Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 9
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Io n-am soacra............parca ar fi fost buna o mana de ajutor!!!...;nici mama n-am............ Sunt singura.......... |
Imi pare rau tare
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui tiusca Soacra mea este o femeie ok.....mai ales ca sta in alt oras. |
hahaha, asta poate deveni o regula de-a lui Murphy... cu cat e mai mare distanta fata de soacra, cu atat tinde ea sa fie mai simpatica...
Si eu preferam s-o am pe mama in Bucuresti si soacra la 600 de km... dar deh, nu le poti avea pe toate... isn't it?:D
monis
34cu poze noi
tiusca spune:
Eu nici pe mama nu as prefera-o mai aproape.Mai degraba pe soacra.Si nu ptr.ca este femeie rea,ci ptr.ca ne-am obisnuit singuri.
In alta ordine de idei,am vazut ca ati vorbit de analize gratis de la medicul de familie.Eu am facut in fiecare luna si nu s-a intamplat pana acum ca laboratorul respectiv sa ma refuze,indiferent ca era la inceputul lunii sau la sfarsit.Sa fie chestie de noroc?
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monis5hahaha, asta poate deveni o regula de-a lui Murphy... cu cat e mai mare distanta fata de soacra, cu atat tinde ea sa fie mai simpatica... Si eu preferam s-o am pe mama in Bucuresti si soacra la 600 de km... dar deh, nu le poti avea pe toate... isn't it?:D |

In rest, traducerea imi apartine, traduc numai ce vreau sau cum vreau. Relatia perfecta.
30+
Chiara Ada
monis5 spune:
Hehe, vesti proaspete si bune:
Avalon este in mare forma, finalizeaza renovarile si ii pare timpul f scurt - ca noua toate 
- si ii pare rau ca n-a mai scris pe DC dar din motive personale, si-a sters contul Avalon. A promis in schimb ca va aparea cu un user nou si ne vedem cel mai tarziu si mai tarziu la Clubul Scutecelor.![]()
![]()
monis
34
cu poze noi
laviniablaga spune:
fetele eu vizionez harry potter 6...childish din partea mea! da` imi place de mor! revin imediat cu parerea mea despre soacre ca am vazut ca sunt la mare cautare!![]()
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
simonette spune:
Tiushca felicitari ptr intrarea in cele 36 de saptamani......ce putin mai ai si totusi inca mai lucrezi! Sper si eu sa pot lucra cat mai mult insa macar ultimile 2 saptamani sa le stau acasa sa mapregatesc trupeste, sufleteste si caminiceste
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
shtephy spune:
Monis
.Ai dreptate ![]()
Tiusca vad ca apar probleme cu multe laboratoare.acum ceva vreme nu auzisem de lipsa fondurilor pt analize si acum se intampla din ce in ce mai des.
Chiar ieri m-au sunat de la Bioclinica sa imi spuna ca nu au fonduri luna aceasta desi eu am platit mereu pentru analize pt ca med meu de fam este in alt judet deocamdata.Cica au sunat pe toti cei care isi fac acolo analizele.
Lidia pe unde esti???
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 

Sunt singura..........