Aspirante optimiste (427)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Multumesc foarte mult...

Am sa merg la odisee, dar mai tre sa ma obisnuiesc si eu cu ideea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

la odisee cu voi toate , la noi deja unele gravidute au inceput sa nasca desi mai devreme dar totul va fi bine

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet pentru urari...este foarte emotionant si eu sunt la serviciu si aproape ca mi se umplu ochii de lacrimi...

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Felicitari CK!!! Ma bucur mult pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Profit de ocazie sa o felicit si pe Cinezee! Sa-ti creasca burtica si sa faci un bebe sanatos! Mai spune-ne si noua cum esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

ck, in ce zi a cm esti? Ti-a intarziat sau te-au mancat degetele dupa un test???

Mergi la inceput

elenii, pai eu mai citesc si pe la odisee...si o fata de acolo care avusese ultimul cm cu o zi inaintea mea, a zis ca ei i s-a pozitivat testul de vreo sapt....

si in plus m-am simtit ciudat de cateva zile....furnicaturi in burta, o pofta de mancare cam mare (eu am cam 50 kg si nu am fost niciodata mancacioasa), si lucru care m-a determinat sa fac test azi dimineata - cu 4 zile inainte de cm, a fost ca e a doua noapte in care ma trezesc la 5 sa merg la baie si nu mai pot sa adorm ( nu mai tre sa mentionez ca sunt o fana declarata a somnului)

in concluzie am facut testul cu 4 zile inainte de ziua in care trebuie sa vina cm si a iesit pozitiv, a doua liniuta mai slaba de intensitate, dar prezenta

vai ce m-am intins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ck uita te la testele mele inclusiv cel de ieri... ca primul pe care l-am facut puteam sa jur ca numai eu vad si a doua liniuta si eram la a doua zi de lipsa cm

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

multumesc, am sa ma uit

momentan trebuie sa iau o pauza de forum, ca am treaba la serv si nu prea mai pot sta

dar mai prind eu un moment sa mai stau la o vorba mica

va pup pe toate si... back to work....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

neata fetelor

am mai intrat si eu un pic pe aici....in ultimul timp mai mult v-am citit din umbra decat sa scriu...

oricum, am intrat sa va spun ca azi dimi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv...a doua liniuta mai slaba, dar existenta!

m-am emotionat foarte tare normal, mi-am sunat sotul, am si un pic...de fericire

va pe toate si va doresc si voua o asemenea veste cat de curand

Felicitari scumpoSarcina usoara si un bebe sanatos si la termen iti doresc!!!!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

He he, ce veste buna.
Felicitari ck sarcina usoara, bebe sanatos si la termen.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput