LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
La multi ani fericiti Bernix!
La multi ani
Lisa Maria de mami Adimercedes
Andreea de mami Celia
Sofia Diana de mami Isa13belle
Vlad de mami Ramonarosca
Ebonee de mami Dani
La multi ani Ghighisor, David si Andrei!
Sa creste-ti mari si sanatosi si sa aduce multeeeeeee bucuri parintilor!
Alice felicitari,deci soacra mare de 2 ori![]()
Gabriela pupici multi de la noi,sa mai treaca supararea
Sabina felicitari pentru noul job!
Multa munca si mult frecus...cu criza asta au innebunit cu toti.
Ma bucur ca copiloi sant bine ca altfel o luam razna de tot
Baiatul si-a luat in serios anul asta meseria de scoler
(sa speram ca nui trece)... pitica ma bucura ca papa bine, chiar prea bine uneori, de vorbit e italo-rom, 2 in italiana ,una in romaneste sau invers![]()
Tot pe fuga si mesaje telegrafice
Sanatate tuturor piticilor
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxana_G spune:
Neata. Andrei nu prea pricepe conceptul de weekend, asa ca misun de la 7. De fapt s-a trezit din pricina de nas infundat, saracul tot cerea picaturi. Greu am inteles ce voia, ca la cum stalceste el cuvintele nu pricepeam decat nas. Cred ca luat de la bona, ca a fost racita rau. Luni si marti am lasat o acasa ca tot eram si eu, dar de miercuri nu am mai avut incotro. Sa vedem acum ce va fi.
Va pupic, sa aveti un weekend minunat!
Sara
de mami Alinamuller! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Salutare si de la noi!
Si eu misun de pe la 5
, am avut o noapte super naspa, de dimineata am chemat dr acasa. Are laringita si o tuse foarte urata, am fost la spital am facut aerosoli cu adrenalina si injectie cu dexametazona. A ramas sa facem de 3 ori pe zi aerosoli si sa speram ca se face repede bine, ma bucura ca nu a facut febra.
S-a trezit cred ca din ora in ora azi-noapte nu putea sa respire, iar acum abia de vorbeste la cat e de ragusita.
Cei de la spital spuneau ca e teroare acum cu virozele.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
alinkav spune:
Neata' la amiaza!
Sanatate puitilor
, naspa rau cu virozele astea!
Ai mei sunt veseli, pe antibiotic(isi face bine efectul!), momentat fara muci, ceea ce e bine.
Alice, felicitari ptr bb baietel!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Celia spune:

Sara de mami Alinamuller
La multi ani, sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Multa sanatate micutilor bolnaviori.
Ali, multumesc
.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
valentina_22 spune:
Sanatate,viata lunga si plina de realizari pentru Sara de mami Alinamuller la implinirea celor doua primaveri!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Pinacolada spune:
Bune seara!
Celia, Roxana, Teo, Alice, Alinkav- multumum pt urari....care se pare ca s-au adeverit!
Dupa ce am plecat de job val vartej , fara nici nmacar sa dau de veste la sefu', caci imi era f rau si mie:))), am ajuns acasa unde am incercat sa ma tin pe picioare. Nu pot sa va spun cat de rau mi-a fost!Am ramas eu cu luca acasa, cristi a iesit uh ic cu rares afara!
Cu greu, dar azi e mai bine!
Bai frate ce virusi or fi astia, CA TE TERMINA!
danuta36 spune:
Seara buna!
Multumim frumos de urarile pentru ziua Mirunei
Multi pupici de la noi
Maine o sarbatorim,ca pe 1 n-am apucat,fiind mai mult pe la servici..mai ales tati 
Parca nu mai am timp de nimic,de cand am inceput serviciul..ce bine era in CIC![]()