Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui monis5
hahaha, asta poate deveni o regula de-a lui Murphy... cu cat e mai mare distanta fata de soacra, cu atat tinde ea sa fie mai simpatica...
Si eu preferam s-o am pe mama in Bucuresti si soacra la 600 de km... dar deh, nu le poti avea pe toate... isn't it?:D

Mai e una tare, respectiv al meu cu mama mea. Ca se vad, va nu se vad, stiu sa isi spuna doar "buongiorno, come stai?". In rest, traducerea imi apartine, traduc numai ce vreau sau cum vreau. Relatia perfecta.

30+ Chiara Ada

Da da..deocamdata e cum vrei tu cu traducerea, dar in 6 luni or sa mai prinda ei ceva unul de la altul..si atunci nu-i mai pacalesti tu asa usor.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Hehe, vesti proaspete si bune:
Avalon este in mare forma, finalizeaza renovarile si ii pare timpul f scurt - ca noua toate - si ii pare rau ca n-a mai scris pe DC dar din motive personale, si-a sters contul Avalon. A promis in schimb ca va aparea cu un user nou si ne vedem cel mai tarziu si mai tarziu la Clubul Scutecelor.

monis 34
cu poze noi

Multumim mult.Ma bucur ca e bine dar regret ca nu o sa mai fie o vreme alaturi de noi.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

STEPHY-azi ma simt chiar bine,doar cateva contractii f usoare si ratacite.
Ma bag la leneveala,n-am chef de nimik(de parca as avea voie sa fac cv)

30+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopotDa da..deocamdata e cum vrei tu cu traducerea, dar in 6 luni or sa mai prinda ei ceva unul de la altul..si atunci nu-i mai pacalesti tu asa usor.
Sper sa nu. Amandoi sunt antitalent. Asa ca le ramane sa se bazeze pe mine sau sa comunice cu mainile. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna ziua din nou! Referitor la soacre, a mea e in regula, pentru ca nu ma deranjeza absolut deloc...ea e la casa ei, noi la a noastra...nu a venit niciodata la noi acasa...mergem noi la ea! Probabil din cauza ca ea a locuit o perioada cu soacra ei...care era a draku` rau, si avad oarece experienta nu vrea sa ajung si eu sa o detest asa cum isi detesta ea propria soacra! Nu zic ca e vreo sfanta, pentru ca are momente cand ma enerveaza....mai ales ca vrea sa il tina sub control pe fiu`so - adica barbatzelul meu...dar am noroc ca si al meu sot i-o reteaza imediat daca se intinde mai mult decat trebuie cu curiozitatea si sfaturile! In rest...mi-a pus muraturi si mi-a facut zacusca...si am noroc si cu relatiile pe care le are ea prin oras si peste tot...ca obtin relativ repede tot felul de chestii de care am nevoie! Prin urmare incerc sa nu o supar prea tare...si fac exact cum mi-a zis ea prima data: " Nu vreau sa avem o relatie de tolerare reciproca, ci una in care fiecare sa respectam locul si rolul nostru in viata fiului meu, pentru ca amandoua ne dorim acelasi lucru...ca el sa fie fericit!" Ce sa mai...am si soacra filosoafa! Dar macar e in regula si nu am ajuns niciodata sa ne certam! Cand nu imi convine ceva...nu o mai vizitez!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ma inscriu si eu la super soacre, eu cu a mea zilnic vorbesc pe mess de dimineata pana seara, sfaturi, povesti, cred ca printre calitati este si aceea ca locuieste in alta tara

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

buna fetelor
eu am soacra naspa , asa ca va felicit din suflet .
a mea e tipul autoritar , care ar fi vrut ca fisu ' sa fi stat cu ea pana la adanci batraneti si eu sunt tipa rea care i l-a luat .

eu decalr o noapte de nesomn , de la 2.30 . abia acum am adormit 2 ore .
nu fac legatura cu

gynipral-ul ca l-am luat devreme . e tare rau ...sa nu aveti nevoie de el, insa bebe sa fie sanatos .

toata noaptea si dimineata am avut un bebe tare jucaus in burtica . incontinuu .chiar ma gandeam cat doarme. si acum de intinde pe acolo , dar cred ca totusi doarme si isi mai aseaza pozitia . energic nu ?

si acum schimbare de semnatura doamne ajuta inainte

Evy 33+

Mergi la inceput

Fetele am observat ca daca ma aplec am o problema...mi se face rau instantaneu...senzatia de greata de care va ziceam!Altceva...la faza cu acidul meu stomacal...nu mai beau si rau imi pare...dar am obs ca nu mai fac acid...am trecut strict pe apa plata...si mor de pofta...dar am scapat de senzatia nashpa de fiecare zi! Azi sunt ceva mai bine, dar am contractii si no-spa-ul e langa mine pt orice eventualitate...Diseara ma scoate sotul la cina ca nu am gatit nimic...nu am chef decat sa lenevesc in pat

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Fetele, va rog sa ma scuzati pentru starea mea apatica si pentru nesimtirea de care am dat dovada, fiindca nu v-am multumit macar pentru faptul ca ati fost dragute si v-ati gandit la mine!. Pupici si floricele tuturor din partea mea! Promit sa nu mai uit!

Monis, in cazul in care mai ai cum sa iei legatura cu Avalon spune-i ca ne e dor de ea, ca ne gandim la bebelusii din burtica sa...si ca o asteptam la Clubul Scutecelor!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Gata fetele,am revenit,sau mi-am revenit.Sunteti un adevarat medicament,imi place la nebunie sa va citesc.

In legatura cu soacrele,a mea e o femeie buna,cam egoista,dar asta e.
Mi-a zis in fata ca nu prea o intereseaza de mine,ca eu o am pe mama mea sa-mi poarte de grija,si cumnata mea e gravida in 33 saptamani si ea isi face griji pt fata ei.Nu mi-a picat prea bine,mai ales ca pe mama o vad cam rar,odata la 2,3 luni,dar vb zilnic la tel,aseara am vb o ora

: 35+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput