Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)
Raspunsuri - Pagina 17
alice2004 spune:
Ce mai vrea neicutza si asta ?? Io-s pe dinafara cu politichia, ce mai o sun pe mama la telefon si ea incepe si imi povesteste ce a mai fact/vorbit Basescu, Geoana si toti cei din fruntea statului .. numa ca eu de fiece data nu o ascult !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Giulik aseara m-a chemat sa stam de vorba in balcon, noi 3 adica, pen`ca vine si Sela la asemenea evenimente, mai ales cand a zarit farfuria cu prajitura cu mere Si ma asteptam sa vorbim si cand colo zice Giulia solemna "si acum mami sa taci si sa nu ma intrebi nimic doar sa stam asa ca fetele" ... si am stat ca mutele si am mancat prajituri |
La multi ani Ionut!
Sa-ti traiasca voinicul Carmen!
Noi suntem fani jocuri pe calculator, eu nu am timp dar imi plac jocurile logice, John s-ar juca da-i este frica sa nu-l bat si fetele ar sta calare pe uptoten.com non stop daca ar putea.
Olivia, nasol cu gradinita! Eu de aia am dat-o pe Mariuca la gradinita cu program de 4 ore, ca n-au timp educatoarele sa se dea in stamba si sa se enerveze prea tare cu copiii. Au program pana la 13 teoretic dar toti copiii sunt luati la 12 si multi ajung la gradinita la 9 dimineata. Trai neneaca. Pai daca se plange se desfiinteaza gradinita
(la cateva cladiri mai incolo e si gradinita cu program prelungit!)
Liliana, pai ce jucarie e mai buna si mai frumoasa ca mami?! Mai e si interactiva!
Aseara iar a facut Mariuca show. S-a trezit ca vrea pishu, a urlat pana a vomitat... Azi spunea zambind "da, da, imi aduc aminte ca am plans si am vomitat...dar am mai vomitat eu si alta data!!"
Noroc ca aseara nu m-a trezit din somn...dar tot imi venea sa o bat!
Azi avem pian. Data trecuta intreba cu lacrimi in ochi "Mami, eu o sa fac lectii asa, tot timpul!?"
"De ce, nu-ti place!?"
"Ba da...dar asa, PE VECIE?!"
La noi e agitatie, directorul vrea restructurari, reorganizari...ih
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Daria,mi-a placut faza cu balconul!!!!! Sa stii ca are si Luca vina lui..este inebunitor,orice copil are momentele lui de tacere..el nu! ..si filmele le comenteaza si-ti explica poate nu ai inteles
Monica spor la treaba..si fara restructurari! Bestiala si Maria ta! ..eu nu-l pot lua acasa pe Luca, am explicat de ce..el ar fi cu siguranta mult mai fericit! Cit despre notiunea de "lectii"eu am schimbat-o cu cea de joc ca sa fim destepti..facuse si el fobie..
v-am spus ca Uka are o parere extraordinara despre el?..acum i-a intrat in cap ca o sa cistige olimpiada si pleaca la Disneyland
Boc vrea ca toti copii scolari sa aiba clasele mai condensate ca timp si in diferenta de timp, sa pape si sa -si faca lectiile la scoala!..de aia spun ca nu-i realizabila treaba...
edit ca tot a venit vorba..Carmen cum este after school-ul??
edit la edit..Gabi daca te consoleaza cu ceva de o luna de cind ne-am mutat la garsoniera, Uka ma trezeste la fiecare 2 ore..nu sintem suficient de aproape de patul lui..sintem la vreo 30 cm . Ce tigla v-ati pus voi..trebuie sa caut deja oferte..
alice2004 spune:
citat din mesajul lui kim222 v-am spus ca Uka are o parere extraordinara despre el?..acum i-a intrat in cap ca o sa cistige olimpiada si pleaca la Disneyland |
Pai si ce e rau in asta ? Foarte bine, sa cistige !!
citat din mesajul lui kim222 Boc vrea ca toti copii scolari sa aiba clasele mai condensate ca timp si in diferenta de timp, sa pape si sa -si faca lectiile la scoala!..de aia spun ca nu-i realizabila treaba... |
Uite daia nu ma uit si nu ascult eu nimic din ce tine de politica ! Daca stai sa ii asculti pastia, sigur te enervezi si iti maninci din vietzica ta si asa scurtata de tot felul de alte stresuri !! Cum i-o fi trecut o chestie atit de monumentala prin cap ?? Dar de ce sa ne miram, cind el este adeptul invatatului de pe goagal, da-o undeva de scoala !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Daca s-ar realiza asta, l-as pupa pe Boc Parol !
Cristal, si Giulia a urlat in noapte ... si urla pana face pishu`, de nervi ca a trebuit sa se trezeasca
Kim, tot uita sa te intreb: tatal tau e vegetarian, nu consuma nici produse de origine animala ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Daria, da de la accidentul vascular de acum 4 ani este vegetarian..fara sare deloc..asa ca nu stiu cum si ce voi gati, eu speram sa nu fie nevoie sa gatesc separat
edit Alice nu-i rau..dar el nici romana nu stie bine:))) Formele geometrice le stie in engleza, asa ca nu cred ca-i traduce cineva
szivarvany spune:
Kim, m-am gandit la tine Sigur vei avea atatea pe cap, dar va fi bine, ai sa vezi !
Te intrebam de vegetarianism, ca e si asta de n feluri, sunt persoane care chiar nu consuma niciun gram de carne - nici peste, nici derivate - oua, lactare, ci doar legume - fructe - paste, ceea ce e mai dificil de variat la meniuri, insa daca e doar fara carne, atunci e mai usor un pic. Fara sare va obisnuiti si voi pana la urma, noi asa am ramas, mama mea nu avea voie sare si de atunci eu nu pun decat cand imi amintesc .
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
leeloo2004 spune:
Kim, noi am luat de la elpreco. Nu inteleg ce vrea Boc? Sa aiba fiecare scoala semi-internat? probabil asta e legat de faptul ca vrea sa ne scoata la pensie la 65 de ani - pai daca tot trebuie sa muncesc pina mor, sa am unde lasa copilul, nu??
Sper din suflet ca la motiunea de cenzura de martea viitoare sa-l trimita inapoi la el acasa sa-si pun acolo in aplicare ideile...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
citat din mesajul lui kim222 edit Alice nu-i rau..dar el nici romana nu stie bine:))) Formele geometrice le stie in engleza, asa ca nu cred ca-i traduce cineva |
Ce fain, io ma gindeam la Boc citind rindurile astea !!
Mie imi place ca Luca este supermotivat, chiar si daca nu stie bine a vorbi romaneste ! Asa ca go for it !!
Acum, despre superinitiativa aceea, eu inteleg sa se reduca orele de curs ca timp, in loc de ex.50 de min. sa fie mai putin si ceea ce ramine sa fie impartit in timp pentru a-si face copiii lectiile (la scoala) si a lua masa (la scoala) !! Asta da rezolvare a problemelor din invatamint !!
Alice si Andrei
carmenp spune:
io sunt foarte multumita drept pentru care am intrat in al 3 lea an de concubinaj;)) se ocupa, isi dau tot interesul chiar nu am ce sa le reprosez. este privat, n`are nicio legatura cu scoala . asta ai intrebat?
citat din mesajul lui kim222 edit ca tot a venit vorba..Carmen cum este after school-ul?? |
edit, felicitari adela si celorlalti sirguinciosi, din pacati nu excelam;))