Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aha, ghinii, merci
plec spre casa asa ca uichend placut, va doresc si sanatate la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mai, voi ce ziceti de bronhovaxomul asta? am citit pe la "parintii intreaba..." si am vazut ca sunt multe pareri pro, numai ca eu am un pitit pe creier care cand aude cuvantul "vaccin" devine tare agitat, avand in vedere ce am patit noi toamna trecuta cu Danut. Ori, citind prospectul produsului, scrie clar ca e un vaccin oral cu germeni atenuati (streptococi, stafilococi, hemofilus influente etc).... Ce ziceti voi, sa ii fac o cura de 3 luni lui Danut ? Asta pe langa kiwi-ul zilnic? pe bune, ma duc sa iau kiwi, sper sa-i placa, nu i-am prea dat kiwi ca nu s-a aratat incantat de fructul asta, insa e totusi un fruct mic si se poate forta un pic sa-l manance...Vivia, tu ce parere ai de vaccinul asta oral?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://family.webshots.com/photo/2115005140088100014jIlNbY asta sunt eu in viziunea lui Patrick. (am noroc, pana acu ma desena fara gura... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Rox, iu ar butiful!

Lia, eu nu cred in stimularea artificiala a imunitatii..am in familie o verisoara al carei copil raceste la 3 saptamini inclusiv vara,fara a merge la gradi (este de-o seama cu ai nostrii) si a dat copilului tot ce exista pe piata ..crede-ma absolut tot! ...nimic nu a ajutat...Cred ca este doar placebo..parere personala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

o frumusete Eva, iar Patrick e foarte talentat ! Mi-au placut balaurii !

Lia, noi am incercat acu` vreo 2 ani bronho, insa m-am lasat ca nu vroia sa inghita asa ca ne-am lasat de tot, dupa ce am citit ca efectele nu erau spectaculoase si oricum, orice am face, cu inceperea gradinitei incepe totul si parca nu se mai termina.
Vetsea buna e ca va fi tot mai bine, nervi de otel sa ai si sa fii pregatita sa accepti "normalul" asta .

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Roxi, arati super in tablou!
Matei nici atat nu deseneaza...

Olivia, multumesc pentru re-aducerea in discutie a curei cu Kiwi. Noi am testat de anul trecut.

Va pup, week-end minunat! Noi plecam la targul mestesugarilor sa ii luam sah lui Matei. Mi-a ros urechile pana l-am inscris si la sah la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxana, eu zic ca desenul e unul reusit, este o figura vesela, calda, si simpatica, are talent copilul si te vede intr-o maniera frumoasa

Iar i-a crescut temperatura lui Danut, are 38.4 de vreo 3-4 ore, eu care credeam ca a scapat, dar zic merci ca deocamdata e destul de vioi, a papat ceva cereale, fructe, popcorn, azi a sarit proteinele animale.

Vivia, merci mult de raspuns, si la mine merge bine placebo-ul insa nu risc pielea copilului dandu-i tot felul de imunostimulatoare si vaccinuri, de aia intrebam si sa aflu daca nu are efecte adverse sau daca poate face mai mult rau decat bine. I-am dat de la plantextract imunogrip si imunorezistan, iar acum ia formula 1 de la plantextract (contine aconitum, belladona, mercurius si apis) conform indicatiilor medicului. Oricum viroza merge inainte, cu toata sarguinta mea:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si noi in grupa copiilor arhi vorbareti. Va amintiti ca v-am intrebat daca si ai vostrii mai sunt curiosi...ca a mea ma innebuneste de cap, cu de ce, dar de ce...etc.

Olivia please vrem si noi sursa de joculete. Ca in decembrie planuiesc sa ii dau calculatorul meu Adelutei si sa-mi construesc eu unul nou, mai performat.

A, apropo de calculator, eu am invatat-o pe Adela putin la calculator, caci ei aveau 15 minute zilnic la pre-school, si si acum au, dar nu zilnic...asa ca nu voiam sa fie codasa acolo. Desi a fost razboi cu husbandul, ca el era anti-calculator, ca stia ca da dependenta si strica ochii.

Ioana smecheruta tare Maria...pupam fata cucuiata.

Si da fetele, aveti asa de mare dreptate in privinta invatatoarelor.Eu personal cred ca nu dotarea gradinitei e importanta cat personalul, educatoarea mai ales. Se pot face atatea lucruri cand ai suflet.

Cristal sarut mana de uptoten. Drept sa spun si mie imi plac joculetele la calculator...si Adela vine si chibiteaza langa mine...si culmea de multe ori e mai buna ca mine...hahaha. Offf scumpa de ea...asa pe vecie...m-am induiosat asa tare citind replica Mariei.

Ieri am avut si noi o zi din aceea...eu nu ma duc la scoala azi. Era randul lui tati sa duca fata la scoala...asa ca 5 minute inainte de a intra in clasa telefon de la tati...fiica-ta nu vrea la scoala. Vorbit cu Adeluta si in 2 minute copilul spunea...hai pa ca trebuie sa ma imbrac. Bineinteles ca sotul mi-a reprosat ca "negociez prea mult cu ea"... hehehe, dar a dat roade.

Alice m-au innebunit ochi gradinarului tau. Frumos copil...pupam ochii lui superbi.

Robi bafta cu terenul...sa gasiti o solutie ptr asta.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
sa aveti o saptamana excelenta, eu nu am timp sa scriu ca piticania e calare pe locomotiva si isi da cu ceva in cap odata la 3 minute
asa ca incerc sa revin cand o dormi.. daca o dormi
pup iu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
am fo` harnica si am deschis cap nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143558
asa ca haideti sa semnati rapid condica !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput