Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)
Raspunsuri - Pagina 7
aidaciolac spune:
iuliko ce bine te inteleg , nu e nici o problema ca e treaz mult timp , problema e de ce urla (?) ... si nu e nici o problema , dar de ce cand se trezeste nu face ochi ci incepe sa urle direct ooooof ... si dupa baie e exact ca sora-sa , frateeeee , mananca si apoi beleste ochii cat cepele , nici vorba de somn si i-am facut baie si la 8 seara , degeaba , tot 1-2 adoarme si la 5 maxim trezirea si pana la 10-11 e tot o 'tzapureala' (cu pauze clar , ba de mancat , plimbat , schimbat , uitat pe pereti ...) ... eeeeei mama lui de foca mica , ca parca vad ca merg la dr si doarme in loc sa ii arate ce stie ...
... dar o sa treaca si perioada asta ... si o sa fie un baietel care o sa urle la mine ca de ce nu il las in copac sau sa sara de pe casa doamne fereste
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Eu scot cam 40 ml din amandoi. Cred ca nu stiu cum sa pun pompa, ca o pun si scot pret de 5-6 apasari, dupa care nu mai iese nimic. Schimb unghiul, iar 5-6 apasari si iar nu mai iese. Sunt convinsa ca mai e dar.... nu am gasit eu inca cheia de lucru. |
draga suntem cam in aceeasi caruta ... si iau si pastile si beau lichide , si ma hranesc mai mult decat corespunzator , cu odihna e mai problema si beau si bere fara alcool si sunt pe punctul de ami pierde laptele (atat de prost stau) ... cateodata la testul suptului vad ca trage 40ml , alta data trage doar 10ml , ce draq sa mai zic ... ma gandesc si eu sa imi iau pompa , eeeei , dar asta este alta dilema. DE CARE? si mai ales 'ce ma fac daca iau una scumpa si nu reusesc sa trag cu ea?
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Aida sa dea Dumnezeu sa fiti numa' voi niste parinti prea grijulii si stresati;
oare despre semnele acestea..ti-a zis un medic ca nu sunt ok, sau ati citit voi prin carti?
eu stau si ma gandesc..de ce sa aiba Eric o pb neurologica??!! a fost o sarcina f probleme..nu? (fara sangerari, iminenta de avort sau altele) nasterea a fost prin cezariana, deci puiutul nu s-a chinuit prea mult..nu are de ce fie ceva rau cu el! astazi mergeti la eco transfontanela? tinem pumnii!!!
Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 3
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
fetelor .. unde a anuntat kinga ca naste sigur azi? eu nu am gasit. are cineva nr ei?? cine e perechea ei?
am vb cu dr meu si a ramas sa-l sun sambata la 12 caci .. sunt probleme cu locurile in maternitate .. imi vine sa mor de draci .. in conditiile astea, nici nu stiu ce sa fac .. daca ma mai amana mult, ma duc maine la epilat sau nu? oricum, am fost acum 2 sapt si aproape ca nu e par de luat dar .. off .. ce prostie!
andre hmm .. nu stiu daca o sa-mi iasa retetele ptr fructe de mare .. hai ca daca ma loveste rau pofta, dau repede strigare dupa tine!
luci felcitari ca l-ai invins pe davidosu si a facut nanic in patutul lui. eu asa faceam cu eva, o alaptam intr-o paturica si apoi o puneam cu tot cu ea in patut sa nu simta diferenta de temperatura .. si multam de melodie .. u made my day !
clau off .. imi pare rau ca o chinuie colicii pe pritesuca .. sper sa nu mai vina uratii aia la ea!
aida tin pumnii sa fie totul bine! nu are cum sa fie altfel .. decat bine! pupici! de incordat se incorda si eva cand se enerva iar caputul si-l tinea bine cand era pusa pe burta tot din primele zile .. eu ma rog sa fie totul ok cu erik!
yuhuhuh .. gata, sunt la zi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
raluk16 spune:
Am recuperat aproape un capitol ca sa vad pentru cine are rost sa scot majoretele . Sunt franta....
Hai Kinga!!! Nastere usoara!
Parca a zis ca azi sau maine. Si ma anunta pe mine. Inca nu am nici un semn de la ea.
Am sperat sa am de scos mai multe majorete, dar dupa ce le scrisesem si pentru Gianina, le-am bagat la loc acum
37+ Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:
Lisa la multi ani cu multa fericire si sanatate! Si sa le aduci parintilor numai bucurii!
De cand am facut lista cu sarbatoritele lunii octombrie am ochit-o pe printesa si mi-am pus reminder si azi-noapte in pat imi era ciuda ca am asteptat sa se faca 1 octombrie la noi, in loc sa trimit de aseara mesajul, ca in Australia deja era sarbatoare
Adi, ma bucur ca totul e in regula la burtica... vaaaiiii miercurea viitoare, ce aproape iti vei vedea comoara !!! Intru in panica, pentru ca aveam impresia ca esti chiar inaintea mea la "examen" . Of ce stresanta zi ai avut! Ai grija de tine . Multumim din nou de mesajele pline de invataturi si ca iti faci atata timp pentru noi ! Si distractie placuta la petrecere ! Sa fie minunata si sa treaca cu bine! Ce super surpiza cred ca a fost dimineata sa gaseasca plin livingul de baloane!!!
Multumesc mult de sfatul cu monitorul. Acum ca suntem si noi la casa chiar va fi nevoie . Eu credeam ca padurile alea pentru respiratie nu prea isi au rostul, ca daca se opreste din respirat e cam definitiva treaba... dar uite ca m-ai lamurit ca ei mai uita sa respire, si e fain ca aparatul are piuitoare si langa copil, nu trebuie sa depinda copilul de viteza cu care vine mama.
Hihihi ce tare a fost aia cu luminita la capatul tunelului sau trenul .
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 cu epilatul..la mine a fost lejerut ca acum vreo 12 zile m-a facut tanti cosmeticiana si eu astazi numa' am luat asa, la suprafata..plus ca am descoperit oglinda cea mare din camera..am pus un picior pe un scaun si am avut vizibilitate buna..tii, ce de detalii! |
ce bine de tine ca ai oglinda in dormitor , eu am doar la usa de la intrare ... faza tare a fost intr-o 'excursie' in Real cu dl sot si ma prinde in dm cum probam o oglinda de mana cu lupa asa pe ascuns sa vad daca ma ajuta ... clar nu ma ajuta la cata burta aveam
Aida ...
Poze cu noi
raluk16 spune:
Nela, cred ca e tare cuminte Ana daca ai avut tu vreme sa citesti ditamai articolul . Doamne, ce-mi place cum ai tu pentru fiecare sfaturi asa blande si utile!
anomis tin pumnii sa nu fiti stresati, nici pana vineri, nici de vineri incolo!
Dana, hihihi pofta buna la oo! . Si faci bine ca te odihnesti cat poti sa ai putere de impingere [:P]. Felicitari pentru epilat!!! Si eu vreau un pahar de viiiinnnn!!!
Melania, un an 2 de facultate plin de realizari! Ca acuma pe plan personal te-ai realizat frumos de tot repede! Ce scumpici baieti ai tu acolo!
Madalina,
Gianina asa mult mi-a placut mesajul de dimineata, plin de optimism, deja scosesem majoretele...
Si ma gandeam ca eu ieri iar am fost optimista cu nasterea, si dupa doua fulgeraturi de durere azi noapte am intrat in panica: eu la astfel de dureri nu as rezista nici 2 minute...
Bia , ce dor ne-a fost de tine!!! Felicitari pentru puiut ! Ma bucur ca totul e bine la voi si abia astept sa intri in ritmul cu care ne-ai obisnuit la inceput! Spune-ne cum a fost la tine sarcina si nasterea!
coolutz, multumim din nou de sfaturile de alaptare si muls!
Danutza, bine ai revenit! sa treaca colicile printesei!
Lucia, imi place ca esti inteleapta si il implici si pe Adi, si imi place ca Adi vrea sa se implice
raluk16 spune:
Of, Maria , cat de munceste Sasha inainte sa vina!!! Ce noapte... Si eu daca nu reusesc sa dorm bine nu mai sunt buna de nimic. Tin pumnii sa vina o data!!! Offff, eu chiar speram sa tot ramai acolo dupa control, la problemele astea... am crezut ca se apropie momentul. Pai pana pe 5 si pe 8 e foarte mult!!! Sa nu vina puiul pana atunci???
Fetelor, eu de cand a zis Adi data trecuta sunt abonata la newslettere de la whattoexpect, si ma gandesc ca sunt asemanatoare cartii.
Deci o mai asteptam doar pe Dana cu vesti de la control!
Elle, asteptam vesti de la doctor cand te programeaza. Si te-ai facut bella pentru primele poze cu printesa! ... uau, 2 ani in India . Multumim de capitol
Clau, ce bine ca au trecut mucii
Moni_iulia, simpatic tati tau
Aida, n-am inteles de ce sunteti ingrijorati, dar sper sa nu fie nimic . A, acuma ai explicat. Nu am auzit niciodata de aceste semne si verificari ale bebeului si sper sa dau de doctori competenti (slabe sanse) sa verifice asa ceva, ca acum am intrat in panica pentru ca nu ma pricep la testarea copilului, si nu as fi observat astfel de semne, d-apoi sa le si stiu semnificatia. Tu stii cel mai bine daca nu-ti place cum reactioneaza. Eu pot doar sa sper ca totul e in regula si sa ma rog sa fie asa.
Iulika, imi pare rau pentru noaptea grea. Sper ca a fost doar o pasa trecatoare .
Uau, angelli, tinem pumnii maine!!! Nastere usoara!!! Ai primit parola deja sau o trimit?
Fragutza spune:
Aida, cum e cu semnnele astea la bebe? Ca si Natalia mai face ce ziceai tu de baby al tau, da' nu m-am gandit ca ar fi ceva in neregula.
Baby
de Natalia (03.09.09)