Aspirante optimiste (427)
Raspunsuri - Pagina 12
onybony spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Iubita am fost aici toata ziua, am mai aruncat un oki, am vazut ca nu scrie nimeni... Pupici. Haideti fetelor, nu mai povesteste nimeni nimic? Sorinake, esti bine? Beluistef, tanamera, onybony, ce faceti? YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |

eu am fost la un chef in weekend, si azi am pus gogosari cu conopida, deaia nu am avut timp sa intru
am vazut ca activitatea a cam scazut, poate spera fiecare sa fie ultima luna la aspirante

eu sunt bine, in continuare Z 8, asa ca asteptam cu nerabdare zilele ce urmeaza, si sper din suflet sa fie de bun augur luna asta.
va pup pe toate si bun venit aspirantelor noi venite si sedere scurta

Vom avea mereu luna viitoare
Valentina_D spune:
yeeeeeeeeeeee, hai ca m-ati speriat, am crezut ca nu mai vreti sa vorbiti

fetelor, hai ca va povestesc eu...cum ma dor sanii dupa ovulatie...de doua luni nu ma mai dor deloc, nici inainte de cm...si din weekend mor de junghiuri, stau numai sa ma pipai, sa nu care cumva sa fie vreun nodul.....nimic
eu...z18, prestat dupa ureche...dar cu foc![]()
sotul a facut azi spermograma la medlife, astept cu sufletul la gura rezultatul...am emotii de mor
sunt trezita e la 5:45....
...sper sa fi meritat
Valentina
aleesicoo spune:
seara buna iubite fete
Ylari iubita mea ma bucur ca esti mai bine

Valentina doamne ajuta sa fie super ok analiza si eu tind sa cred ca asa va fi, doamne ajuta sa fie cu okisori pana la urma
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
lory09 spune:
Buna fetele,
de prin vecini!
Intrai sa o linistesc pe Valentina,ca vad ca tare multe griji isi face cu durerile de san.
Vali,asa patesc si eu vreo 2-3 zile dupa ovulatie.Am niste dureri de sani si niste junghiuri de-mi vine sa ma tavalesc inchinuri.Se umfla foaarte tare,simt ca-mi coc efectiv si ma dor atat de rau ca nu suport nici sutienul,de dormit pe burta,nici nu se pune problema!Asta cateva zile dupa,apoi durerea scade,sanii sunt umflati,dar nu asa mult,si spre sfarsit...deloc si vin musafirii.Asa patesc eu!
Stai linistita ca nu e nici un nodul,in cel mai bun caz,poate fi cu ochisori,daca nu ai mai patit asa ceva.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D yeeeeeeeeeeee, hai ca m-ati speriat, am crezut ca nu mai vreti sa vorbiti ![]() ![]() ![]() fetelor, hai ca va povestesc eu...cum ma dor sanii dupa ovulatie...de doua luni nu ma mai dor deloc, nici inainte de cm...si din weekend mor de junghiuri, stau numai sa ma pipai, sa nu care cumva sa fie vreun nodul.....nimic eu...z18, prestat dupa ureche...dar cu foc sotul a facut azi spermograma la medlife, astept cu sufletul la gura rezultatul...am emotii de mor sunt trezita e la 5:45.... ...sper sa fi meritatValentina |
Valentina_D spune:
mai fetelor, Doamne ajuta...dar sa stiti ca io nu stiu ce sunt aia sani umflati....
eu si cand am fost insarcinata nu am simtit ca sunt mai mari...oi fi chioara??????? sau nu imi cunosc organismul bine???
dar junghiuri, pe cuvant ca nu am avut, de-aia m-am speriat si mi-am pus tot neamul la pipaiala![]()
![]()
![]()
acum dor amandoi, dar stiti ce? eu de bebe nu imi fac mari sperante
ca daca prietena mea cu cititul in carti mi-a zis ca pe la primavara...parca m-am relaxat...si astept ...primavara
pana atunci, sper sa iasa ok analiza sotului, ca daca nu, l-am si convins sa o repete
Valentina
Alinutzaa spune:
Buna seara
Vad ca v-ati mai animat nitel ca azi a fost liniste rau pe aici.
loricio bine ai venit si pe la noi. Scriu acusica raspuns la mail daca nu cumva intri tu pe mess. 
Vali azi mi s-a trezit copilul de aia am iesit ca fulgerul. 
Tot asa durerosi sunt? Cand iti ies rezultatele la analizele tale?
Vad ca [onybony[/b] a pus gogosari si conopida. Bravo draguta, lasa ca or sa iti prinda bine cand or da greturile si poftele peste tine. 
toate fetele
Eu ma simt in continuare suspect de bine.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
5+
Handmade by Alina
Valentina_D spune:
| citat din mesajul lui Alinutzaa Buna seara Vad ca v-ati mai animat nitel ca azi a fost liniste rau pe aici. loricio bine ai venit si pe la noi. Scriu acusica raspuns la mail daca nu cumva intri tu pe mess. ![]() Vali azi mi s-a trezit copilul de aia am iesit ca fulgerul. ![]() Tot asa durerosi sunt? Cand iti ies rezultatele la analizele tale? Vad ca [onybony[/b] a pus gogosari si conopida. Bravo draguta, lasa ca or sa iti prinda bine cand or da greturile si poftele peste tine. ![]() toate feteleEu ma simt in continuare suspect de bine. Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+Handmade by Alina |
iubita, acum dor amandoi...niste 'nesimtiti'..ca nu stiu de ce dor asa devreme....chiar nu au vreun motiv
stau ca fraiera si ma pipai de noduli...bine ca nu sunt
mi-e si rusine la serviciu...dar uneori am senzatie de usturime si fug la baie sa ma pipai
na, mai pomenirati?
si la trtatament ma gandesc, o sa ii spun doctoritei, ca luna asta merg
analizele nu au iesit inca, e super devreme

Valentina
ck_29 spune:
neata fetelor
am mai intrat si eu un pic pe aici....in ultimul timp mai mult v-am citit din umbra decat sa scriu...
oricum, am intrat sa va spun ca azi dimi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv...a doua liniuta mai slaba, dar existenta!
m-am emotionat foarte tare normal, mi-am sunat sotul, am si
un pic...de fericire
va
pe toate si va doresc si voua o asemenea veste cat de curand

aleesicoo spune:
FELICITARI!!!!! BRAVOOOO!!!!
SA DEA DZEU SA FIE SANATOS SI SA STEA LA MAMII IN BURTICA PANA LA TERMEN!

ce ma bucur ca incep sa apara liniutele... hai fuguta la odisee
te pup ma bucur din suflet
| citat din mesajul lui ck_29 neata fetelor ![]() am mai intrat si eu un pic pe aici....in ultimul timp mai mult v-am citit din umbra decat sa scriu... oricum, am intrat sa va spun ca azi dimi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv...a doua liniuta mai slaba, dar existenta! m-am emotionat foarte tare normal, mi-am sunat sotul, am si un pic...de fericireva pe toate si va doresc si voua o asemenea veste cat de curand![]() ![]() ![]() |
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Valentina_D spune:
| citat din mesajul lui ck_29 neata fetelor ![]() am mai intrat si eu un pic pe aici....in ultimul timp mai mult v-am citit din umbra decat sa scriu... oricum, am intrat sa va spun ca azi dimi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv...a doua liniuta mai slaba, dar existenta! m-am emotionat foarte tare normal, mi-am sunat sotul, am si un pic...de fericireva pe toate si va doresc si voua o asemenea veste cat de curand![]() ![]() ![]() |
felicitarrriii, bravo

sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun

Valentina