Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Lia insanatosire grabnica lui Danut...cam prin primavara se imunizeaza la virusii colegilor de gradi
Vivia multumesc am sa o intreb si eu pe educatoare daca stie ceva de concurs..
Meii adevarul este ca m-a cam socat asta cu chestia de colorat cu capul pe masa...eu si acum le fac observatii studentilor sa stea corect la masa de lucru,sa fie ordonati,etc......
Robisi io-s la fel daca iau un simplu coldrex ma doare ficatul de mor si mi-e si greatza...nu mai vorbesc de antibiotice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Vivia, sa stii ca mie imi scoate par alb imunizarea asta, nu l-am tinut in globul steril, are o grupa serioasa de scolari si gradinari cu care se joaca din primavara trecuta, zilnic se intalnesc, se imbratiseaza, isi vorbesc unul altuia nas in nas, iar eu merg cu amandoi copiii in magazine, parcuri, locuri de joaca in aer liber sau incinte, deci nu-mi vine sa cred ca l-am dus in locuri fara "gandaci"....De anul trecut din septembrie nu s-a imbolnavit deloc totusi.
Iar din 14 septembrie e cum zic, nu a reusit sa frecventeze nici macar o singura saptamana completa la gradinita, dupa FIX 3 zile a fost fie cu muci, de doua ori deja, fie acum cu febra. Bilantul e ca au trecut 4 saptamani din anul scolar si el a pescuit in fiecare saptamana ceva. Deja incep sa ma intreb daca nu cumva are el o problema cu imunitatea, pt ca daca ar lua toti in stilul lui racelile si virozele, in gradinita ar bate vantul.
Are ochii asa de rosii, injectati, de nu-mi vine sa cred, si inca n-a scazut sub 37.5, bea ceai si stranuta, sufla nasul si e morocanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lia nu are absolut nimic cu imunitatea...normal ca nu a stat in globul de sticla ..dar mersul la gradi asta implica pentru unii,de fapt pentru majoritatea. Ia fa tu o cura de kiwi, zilnic unu, de acum..si pina trece perioada asta..cica ar fi cel mai tare!

Ioana,nu cred ca la educatoare le pasa si de postura, atita timp cit stau linistiti si n-o deranjaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, welcome in the club Din pacate, asa e primul an, apoi al doilea oleaca, noi in al treilea inca suntem pe pozitii Multa sanatate va dorim
Kim, sa pic jos, educatoarea aia e de coma Luca e de exceptie daca "a pacalit-o" in asemenea hal
Ioana, multa sanatate si tie

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LIA, sanatate multa lui Danut! sa stii ca si la noi a fost la fel cum spune Daria, in primul an am luat-o razna de cat de des s-a imbolnavit, 3 zile mergea la gradi, o saptamana statea cu febra 40, si asta in conditiile in care nu aveam pe nimeni sa stea cu el In al doilea an mai rar, ce-i drept noi l-am si operat de amigdale si polipi..

Acum ii tot dau Osscilococcinum, vitamina C, am facut o cura de Osteocare si sper sa nu avem probleme.

IOANA, eu am facut anul trecut urat de tot de la antibiotice, acum a trebuit sa iau din nou (stiti ca eu am stat tot sezonul rece anul trecut cu amigdalita pultacee pe fond de streptococ) si acum ar fi trebuit sa iau 10 zile de Ospen dar dupa doar trei zile ma doare groaznic stomacul, mi-e greata, asa ca le-am oprit.

Nu v-am mai povestit de terenul nostru, am asa o senzatie ca nu se leaga nimic... A doua tura de cumparatori la apartament nu s-a incadrat cu nu stiu ce ca sa ia creditul la banca, noi am dat avans pentru teren, am incercat la 3 banci sa luam un credit pentru ca nu avem noi bani destui sa il platim si primim refuzuri de genul: firma la care lucrat are 1300 lei datorii la finante... ati intarziat acum un an 5 zile (!!) la plata unei rate . Terenul e super, are 810 mp,pretul e OK, e intr-o zona parca e la munte, cu utilitati pe el, cu vecini cumsecade dar parca nu mai reusim sa gasim solutii.

cred ca de asta ma doare de fap stomacul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, cum ai dat osteocare? am inceput si eu de pe 1 cu amindoi da` nu mai stiu cite zile sa merg pe luna? 10? si mai zi`mi unde ie tereneu` ala, ca nu stiu...
geoana, is vreo doo concursuri la motoc, am inscris`o da` habar n`am daca e vreunu` bimbo. azi o sa ma uit si io mai bine pe afisele alea;))
lio, sanatate, asa`i la inceput

Mergi la inceput

Carmen, i-am dat Osteocare sirop, 20 ml/ zi (cate o lingura dimineata si seara) si mi-a ajuns exact 10 zile.

Terenul e in Bucium, nu stiu cum se numeste zona, e pe langa Colina Bucium. Si imi fac sepuku daca-l pierd....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi nu cred ca-l pierdeti pt ca ..nu cred ca este bataie pe terenuri,deci eu zic sa nu-ti faci probleme! ..cu creditul poate gasiti pe cine sa faca pentru voi si voi sa achitati rata..bafta!!

Gabi am auzit si de Elpreco..ma uit si la oferta lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, cite luni ii dai? pe toata perioada rece sau cum? eu asa stiam. a, daa, misto zona, bafta sa n-o pierdeti!

Mergi la inceput

Carmen, eu m-am hotarat sa ii dau o luna, o luna pauza si tot asa pana la primavara. Matei a avut in primavara o cadere de calciu dupa o raceala care nu se mai lasa tratata si am rezolvat-o rapid cu Osteocare, dupa o luna era OK la analize.

Olivia, proprietarul nu se grabeste dar nu stiu cat ne mai asteapta... Stiu ca nu se bate lumea pe terenuri dar tipul a avut doua parcele si una a vandut-o deja.

Mergi la inceput