Aspirante optimiste (427)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

multumesc multumesc dragelor

sa auzim numa de bine si sa fim sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

INAINTE DE TOATE TE FELICIT SI EU CK

ELLENNI multumesc frumos ptr urari

Citat:
citat din mesajul lui ellenii

Felicitari CK!!! Ma bucur mult pentru tine! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Profit de ocazie sa o felicit si pe Cinezee! Sa-ti creasca burtica si sa faci un bebe sanatos! Mai spune-ne si noua cum esti.

Asadar am fost la dr din pacate dr-ul meu este plecat la o conferinta in africa de sud pana pe 12 oct , asa ca m-a trimis la o alta colega [doctora Chirita cam aeriana din punctu meu de vedere am stat dupa ea peste o ora jumate ] , in continuare situatia mea nu e inca roz , s-ar vedea ceva acolo ca activitate ,sarcina e mai mica de 5 saptamani chiar si ptr a facea masuratori am pierdut putin sange astazi , si mi-a dat sa iau utrogestan de 3 ori pe zi

asa ca luni cand ajunge el iar merg la el

Mi-am facut si niste nervi desigur , era plin de babete acolo , am venit acasa cu o imensa durere de coloana si de burta ca babetele au ocupat toate scaunele si nu vor sa dea loc nici daca le spui ca ai probleme , cand am cerut loc s-a uitat una asa de urat , restu gravidelor cu sarcinile mari stateau in picioare , in pana mea nici la maternitate nu avem loc de expiratele astea

Dragele mele va multumesc tareeeee mult ptr sustinereeeeee va puuup pe toateeeee

5 +un la termen astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ma bag si yo in seama ...cik pana pe 10 au conferinta ...doctora mea mi-a zis ca pe 10 vine in tzara

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo

Mergi la inceput

da e normal ca omu a spus 12 ca presupun vine in we se odihneste si el si il gasim de luni incolo = 12 oct

Prima data imi spusese un dr care deobicei pare amabil tot el mi-a citt mai bine si la transvaginala , nu situ cum il cheam ca dr chirita era cam rea

5 +un la termen astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Ck te felicit si eu din suflet pentru bb. Ma bucur tare ca a venit barza la tine...si va doresc la toate un cat mai curand...
Ck, tu de cat timp astepti barza?

Mergi la inceput

Felicitari si pt tine cinezee, nu am apucat sa te felicit...
Cinezee

Mergi la inceput

Cinezee, de 4 luni de zile incercam, timp in care am trecut prin diferite stari: prima data optimism, apoi panica, nervi ca nu se intampla etc....ca si alte fete probabil; cred ca primele 2 luni au fost cele mai grele....

Discutasem cu sotul, ca daca nu se prinde nici luna asta, sa facem niste analize amandoi, sa nu fie ceva in regula....nu a mai fost cazul

Fetelor: Cinezee, Florentina va multumesc pt urari! restul fetelor, cu optimism inainte ca o sa vina si la voi

Fug acasa sa ma vad cu sotul si sa sarbatorim

Mergi la inceput

Eu am cam plutit azi...asa ca ma scuzati ca v-am incurcat...Florentina ma intrebase de cate luni incercam....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

Cinezee, de 4 luni de zile incercam, timp in care am trecut prin diferite stari: prima data optimism, apoi panica, nervi ca nu se intampla etc....ca si alte fete probabil; cred ca primele 2 luni au fost cele mai grele....

Discutasem cu sotul, ca daca nu se prinde nici luna asta, sa facem niste analize amandoi, sa nu fie ceva in regula....nu a mai fost cazul

Fetelor: Cinezee, Florentina va multumesc pt urari! restul fetelor, cu optimism inainte ca o sa vina si la voi

Fug acasa sa ma vad cu sotul si sa sarbatorim

Si la mine asta e luna 4 de incercari, cine stie poate DD imi spune ca bb e pe drum si te urmez la odisee...
Petrecere frumoasa Ck

Mergi la inceput

CK mi-am dat seama dar nu ii bai

Florentina_C multumesc frumossss ptr urari

5 +un la termen astept

Mergi la inceput