Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Fetelor nu stiu ce m-a apucat asa dintr-o data dorul de fi-miu.Ma uit lapostul de desene animate la care se uita el.Oare m-am tacanit?
Cat despre soacre a mea tocmai i-a trantit-o lu barbata-miu zilele astea ca ea nu mai are copil de cand avea el 24 de ani-adik de cand s-a insurat cu mine.Hai ca imi aduk aminte si de alte datorii si ma apuca nervisorii.Plus ca se poarta frumos numai cand au interes.Urasc oamenii astia de 2 bani,frate nu ma placi nu ka placi si cu asta basta,nu ma mai baga in seama,de ce vi cu lugu lugu la mine cand ai nevoie.

30+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Eu am fost asa energica de dimineata, am facut curat prin casa... si de-astea......Acuma am pus o tocanita de pui la fiert si mi-s gata bateriile
Vad ca sunt burtici care merg inca la servici, eu nu cred ca as fi rezistat, pe mine ma ia un somn pe la 1-2 la amiaza...., si mai lucram intr-un birou cu 16 colegi, si doar in lumina artificiala, ca intr-un acvariu....de la 31 de saptamani am intrat in prenatal. Toata lumea zicea ca o sa ma plictisesc acasa, da imi gasesc mereu cate ceva de facut si daca obosesc, pot sa ma odihnesc in voie.
Oricum, e de apreciat cine rezista mai mult pe baricade la servici!

33+ cu pe care o sa-l cheme David
http://picasaweb.google.com/alinutzasabo/Burtica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am revenit...dar tot cu marea mea stare de lene ..nu as face nimic...dar nimic... incep sa cred ca ma doare capul de la stat in casa..in pat...

soacra....Doamne ce subiect...eu incerc sa o evit cat pot...nu o inteleg deloc..cateodata e painea lui dumnezeu...vrea sa ma ajute, sa faca curat..sa..sa.. si cateodata ajunge pana acolo de-mi zice "prima data ar trebui sa vezi daca traieste si copilul asta" odata i-a zs lui Cristi (ne pregateam sa plecam la Erges la ai mei " ai grija ce-ti dau aia pe acolo sa mananci..ca poaet iti fac vraji"..si a spus-o fara nici o jena de fata cu mine...am ramas si eu si pustache cu ochii ...si tot asa..
Deci..o evit cat de mult se poate...

Dienutze si rgagapie sper sa veniti cu vesti mai bune acum pe seara..

Eu am scos iar hainele copilului..ca am sunat la Tg Mures..se pare ca pt o cezariana se sta in spital 7 zile, trebuie sa aduc imbracaminte pt mine, totul pt bebe (mai putin medicamente, biberoane si suzete)
Ma tot uit ce sa-i pun lui Flavius la el in bagaj...ca geanta lui se pare ca e prea micuta a cate trebuie sa-i duc...
..si o voi avea si pe a mea la fel de babana...
..offfff..7 zile in spital.....dar mi-au zis ca azi imi fac operatia si in cateva ore imi aduc copilul si ramane la mine ...iar asta e un lucru foarte frumos ...abia astept!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

tocmai am vazut ca mi-au aparut primele vergeturi pe burtica

: 35+Radu Stefan
poze

Mie mi-au aparut pe sani inca din primul trimestru de sarcina, si acuma pe ultima suta de metri mi-au aparut pe solduri, desi m-am cremuit in fiecare zi de cand am aflat ca sunt Culmea ca pe burtica unde s-a intins cel mai mult pielea, nu am nici o vergetura. Ma demoralizeaza un pic schimbarile astea, ca vergeturile daca apar....cam acolo raman, da am noroc de un sot tare bun care ma iubeste cu vergeturi cu tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna ziua la toate fetele. De abia acum am terminat de citit din urma. Soacra mea este o tipa de gasca este ea cam cicalitoare dar niciodata cu mine, cu mine e ok. Bine ca nu stam in aceeasi casa cred ca nu ar fi suportat sotul
Aseara mi-a fost foarte rau am avut stare de greata si dureri de burta in consecinta azi am dormit pana la 10.45, am citit un pic pe forum si m-am apucat sa fac o prajitura: "prajitura desteapta". Sper sa imi iasa buna ca e prima oara cand o facAcum este la cuptor si ii tot dau tarcoale nu se mai face odata...
Fetele bafta la echo cele care se duc azi. Eu ma mai duc pe 12 octombrie si atunci o sa imi spuna cat mai am pana nasc
Va pup

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

tocmai am vazut ca mi-au aparut primele vergeturi pe burtica

Mie mi-au aparut pe sani inca din primul trimestru de sarcina, si acuma pe ultima suta de metri mi-au aparut pe solduri, desi m-am cremuit in fiecare zi de cand am aflat ca sunt Culmea ca pe burtica unde s-a intins cel mai mult pielea, nu am nici o vergetura. Ma demoralizeaza un pic schimbarile astea, ca vergeturile daca apar....cam acolo raman, da am noroc de un sot tare bun care ma iubeste cu vergeturi cu tot....

Subscriu si eu la bocit, ieri mi-am mai descoperit un rand de vergeturi pe burtica..Daca pana acum aveam jos sub burta, la baza, ieri am descoperit ca si pielea fina fina de deasupra buricului e brazdata de vergeturi..dar care nu le-am detectat ca sunt tot felu de vene care se vad si nu ies in evidenta!!
Si tot de ieri am inceput sa ma ung cu ulei de masline fiert..da de dres vergeturile existente nu mai visez..macar altele sa nu mai apara
La capitolul soacre: a mea nu e de dat!! Atata doar ca are tot felu de idei babesti, de care nu pot sa scap gen: nu cumpara nik la cupil pana nu se naste, ca daca e burta tuguiata e baiat..si tot felu de conceptii de astea..De asta prefer sa ne vedem mai rarut ca e mai dragut Dar in rest, pita lu Dumnezeu, vorba Andreei. Ne face mancare, ne pune pt iarna de toate, a facut curat la apartamentul care l-am cumparat, ce sa mai..e saritoare!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Legat de vergeturi,eu nici la prima sarcina nu am avut,si vad ca nici acum nu se zaresc.Poate scap si acum,daca nu....nu pot fi decat mandra de ele ptr.ca sunt de la sarcina,nu de la altceva.Eu zic sa nu va impiedicati de ele,ptr,ca nu cred ca tine de voi daca apar sau nu.Sunteti la fel de frumoase si cu ele si fara.
Camy,legat de statul in casa sa sti ca ai dreptate.De ce stai d'aia ai mai sta si ai o lene din ce in ce mai mare si asta am simiti-o pe pielea mea,cand am stat si eu 10 zile in concediu medical ca cica aveam colul scurt.Acum ca muncesc si il am si pe Matei simt ca ziua trece repede si asta nu poate sa ma faca decat fericita ptr.ca asa trece si mai repede timpul pana cand o sa-l tin pe Razvan in brate.Si apoi ma gandesc la saracele mamele noastre care munceau pana cand nasteau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Apropo de vergeturi si mie mi-au aparut pe sani de prin luna a6-a cu toate ca nu mi-au crescut sanii foarte mult si m-am uns de cand am aflat ca sunt insarcinata si ce sa va zic ca am incercat toate produsele bune (zic ei). Pe burta nu mi-au aparut cu toate ca pielea s-a intins la maxim, nu stiu unde o sa mai creasca atat

35+

Mergi la inceput

www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/

Cand aveti vreme, mai ales ca mai sunt doar cateva saptamani pana la marele final, sa cititi! Eu aproape toata sarcina cand mai implineam cate o saptamana citeam despre ce ma asteapta in urmatoarea. Scrie foarte amanuntit pe site-ul asta, si despre bebe, si despre burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marijan90
m-am apucat sa fac o prajitura: "prajitura desteapta". Sper sa imi iasa buna ca e prima oara cand o facAcum este la cuptor si ii tot dau tarcoale nu se mai face odata...

E prajitura aia care in timpul coacerii se separa in aluat si crema?

Mergi la inceput