Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

In legatura cu soacrele,a mea e o femeie buna,cam egoista,dar asta e.
Mi-a zis in fata ca nu prea o intereseaza de mine,ca eu o am pe mama mea sa-mi poarte de grija,si cumnata mea e gravida in 33 saptamani si ea isi face griji pt fata ei.

si tu o consideri o femeie buna
Tu esti mult prea buna,draga mea

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fetele! am revenit si eu ,dar nu pt multa vreme ca trebuie sa merg la medicul de familie dupa conc...
Pana una alta , vreau sa multumesc celor care s-au gandit la mine,sa le felicit pe fetele care au fost la echo si au vesti bune ...sa urez bun venit fetelor noi Alinutza si Tiusca,sarcina usoara pana la final si bb sanatosi!; multa sanatate celor cu probleme ...

Eu sunt ceva mai bine,dar nu in forma maxima ..cred ca ma termina si vremea asta...clujencele stiti despre ce vb...

Va cu drag ,fara exceptie!!

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Primul motiv ptr.care inca mai muncesc este ca eu si sotul avem serviciul intr-o comuna de langa Buc.si acum 2 ani ne-am gandit noi ca ar fi bine ca si Matei sa fie la gradi in aceeasi comuna.Sunt multumita de gradinita si ptr.ca el nu s-ar mai duce daca m-ar vedea pe mine stand acasa am preferat sa mai continuam un pic in ritmul asta.Dupa ce vine Razvanel mi-a promis ca ma lasa acasa sa am grija de el.Al doilea motiv ptr.care imi continui activitatea este atmosfera de la munca.Aici mai rad,mai glumesc,trece altfel vremea si nici nu am timp sa-mi fac scenarii urate.Acasa as fi cuc si nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81In legatura cu soacrele,a mea e o femeie buna,cam egoista,dar asta e.Mi-a zis in fata ca nu prea o intereseaza de mine,ca eu o am pe mama mea sa-mi poarte de grija,si cumnata mea e gravida in 33 saptamani si ea isi face griji pt fata ei.Nu mi-a picat prea bine,mai ales ca pe mama o vad cam rar,odata la 2,3 luni,dar vb zilnic la tel,aseara am vb o ora
Scuza-ma, mi se pare cruda. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Lavi ai renuntat la acid sa scapi de senzatia aia aiurea dar mai bine acum pentru ca nu e voie acid cand alaptezi si mult nu mai ai
Nu cred ca te considera nimeni apatica sau nesimtita

Raluci b sa-ti traiasca soacra...daca vrei la mare distanta in continuare

Evy ce corect ai zis "e tipul autoritar , care ar fi vrut ca fisu ' sa fi stat cu ea pana la adanci batraneti si eu sunt tipa rea care i l-a luat ."
N-o sa inteleg niciodata egoismul asta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Tinonino 81 cred ca Shtephy are dreptate...
Oricum si a mea aduce cu a ta...fetele sunt fete ,mereu vb cu ele ..ca, deh, feciorul se descurca..bine ca nu e aci aproape..

miany
34+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Miany imi pare bine sa te vad .Poate ti-ar fi mai bine daca ai sta mai mult de vorba cu noi,vrei sa incerci?Mie asa mi se intampla.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Eeei nici eu nu o vad prea des,dar mi-e mila de ea ca e cam bolnava,oricum singura mea multumire e ca sotul meu e alaturi de mine si niciodata nu s-a luat dupa ea.Eu sunt mai sensibila asa,dar am invatat sa nu mai pun la suflet

: 35+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

toate burticile.
Iar am avut de citit din urma
Ma bucur pt vestile bune cu care ati venit de la dr, imi pare rau pt cele mai putin bune...haideti ca azi(nu stiu de unde ) am o doza de optimism. Sunt sigura ca totul va fi bine, o sa nastem bebei sanatosi si frumosi. Mai avem putin...
Am vazut ca ati discutat si de soacre, unele le-ati scos si la vanzareEu una nu vreau sa cumpar una ca deja am 2 (parintii sotului sunt divortati...) Dar soacra mea , aia adevarata, nu sta in tara, deci... m-am scos si eu , ca Raluci
Trebuie sa plec la medicul de familie pt prenatal dar nu am chefff.
Vroiam sa va intreb: banii pe prenatal ii luam de la angajator nu ? Ca sa nu ma fac de kk

Va pup.

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

tocmai am vazut ca mi-au aparut primele vergeturi pe burtica

: 35+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput