*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (77)*
Raspunsuri - Pagina 19
Ramo2007 spune:
Poze noi...din concediu si nu numai...
http://community.webshots.com/album/569704196DPnWyx?start=168
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
miki01 spune:
FIV-ul 2. Noua nu prea ne iese bebe prea usor, trebuie putin ajutat ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Miki multumim de vot si laude )...Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
malinas spune:
criss, pai cred ca o sa agat si io niste ceapa tocata, sa vedem ce se intampla.
lorellay, nu i-am facut aerosol, fiindca nu am aparat.Felicitari pt Diana cea umblareata
miki,
multumesc
Ramo, cumpara o tetina cu gaura mai mare, pt papat cereale, dar vezi sa nu fie prea mare.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
Ramo2007 spune:
Am tetina pt. cereale, dar e prea mare...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Hera25 spune:
Multumim fetelor. Acum e bine Lorena, numai ca ne confruntam de ieri cu muci si tuse. Offf....trecem noi.
Amalia eu acum sunt ok, dar in spital in 3 nopti dc am dormit 3 ore. Am stat si am pazit-o sa nu treaca temp de 40. Cand depasea 39 faceam repede impachetari. Ce sa-ti spun e groaznic, sa-ti vezi puiul zacand pe un pat de spital.Nu te mai gandesti la tine.
Oceanborn incearca cu canuta cu cioc, de fapt eu nu-i dau cu biberon ci cu canuta cu cioc. Si vad ca bea, dar nu m-am indurat s-o intarc. Poate ca nu am facut ce trebuia, dar mi-a fost mila de ea, ca si asa e ca vai de capul ei, ii mai luam si ce avea ea mai drag.Am eu timp s-o intarc cand va fi mai bine.![]()
Miki nu i-am facut vaccinul. Era in spital un bebelus de aproape 4 luni, care la 3 sapt dupa vaccin avea aceleasi simptome ca si Lorena. Acum cum e norocul fiecaruia.Totusi mai bine ca a facut la 11 luni si nu la 4 luni. Putea sa nu faca deloc dc nu o duceam in parc si nu lua contact cu alti copii, dar nu o pot tine izolata. Asta e. Bafta in proiectul bb2. Si noi vrem bb2, acum sa vedem ca e f greu cu unul dapai cu 2 si fara nici un ajutor. Dar tot il vrem si pe al 2 lea.
Ramo ce grasuna si vesela e Sara.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
bebecris spune:
acum 2 saptamani si david a fost bolnavior...a facut laringita...nu avea voce deloc...nu i-am facut aerosoli....dar i-am pus picaturi VIBROCIL si apoi l-am aspirat...
am pus si noi pozici noi:
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz?start=396
sanatate multa bolnaviorilor...
malinas...nu stiam ce-i cu voi de nu ati mai venit in parc....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
monicus spune:
Votat printesica ff frumoasa.. Sa ii fie de bine tot ce a facut ea pe acolo prin Italia si sa o tineti tot asa plimbaretilor. La cat mai multe iesiri. Vad ca ii prieste toate calatoriile. De ce nu va mutati acolo? Ar fi super pentru mititica. Felicitari pentru dintisori.
| citat din mesajul lui criss703 Ciao mamici si bebelici ![]() Am intrat un pic sa va pove din vacanta si sa pun cateva pozici . Multumim de primire si pentru voturile acordate care ne-au dus pana pe locul 21 .Mai pun linkul poate mai sunt sustinatori pt. Sofi mic In primul rand avem si noi 2 dinti fara nici un simptom , am dat cu lingurita in el in timp ce-i dadeam papa , urmatorul a iesit repede cand eram la mare .Doar intr-o seara a fost f. maraita (si de la oboseala) si i-am dat Nurofen . In rest decat ca nu are asa pofta de mancare desi a pus in 2 sapt. jumate 400 gr. si de la 7,800 kg cat avea cand am plecat am venit cu 8,200 kg ![]() ![]() ![]() ..am zis ca facem chef cand ajungem la 8 kg ! Se pare ca-i prieste de minune aerul de Italia si de mare bineinteles (acolo a avut cele mai spectaculoase cresteri ) . Cu avionul deja ne intelegem bine (de fapt eu ca ea s-a inteles bine de prima data ,asa vegetatie frumoasa si colorata pt. sfarsit de septembrie eu nu am mai vazut ! A dormit o gramada Sofi iar pe plaja , in carucior la plimbare , in apartament pe balcon ...in general numai pe afara , pana si noaptea dormeam cu usile larg deschise la dormitor .Conditii f. bune la cazare (de altfel ne-am si prelungit 2 zile sederea si se descurcau de minune , sa-i fi vazut ce ordonati plecau toti 3 cu rucsacele in spate cu sticluta laptic/suc/apa si ursulti , relaxati ...si noi ne gandeam daca ne vom descurca numai cu Sofi Tot la mare am invatat sa ne ridicam in fundulet , sa mergem cu mai mult curaj ...si sa nu mai prea avem stare Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Pfai, nu mai dovedesc sa ma uit la frumusetzi de poze, am admirat mamici prospat frezate, sexoase si palmieroase, bebei pletosi, cheliosi dar albastrosi, si bebeline cu nasul lipit de patut si smecheroase pe malul marii Laguria.
Ce dragi imi sunt!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
Olivia26 spune:
Hola, gagics.
Multumim pt urari, dam de baut 

Am admirat poze Thomas cel ochios si vesel si mami slabanoaga tunsa f fain, iti sta super asa si culoarea te prinde bine
, Paula cea dulce si grasuna si mamica frumoasa si eleganta ca de obicei(asta imi place si mie aici ca nu simt toamna aici, numai palmieri, portocali, maslini, oleandru, copaci imensi de ficus iar la munte paduri de pin), Sara falcoasa si scumpa de-ti vine s-o papi toata, are si cu cine semana cu asa parinti frumosi si tinerei, David care e din ce in ce mai dragalas mai ales palmier e delicios. Uite Cami, ca tot intrebai, ii poti prinde parul Alexandrei asa palmier, cu elastic
.
Pun si eu 2 filmulete de azi, de fapt de acum cateva minute![]()
Felicitari puilor mergareti si sanatate multa bolnaviorilor.

Bertha, diploma e in greaca
...se inteleg numai numele meu si al lui david si o stampila cu Breastfeeding, a vital response. Tare faza cu factura
Oricum, iti poti face singura in Word diploma si o listezi, o meriti pe deplin...numai bine treci si factura pe verso
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
cameliam spune:
N-am chiar atata material pentru palmier...
Ne-am uitat tot familionul la David si ne-am minunat cum se da jos din pat si ce frumos merge
! Alexandra cand ajunge la marginea patului sare-n drept in cap.
| citat din mesajul lui Olivia26 Hola, gagics. Uite Cami, ca tot intrebai, ii poti prinde parul Alexandrei asa palmier, cu elastic Pun si eu 2 filmulete de azi, de fapt de acum cateva minute. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Paula Sofia DN 18.11.2008
.Mai pun linkul poate mai sunt sustinatori pt. Sofi mic