Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluk intrebam de kinga ptr ca ea naste la aceeasi maternitate ca si mine ... si daca-s probleme cu locurile, s-ar putea sa nu o bage azi la ceza .. uff, ca mereu se ivesc probleme din astea la elias .. fir=ar sa fie ..

da, m=am facut bella .. dar uite ca iara ma amana ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle, Kinga a zis ieri ca naste azi sau maine. Nu cred ca am numarul ei, m-a intrebat doar daca ma poate anunta. Neuron gravid... oare am numarul ei?

Ce nashpa sa nu stii sigur daca te duci sambata sau nu...

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Elle, Kinga a zis ieri ca naste azi sau maine. Nu cred ca am numarul ei, m-a intrebat doar daca ma poate anunta. Neuron gravid... oare am numarul ei?

Ce nashpa sa nu stii sigur daca te duci sambata sau nu...

37+ Alex - cumparaturi bebe

nu cred ca-l ai .. si eu l-am cautat in mailul comun si nu e ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aida, ma sperii rau cu ce spui tu pe acolo. PE langa faptul ca urla non stop si din orice doar azi-noapte de la 2 la 7 jumate a facut misto de mine, a scancit si apoi se uita cu ochii mari de smecher la mine si l-am schimbat de 3 ori si n-a spun nici pas el care urla la schimbat de parca il taie cineva. CUm spuneam, pe langa faptul ca urla extrem de mult si ar vrea doar la san, el s-a nascut cu asfixie usoara si dra chiar ne-a recomandat eco transfontanelara. Mai mult, tot ce descrii tu pe acolo face si Gogutza al meu.
Asa, asistenta ne-a zis ca ei ii pare un bebe perfect sanatos, ca are toate instinctele dezvoltate, de apucat, de ridicat, de supt ceea ce nu ar indica nicio problema dar pt linistea noastra sa facem eco. Eco ne-a facut la 2 saptamani cand am fost la control la polizu dar ne-a tinut sonda 2 minute pe capsor si asta a fost, a zis ca e super ok... dar eu ce sa cred acum?? Chiar m-am speriat rau de tot.. si urlatul asta non-stop. Rar are momente cand sta cumintel si gangureste si se uita frumos la noi. Iar somnul...pfuui bata-l vina. De ce trebuie el sa doarma??? Si cand se trezeste, la fel, urla direct, da urlete din alea cu sughituri si invinetit tot...

Si am uitat, el mai ofteaza si palnge/scnaceste si in somn, apoi scoate niste sunete de parca necheaza un cal, sau isi drege cineva vocea, sau ragaie sau diverse sunete tare ciudate care nu imi amintesc sa le fi auzit la vreun nepot.. plus ca mai si horcaie...

Unde naiba sa fac oare eco ???

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nela e aici pe forum o fata la a 5-a cezariana .. asa ca se poate, dont worry! cel putin 3 cezariene sunt super ok ..

ha?esti sigura?
Pai asa ne inscriem si noi la nr. 3 ... asta daca ne mai tin balamalele si nu bolanzim
... chiar am vrut sa va spun de ce mamele de baieti sunt nsite soacre poame acre , pai daca baietii sunt atat de urlaciosi in comparatie cu fetele ... si caaaaaate vor mai urma , atunci nici nu ma mir de ce sunt nesuferite ... oare asa o sa devenim si noi ?

da , da , si eu am vazut poze de mary07 si clodute si am impresia ca Patrik e la sentimente mai bune fata de printesa

ce se mai stie de katterina ca recunosc ca nu am fost in stare dsa recuperez nimic ... puteti sa puneti pe mine dar asta e adevarul

angellisa ai naste usoara cu papa Olaru si un bebel Nicolas sanatos

manga zau ca nu stiu cum mai rezisti , jiiiiiz , pana in 8 e mult (scump) domne'
camy scumpo , zici ca 4 saptamani? , de fapt daca stau si ma uit ce punctuali sunt bebeii in ziua de azi ...
uve fato , cum stai cu trombocitele?sper ca esti ok , trebuie sa fi ok
kemsy deci ma pui sa imi lipesc telefonul de mana cu leucoplast (asta am la indemana) , iooooi fetelor , cum de mai puteti? ... m-ai spart cu revizia tehnica si cu locomotiva

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Yupiiiii, s-a intors BIA!!!

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Unde nasti?
Merci!

Citat:

raluk intrebam de kinga ptr ca ea naste la aceeasi maternitate ca si mine ... si daca-s probleme cu locurile, s-ar putea sa nu o bage azi la ceza .. uff, ca mereu se ivesc probleme din astea la elias .. fir=ar sa fie ..

Eva

papa bun

37Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Aida sa dea Dumnezeu sa fiti numa' voi niste parinti prea grijulii si stresati;
oare despre semnele acestea..ti-a zis un medic ca nu sunt ok, sau ati citit voi prin carti?
eu stau si ma gandesc..de ce sa aiba Eric o pb neurologica??!! a fost o sarcina f probleme..nu? (fara sangerari, iminenta de avort sau altele) nasterea a fost prin cezariana, deci puiutul nu s-a chinuit prea mult..nu are de ce fie ceva rau cu el! astazi mergeti la eco transfontanela? tinem pumnii!!!

ce stiu am invatat de la o neuroloaga foooarte buna si din probleme de viata ... cu finutza mea , cu Emma ... multe semne care am reusit de-a lungul anilor sa le citesc la alti copii cu probleme si cum gura nu imi tace copii sunt ok pt ca au fost diagnosticati si tratati la timp ... este posibil si sa ma insel avand copilul non stop in ochi si cautand asa numitele 'defecte' ... ca probleme in sarcina nu au fost , in afara stresului si plansului , ceea ce e suficient si sa mai adaugam si tigarea de care inca mor de pofta , care a existat chiar daca nu multa ...
... nah o sa vedem , mai bine taceam ca sa nu va panicati si voi ...

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

monica, aida si eva a fost un bb super urlacios si plangacios .. imi venea sa fug de acasa ca nu mai suportam .. de dimineata pana seara numai in maraiala statea .. nu era si ea cuminte sa gangureasca sau sa se joace cu zdranganele .. nu frate, maraiala si urlaceala .. la fel la baie si la schimbat .. urlete de se face vanata .. si la trezit la fel .. ce sa scanceasca ea .. nu .. urla direct de saream ca arsa din patut ..

acum, pentru linistea voastra, faceti toate investigatiile. eu tin pumnii sa veniti cu vesti bune!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Unde nasti?
Merci!

Citat:

Eva

papa bun

37Mihnea Costin

elias ....

Eva

papa bun

Mergi la inceput