,daca se mai poate si daca ne primiti![]()
,ca noi suntem mai pasivi pe forum,dar ne-ar placea sa va vedem...
O zi cat mai frumoasa(in ciuda vremii..)!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Salutare si de la noi! Si eu misun de pe la 5 , am avut o noapte super naspa, de dimineata am chemat dr acasa. Are laringita si o tuse foarte urata, am fost la spital am facut aerosoli cu adrenalina si injectie cu dexametazona. A ramas sa facem de 3 ori pe zi aerosoli si sa speram ca se face repede bine, ma bucura ca nu a facut febra.S-a trezit cred ca din ora in ora azi-noapte nu putea sa respire, iar acum abia de vorbeste la cat e de ragusita. Cei de la spital spuneau ca e teroare acum cu virozele. |
In primul rand sanatate multa Adelinei. Ai mare grija cu laringita. Exact asa am patit noi cu Andrei. Am ajuns de urgenta la spital dupa ce mi se sufocase in somn. La camera de garda am facut si noi aerosoli cu adrenalina si injectie cu dexa. Voua ce aerosoli v-au dat? Dupa prima zi de aerosoli(3 sed/zi cu adrenalina si 2 sed/zi cu flixotide)Andrei se simtea mult mai bine. Acum dupa o saptamana a mai ramas doar cu o tuse, nu foarte urata pentru care mai facem aerolosi cu ACC. Eu pentru ai usura repiratia, noaptea cand il culcam ii puneam 2 perne si asa putea sa respire mai usoar. Aveti grija si evitati baurturile carbogazoane, citricele de orice fel(suc sau fruct)si orice aliment prea rece sau prea cald
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
aandreea27 spune:
greyeras ce mai face micuta?
danuta
,cateodata si eu ma gandesc ce bine era in CIC.mai ales ca am o anumita sefa care in general vrea sa teminam situatiile....ieri.
greyeras spune:
Buna seara fetelor!
Valentina multam de info, noi facem 3 sedinte pe zi cu adrenalina si ii dau prednison la 8 ore. Deja isi fac efectul, nu mai este la fel de ragusita, iar tusea e mai linistita. Mai nasol este ca nu sta deloc la aerosoli, trebuie sa o tinem cu forta, deja ne cunsoc toti pe la camera de garda, cand ne vad cica a venit fata plangacioasa.
Andreea multam de intrebare, acum este mult mai bine, ne-am mai linistit si noi.
Acum e si un pic trista ca a plecat tataia, s-a terminat concediul si s-a intors la munca, din pacate nu a, putut merge cu el la aeroport.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
cecilia L spune:
Am intart repede sa va salutam, noi am fost ffff ocupati zilele acestea, a venit mama ieri, baiatul a fost super rasfatat si incantat mai ales ca a mai primit un trebulet din gama Thomas, parca Perci...nici nu stiu cum se numeste, azi a venit si mamia si tataia si a fost rasfatat, spre norocul meu au plecat repede
, deja depuneam armele de stat in picioare, mai am sa o duc pe mama la tren si ne reintram in normal, sa nju intelegeti ca nu ma bucur ca au venit, dar toti odata!!!!!!
Betty, din ce ai spus tu inteleg ca nu mai mergeti la gradi si aveti iar bona? vezi cum faci ca noi te asteptam la petrecere, asa ca mai tb sa astepte junioru si petrecerea papanashilor
felicitam pe tati, harnicutul.
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
papanash spune:
hello
v-am trimis un montaj pe mailul comun cu petrecerea lui Adi.din pacate n-am avut timp sa-l bibilesc, sunt grabita tare.
multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )