Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)
Raspunsuri - Pagina 18
alice2004 spune:
Uitai sa va arat gradinarul meu !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
buna dimineata!
in problema after school., vad ca e din ce in ce mai uzitat si la constanta (normal, ca doar putini au la indemana bone sau bunici). am o prietena care si-a mutat baietelul de cls I de la scoala de stat la una privata, unde sunt 14 copilasi in clasa, mananca de pranz, apoi isi fac temele si au ceva activitati extrascolare si sunt gata pe la 3-4, toata afacerea costand 200eur/luna.
Alice hehe ce hobby are Andrei
ma duc sa strang prin casa. sa aveti o zi excelenta!
cristalina spune:
Neata!
Aseara am scapat de vomitaturi! (Ce putin imi trebuie ca sa ma apuce bucuria )
Aproape am stat la usa ei sa o pazesc, dar a functionat...:)
Bun after school-u' asta! Mi-ar place sa avem si la noi la tzara.
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Mneatza E vireri, yuhuuu
Alice, e frumooos, da` frumos-frumos Andrei Si asa serios
Cristalina, ma recunosc in vorbele tale Bine ca ati bifat o noapte frumoasa !
Rox, poze noi cu copiii tai frumosi ?
La noi la scoala (moama, ce grav suna) doamna la care vrem noi sta cu copiii dupa ore, asa ca daca e cazul - si sunt sigura ca va fi - avem si noi alternativa. Oricum dadaca e ocupata pana zic io adica muuuulti ani de acum incolo.
Kim, ca tot zici de Luca. Aseara am intrebat-o pe Giulia daca vrea sa faca acasa lectii in caiet ca la gradi - cum fac colegii ei - la care s-a zburlit toata ca nu are timp ... desena pantofi - evident
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
neata si de la Cta!..unde este cald si bine si apa marii 20 grade!!
sa ma laud si eu eu putin..imi dati voie? azi aceeasi educatoare de ieri m-a oprit si mi-a zis..ce copil inteligent aveti, este sclipitor,el este primul la raspunsuri (normal ca -i place vorbitul!!) ...si apoi ma intreaba, doamna Luca a vizitat America?..ca la orice activitate ,el face comparatii cu o gradinita din America!..i-am spus ca Luca s-a nascut acolo si nu vorbeste romana decit de 4 luni..am socat-o (eu credeam ca a inteles de la Sorin care este situatia lui Luca)..cica aaa eu credeam ca este imaginatia lui!
azi toti se mirau de ce este Luca asa de fericit , nu plinge..el astepta plecarea la teatrul de papusi ..normal!
azi l-am inscris la alt concurs de verificarea cunostiintelor..ceva cu B..in noiembrie.
Daria trebuia sa-i zici hai sa ne jucam ceva jocuri! sa vezi cum vroia!
Alice are niste ochi superbi!
Monicule lasa ca va face Boc after school si la voi la tara!
Nu stiu daca v-am spus dar eu in clasa I am fost la after school (semiinternat se numea atunci)asta timp de o luna, pina cind mama luindu-ma de la scoala a vazut hainele depozitate pe jos sub pat..si a decis trecerea la actiunea "cheia de git"
aseara am aflat ca s-ar putea de Craciun sa mergem in Austria (7 zile)!
g_ioana spune:
Neatza
Daria mai bagat in ceatza cu denumirea zilei de azi
Alice ie frumos rau di tat ginerica...da' voua va face poze mereu la gradi,ca la noi numai de 8 martie
Vivia felicitari pentru Uka....a fost tare educatoarea cu imaginatia...ce bine suna craciun in austria!
Meii la noi la gradi nu avem concursuri de testat cunostintele....ieri dupa amiaza imi cere mandra o foaie alba si culori...se apuca de desenat si cand ma uit la ea desena cu capul pe masa...ii explic ca nu-i bine si cum sa stea corect pe scaunel si la masa...si ea-mi replica "da noi asa coloram la gradi!"(ori sunt io intr-o perioada mai sensibila ori doamna educatoare este cam aeriana...de saptamana viitoare ma duc in asistenta)
hai sa avem o zi excelenta..din pacate io-s cu frisoane si febra de aseara...iar acu am ore pan la 2
kim222 spune:
Ioana ,sanatate imi pare rau ca ai racit! Concursul, mi-am amintit, este Bimbo si am inteles ca este la nivel national..
roberta04 spune:
'Neatza!
Tare faza cu educatoarea lui Luca, auzi, a crezut ca e in imaginatia copilului!!!
Ioana, sanatate multa, bantuie virozele prin Iasi, mama,mama, eu abia am terminat o tura de raceala! Si ma doare stomacul de la medicamente de o iau razna...
Dorsilia spune:
heeello,
din ciclul 3 zile la gradi si cate or fi nevoie acasa: miercuri seara Danut a facut febra mare, 39.7, ochi rosii, frisoane, nas congestionat. Idem ieri all day, cu o mica pauza de cateva ore cat a scapat de febra de la sine. Toata noaptea s-a trezit plangand, adormea, respira sacadat, si iar se trezea si parca nu era destul ca abia respira se mai umplea de muci in plus. Nu reuseam sa-l facem sa spuna ce-l supara. Raspunsul venea greeeeeu si era invariabil "nu stiu". Asa a trecut toata noaptea, a transpirat si a ajuns la un 37-37-5. Dimineata a zis ca a visat ca il urmarea un roi de albine pt ca avea o bomboana pe bat in gura. Azi ne-am dus cu el, in zori, la spital la un consult pt ca dr noastra e plecata din oras si deoarece vine weekendul, am avut o noapte zbuciumata si istoricul de anul trecut, am zis sa-l vada cineva totusi. E virusat. Am primit paracetamol si bronho-vaxom. Acum pare mai ok, i s-a desfundat nasul si-i curge de zor, sper ca e spre bine totusi, Doamne ajuta!
Voi ati folosit cu rezultate bune bronhovaxomul asta, daca l-ati folosit?
Asa ca iar chiulim de la gradi:( Ce-mi place mie la gradi asta este si faptul ca le gateste masa in bucataria proprie, pana si desertul adeseori il fac acolo: placinte, prajituri, cozonaci, checuri etc. Iar meniurile din ce am vazut in cele 3 saptamani de cand merge Danut sunt echilibrate, variate, frumos prezentate si mancarea e gustoasa, cel putin dupa gustul lui. Iar pt mine conteaza sa manance copilul cat de cat in sistem home-made si sanatos. Imi dau seama ca mananca la gradi pt ca acasa completarea e micuta, uneori nici nu mai vrea completare. Iar educatoarele par sa se ocupe de ei, sa-si stimuleze, motiveze si invete cate ceva cat stau acolo. Deocamdata sunt multumita de rezultate insa nu-mi place ca o tinem dintr-o raceala intr-alta. Cate combinatii de virusuri mai sunt ? asa va fi pana-n primavara sau cum oare?
Cristalina, ce dragut ca dai fata la pian. Vomitaturile sunt de la plans deci, vrei sa le inveti cu camera lor pe fete sau de ce plange Mariuca?
Alice, fain copil ai
GIoana- sanatate si tie, sa treaca viroza Si ia du-te in inspectie sa vezi cum stau copiii cu capu pe masa:P
Olivia- felicitari pt micul geniu. Este o realizare mare ca s-a adaptat asa bine de nici nu-si da seama nimeni ca e nascut pe alt continent si ca aproape 5 ani din viata lui a trait gandind intr-o alta limba.
Si mie imi surade ideea cu aftarsculul, insa sa fie si conditii. Din nefericire inca nu am descoperit aici la noi o scoala cu asa posibilitati. Sunt multe cluburi din astea, sau ma rog, locuri cu regim de aftarscul unde cadre didactice se ocupa de copii sa-si faca temele si unde pot sta pana pe la 5 pm. Pot servi si masa, ca optiune separata, in regim de catering, care mie nu-mi prea place cine stie ce. Insa ca sa ajunga copilul de la scoala la asa locatie trebuie angajata o persoana + mijloc de transport pt ca nu sunt in proximitatea scolilor chiar.
Deea e nemultumita ca e consemnata la domitzil pana deseara cand vine taicasu, nu o pot duce afara pana atunci
ma duc sa ingrijsc copiii, cand e racit Danut cere atentie suplimentara, sa stau langa el si sa-l tin in brate
sa avem un weekend linistit !
kim222 spune:
Lia, Danut vine in contact cu noi gindaci..si asa va fi pina in primavara,se va tot imuniza..Mey Uka nu-i geniu..daca era va spuneam si voua!