LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Va salut mamicilor!

Tocmai am sosit de la eco. Am fost iute la un doctor oarecare, ca nu mai aveam rabdare pana la sfarsitul lunii cand am programare la doctorul meu. Imaginile au fost foarte clare, pruncul statea cu picioarele aproape in spagat , si doctorita s-a mirat.
Voi fi deci mama de doi baieti

Numai bine pentru toate!

---------------------------------------------
vine al doilea 16+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze

www.sevenalice.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

salutare si de la noi,de fapt de la mine,ca andu doarme.
ptr inceput vreau sa urez:
dulcetei ebonee de mami danielle
papanashului mihnea de mami singura 75
papanashului david de mami 25_7
andrei de mami carmenita
papanashului andrei de mami papanash
alina sanatate micutei.
danielle,papansh cred ca sunteti foarte emotionate.
teo multumim mult.
erina ma bucur ptr frumoasa daria,ca este bine,sunt foarte haiosi cand fac propozitii..
nu-i aa yaia ca era un sentiment superrrr..
gabriela offff imi pare rau ptr micuta sara.nu te mai intreb ca ai simtit cand ai vazut-o asa.bine cel putin ca discutiile cu cei de la cresa au decurs dupa cum vroiai.
alice sa fie sanatosi,sa ai o sarcina si o nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ana, multumim.ici

Adi, multumim.ici. Sper ca aiesit asa cum va doreati petrecerea Lisei.

Yaia,multumim, ici.Cum se descurca delfinasul in “triunghi”?

Piciulika, ma bucur pentru voi ca tati se recupereaza repede si bine.

Rox, multumim, . Tortul haios, as fi vrut sa fie o ciupercuta …dar cum nu mi-am gasit cariera in cofetarie… macar a fost bun la gust si facut de mine…stiu ce am pus…
Ma bucur ca atomicii sunt ok cu acomodarea la gradi .
Succes la serviciu , cu controalele si sa treaca repede cele 6 luni...

Gabriela,multumim, . Ce rau imi pare ca dulceata nu mai e interesata si vesela la gradi…poate se va schimba…si dupa sedinta pari optimista.Sanatate multa , sa treaca repede .

Carpatina, multumim,ici trandafirasului belgian si mamicii ei.

Bernix, multumim. Sanatate multa.

Maruntzika, sa va fie de bine concediu si poate ne spui mai multe despre dulceata.

Erina, , multumim, ici. Ma bucur nespus pentru vestile bune ca Daria e spre bine.

Alina, Pinacolada, sanatate multa minunilor voastre.

Teo, multumim mult.ici
Ce nasi am vazut …frumosi … are Mihnea cui sa semene…Sa va traiasca finii!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

andu s-a trezit acum 10 minute,dar este nevos,nu vrea la mamai,vrea la mamaie,acum striga dupa aua(laura,sora mea),e cam ragusi,sper sa nu se intoarca vreo gripa,viroza sau vreo ruda de-a ei.
afara nu vrea,cica poua.
ma duc sa vad daca si-a revenit printisorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Si la noi se anunta o viroza naspa, de la mucisori tuseste urat si e tare ragusita si tare plangacioasa. Maine dimineata avem programare la dr sa vedem gatul.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alice, felicitari! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

Aandreea, ici micului nervos, sa-i treaca supararea si sa fie o alarma falsa raguseala...

Greyeras, sanatate multa Adelinei.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

am mai pus niste poze pe mail-ul comun,de la ultima noastra vizita la ferma animalelor din pantelimon.mi-a semnat andu biletul de voie de stat pe forum,cat timp plimba el enu(trenul).mai nou este fan trenulet thomas,aseara a trebuit adormit cu el in brate.
papanash cum ati sarbatorit la gradi?sunt direct interesata,desi ziua lui andu pica sambata,ma gandesc sa fac ceva vineri,dar nu stiu ce ca astia sunt cam restrictivi.
nici acasa nu stiu ce sa fac,trebuie sa ma mai gandesc.
gata s-a terminat pauza.

Mergi la inceput

.pinacolada cateodata si mi imi vine sa ic la fel:fir-ai tu sa fii de cresa,mai ales ca am presimtirea ca andu o sa colectioneze toate olile.asa ca fac frumos la mama sa stea cu noi,sa avem cu cine-l lasa.
daniela s-a prins ea micuta ebonee ca nu are ce face cu limba romana.melissa ce mai face?papa bine?
teo iti sta super, blonda,super de tot,sau cum zice andu,upei.ce mai face mihnea?
fug sa schimb bebe-ul ca,daca nu suntem pe faza,isi da jos singur pampers-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nu puteam sa ratez ziua de azi fara sa-i spun La multi ani, frumoasei Ebonee, cu un si o de la Cristi

La multi ani, Ghighi zis si Adi!

La multi ani, Mihnea, David si Andrei
!

Sanatate multa bolnaviorilor.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ohhhhhhhhhhh ca m-ati facut sa dau apa la soareci iar
a trecut si ziua de azi,frumoasa mea Ebonee doarme.nu a inchis un ochi azi,nici macar 5 min,nu am lasat-o
pe la 8 a adormit pe canapea cand nici nu ma asteptam.
casa e vraiste dar nu e bai,a fost frumos de tot si cel mai important e ca s-a simtit printesa mea bine.
o sa pun niste poze facute pe fuga mai incolo.
nu imi vine sa cred ca am fetita asa mare,cand ma uit inapoi,imi aduc aminte cat de mult mi-am dorit-o si imi vine sa

Melissa a fost de o cumintenie rara,a dormit absolut toata ziua,s-a trezit numai sa pape si atat.e o cuminte si o frumoasa,m-a lasat sa ma ocup de invitati.
ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a dat niste fete minunate si sanatoase.sunt tare mandra de odraslele mele
pe langa ele,ma simt si eu mai tanara si cu,chef de viata

va si va uram un weekend minunat

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput