*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (77)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Multumim mult de aprecieri fetelor!

si sa va mai multumesc ca puneti idei de papa pt pitici, azi n-a vrut sa pape la amiaza ce i-am pregatit, ciorba de legume cu vita.. asa ca m-am tot gandit ce sa-i dau ...si s-a aprins beculetul, ia sa incerc cu galbenus .i l-am pregatit si mi-am amintit ca scrisese Bertha ca -i daduse Ioanei cu feliute de rosie...lui thomas ii plac rosiile foarte mult ,dau jos coaja scot samburii si papa la orice ora.. asa ca i-am taiat o rosie, i-am rupt bucatele de galbenus si a papat fiu-meu tot de pe tavita

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, super tare David, cum a invatat el sa se dea jos din pat.E tare dulce.La multe lunite!Sa fie sanatos.

bebecris, eu ies dimineata cu DAvid, fie in parc, fie la cumparaturi, etc.Seara eu ies cu David doar miercurea, cand Liviu se duce la fotbal, in rest iese cu tati.Asta pana termin eu proiectul la care lucrez acum, adica pana pe 15 oct.

Am comandat si eu azi aparat de aerosol, ca nu se mai poatea.Maine vine.Cine imi zice (alra, camelia, lorellay) cati ml de ser fiziologic pun si cat timp il tin pe David?

Vazand ca David al Oliviei se da jos din pat si merge singur asa bine, parca nu-mi vine sa ma mai laud cu ispravile lui David al meu, care doar ce a invatat sa faca bravo, si e tare incantat.Si-a ales si o jucarie de suflet, sta toata ziua cu ea in manuta, si daca il intreb unde e ursuletul, imediat se pune pe cautat.Este, cred, cea mai urata jucarie din cate are, e un ursulet albastru de la o cutie de cereale Nestle, dar cred ca-i place fiindca-i micut si poate sa-l tina intr-o manuta.Seara i-l pun in patut, si-l apuca de un picior si-l strange langa el.Sunt tare incantata ca s-a atasat de o jucarie, ca poate, in timp, va reusi sa adorma cu ursuletul. acum o sa mai caut sa ii mai cumpar, ca daca-l pierdem pe asta sa avem de rezerva.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cami, cat de frumoasa e Alexandra si e toata serioasa asa ca un om mare, ganditor, sa stii ca incepe sa-ti semene din ce in ce mai bine.

Malinuto, vrei bataita Uite ca al meu nu zice Bravo, bate uneori din palme dar fara sa zica bravo, mai mult ciocneste cate 2 jucarii intre ele, si nici jucarie de suflet nu are desi i-am cumparat nu stiu cati pufosi tot sperand sa indrageasca vreunul dar nimic, asa ca felicitari pt reusite, ai un baietel destept, o sa va ajute mult la adormit faptul ca are un doudou. De aratat a inceput si al meu dar numai de vreo 3 zile sa arate cu degetul, pana acum ma chinuiam sa inteleg ce anume vrea de tot urla...bine, inca ma mai chinui ca nu tot timpul arata Sanatate multa, si al meu e cam fornait si dr a zis tot asa apa de mare si ser iar la nevoie, inainte de somn mai ales, ne-a dat picaturi (Iliadin-Merck, 0,01%) dar nu mai mult de 1,2 picaturi de max 3 ori pe zi, max 3 zile, nu i-am pus inca, insist cu apa de mare si ser, acum o sa incerc si cu ceapa zdrobita cum zicea Criss.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Malinuto, vrei bataita Uite ca al meu nu zice Bravo, bate uneori din palme dar fara sa zica bravo, mai mult ciocneste cate 2 jucarii intre ele, si nici jucarie de suflet nu are desi i-am cumparat nu stiu cati pufosi tot sperand sa indrageasca vreunul dar nimic, asa ca felicitari pt reusite, ai un baietel destept, o sa va ajute mult la adormit faptul ca are un doudou. De aratat a inceput si al meu dar numai de vreo 3 zile sa arate cu degetul, pana acum ma chinuiam sa inteleg ce anume vrea de tot urla...bine, inca ma mai chinui ca nu tot timpul arata Sanatate multa, si al meu e cam fornait si dr a zis tot asa apa de mare si ser iar la nevoie, inainte de somn mai ales, ne-a dat picaturi (Iliadin-Merck, 0,01%) dar nu mai mult de 1,2 picaturi de max 3 ori pe zi, max 3 zile, nu i-am pus inca, insist cu apa de mare si ser, acum o sa incerc si cu ceapa zdrobita cum zicea Criss.

bhayyyyyyyyyy, nici David al meu nu zice bravo, dar daca eu zic bravo el bate frumos si fericit din palmute.Imi e drag de el de numai pot.AAAAAAAaaaaaaaaaaa si a invatat sa se pisiceasca, daca ceva nu-i place se preface ca plange.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Mie dr mi-a zis o fiola de ser fiziologic si tinut copilul timp 2 minute la masca. Bine, ca nu sta mai mult de 5-10 secunde odata si n-o fortez, facem pauza, ne mai jucam, mai punem iar masca... asa ca dureaza ceva si in final nu stiu cat timp a facut efectiv aerosol dar nu se consuma toata fiola de ser.

Citat:
citat din mesajul lui malinas
Am comandat si eu azi aparat de aerosol, ca nu se mai poatea.Maine vine.Cine imi zice (alra, camelia, lorellay) cati ml de ser fiziologic pun si cat timp il tin pe David?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

sa ma laud si eu :

de azi am remarcat ca daca-i zic la pitica "da-mi un pusica" si-i intind obrazul, imi trage o ventuza si-o limba pe obraz de mama focului dupa care rade fericita.

de cateva zile daca-i arat un cub si-i intind mana si-i zic "mi-l dai mie?" mi-l da si eu il pun peste alte cuburi si construim impreuna un turn. azi, spre marea mea mirare, in loc sa-mi dea mie cubul l-a pus ea direct peste celelalte. initial am zis ca a fost o intamplare, dar a repetat de mai multe ori. bine... de cateva ori s-a daramat tot turnul, mai avem de lucru la dozarea fortei cu care trebuie asezat cubul peste celelalte

ne jucam de-a prinselea si ascunselea. eu ma ascund dupa premergator, ea se uita smechereste pe sub el si incepe in patru labe sa ma fugareasca. facem cateva ture ca nebunele pe dupa premergator dupa care ma opresc brusc si o prind si radeeeeeee....

recunoaste catelul in imagini. are o carticica cu animale si daca o intreb unde-i catelul imi arata cu degetul. azi am incercat sa invatam si care-i vaca da' inca o confundam cu pisica, ca amandoua-s negre cu pete albe

la imagini cu oameni, daca intreb unde-s ochii, mi-i arata instant. nasul, gura, urechile... inca nu.

ne recunoaste pe mine si pe tati in pozele de grup (intre 4-5 persoane).

arata cu degetul ce vrea si face misto de mine la masa, ca-mi tot arata: vreau aia - ii dau, vreau aialalta - ii dau (de genul cana cu cioc, farfuria, lingurita, paharul de la iaurt)... etc. ii place sa arunce pe jos ce-i dau si sa-mi arate cu degetul: uite e jos, da-mi-o iar!

edit: ca am uitat, de cateva zile daca-i zicem "fa tai" face cu mana. dac-ati stii cat ne-am "chinuit" s-o invatam treaba asta, cum toate cartile pe "bravo" si "pa" mergeau la exemple. ziceam fa tai, ea facea bravo razand...pana la urma se pare ca nu mai face misto de noi si face si tai-tai.

in schimb la mers si vorbit suntem codase. zice doar mama ca lumea si parca parca zice ham-ham, da' iese un ha-ha. de mers, de manute merge, tinandu-se de mobila iarasi merge, da' de cate ori are ocazia se arunca-n patru labe si in 2 secunde ajunge unde vrea. cu datul jos din pat cum face David mi se pare chestie super avansata...mai avem o gramada pana sa invatam si noi.

oliviaLa multe lunite lui David! Exersati suflatul in tort pentru luna viitoare?

Mergi la inceput

Adevaru-i ca are momente cand parca pica pe ganduri. Aproape ca ne facem griji.. pica asa pe ganduri si nu te mai aude/vede decat daca pui mana pe ea sau o strigi.. ca la oamenii mari, da' ce ganduri poate avea? Nu intepeneste cu totul, doar privirea fixa, se uita prin tine. Si apoi tresare cand o atentionezi si revine la ce facea. Poate adoarme cu ochii deschici timp de cateva secunde, ca ce-i drept mai degraba face asa cand e obosita. Nu stiu. Am zis ca daca persista fenomenul, mergem la un control neurologic sa fim linistiti.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Cami, cat de frumoasa e Alexandra si e toata serioasa asa ca un om mare, ganditor, sa stii ca incepe sa-ti semene din ce in ce mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Pe cand sa admir si eu luna linistita, ca e plina si frumoasa, ma uit la Rebeca si mi se pare ca e cam imbujorata, pun termometru, febra 38.5C Asa, pur si simplu, fara alte simptome...deocamdata....mda, o luam de la capat. Numar zilele sa vad cat dureaza pana prinde si Cati virusul

Mai, atata o chinuie dintele nr.6 de nu mai pot de mila ei Plange seara de cateva zile, de nu mai stiu cum s-o impac, mana nu-i iese din gura toata ziua, efectiv nu-i mai intram in voie cu nimik. Pe jos nu-i bine, in brate nu-i bine, la joaca nu-i bine
Si-l vad acolo si nu vrea sa crape odata gingia aia

Am inceput munca cu somnul, desi nu e cea mai fericita perioada ca o chinuie rau dintii, sa vad urmatoarele 2 zile cum va fi, poate mai aman momentul. Oricum, astazi a dormit doar o data, de la 11.30 - 13.15, si a rezistat apoi pana la 20.45 cand am culcat-o ca nu ne mai puteam intelege.

Am vazut poze cu Paula in concediu, cu Sara, cu Alexandra si bretonul ei (eu i l-am tuns Ecaterinei), si filmuletele cu David (extraordinar cum se da jos din pat).....tare i-am mai admirat cat sunt de frumosi

Cati merge prin toata casa/curtea, e foarte fericita ca e libera, se ascunde de mine, ne jucam cucu-bau. Am montat portite la scari, asa ca stau linistita. Doar treapta de la living imi mai da de furca si nu prea am ce-i face, musai s-o pazim. In rest nu mai stau dupa fundul ei, a invatat sa cada safe, isi pune manutele in fata sau se lasa in fundulet, a mai dat ea ici-colo cate un buf, insa fara lovituri urate, mai mult sperieturi si vreo 2 vanatai pe la genunchi
Insa la vorbit e lenesa, nu vrea sa mai spuna nimik inafara de mama, papa si un fel de bebeee.

Ma duc la Rebeca, a baut un ceai, a luat un antitermic si ma duc s-o bag la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, va pun un link cu un test pt. bb de 0-1 ani si 1-2 ani http://autism.gamara.ro/portage/ .
Rezultatele sunt orientative si va rog eu sa nu intrati in panica daca nu ies asa cum vreti! Peste o saptamana sau trei copilul vostru poate va face lucruri pe care azi nu le face si asta intra in normalitate.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput