Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui s_alinutza www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/ Cand aveti vreme, mai ales ca mai sunt doar cateva saptamani pana la marele final, sa cititi! Eu aproape toata sarcina cand mai implineam cate o saptamana citeam despre ce ma asteapta in urmatoarea. Scrie foarte amanuntit pe site-ul asta, si despre bebe, si despre burtica. ![]() |
foarte bine descris, multumim chiar este util si linistitor, mai ales legat de aceste contractii care ne sperie, e nu pot sa zic ca m-am speriat dar am inceput sa-mi dau seama ca deja intram pe ultima suta deci mai mare grija

31+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Evy ce corect ai zis "e tipul autoritar , care ar fi vrut ca fisu ' sa fi stat cu ea pana la adanci batraneti si eu sunt tipa rea care i l-a luat ." N-o sa inteleg niciodata egoismul asta ![]() |
Poate mamele de baieti stiu ele ceva

monis
34cu poze noi
monis5 spune:
| citat din mesajul lui floricik Trebuie sa plec la medicul de familie pt prenatal dar nu am chefff. Vroiam sa va intreb: banii pe prenatal ii luam de la angajator nu ? Ca sa nu ma fac de kk Va pup. 30+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Toate cele 126 de zile sunt platite de angajtor (pe card sau cum iti platea si salariul de pana acum) - restul e treaba lui (firma se deconteaza ulterior cu casa de sanatate blabla).

monis
34cu poze noi
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, va pupa Elenic si va doreste numai bine. 30+ Chiara Ada |
Uf, ce bine, ca ea urma pe lista mea de investigatii
Mercic

monis
34cu poze noi
krelia spune:
'elo burtix!
ati scris o groaza..incerc si eu sa revin la zi....
in primul rand..pentru ultima oara!!!!!
bey Katy.....tu nu stii la ce te expui cu drumurile astea? lasa naibii tortul pt sot, pana duminica mai e..poa' sa ia si el un amarat de tort in drum spre casa, chiar daca vine frant de la munca (crede-ma ca stiu ce inseamna sot frant de la munca, nemancat si caruia ii curge sange din nas si care gaseste forta sa stranga dupa nevasta-sa, sa-i aduca tot ce-i cere la nas, sa mai puna si la spalat, sa spele si vasele..asa ca, se poate!!!)....mai lasa odata pt totdeauna curatenia (cumva vrei sa nasti calare pe aspirator?)....si mai pune-l la treaba si pe cel care a contribuit la noul tau statut....indiferent ca vine seara tarziu....tu esti cea care trebuie protejata!
iar cu dr. de acolo....scuza-ma..dar analizele lu' peste sunt apa de ploaie la ce dureri spui ca ai.....o placenta joasa nu se vede la analizele de sange...un col scurt, la fel..un risc de nastere prematura....ia-ti omu' de-o aripa si du-te mai fata, la eco amanuntit sa stii si tu macar cum sta copilul ala al tau.....
atat am avut sa-ti spun....daca vrei sa iei ceva invataminte de aici, bine...daca nu...considera ca sunt eu absurda si nu inteleg..si atunci, imi cer scuze ca m-am bagat aiurea.....
asa...continuam...
Ancutza, n-am ajuns la zi cu cititul..dar, daca nu ai rezultat de la eco...sa vii negresit sa spui, da?
stephy, eu mi-am spus parerea...mai sus...si de 3 zile zic asta in continuu....daca noi nu suntem responsabile pt sufletelul din burtica, ce nu ae nici o vina si care pana inchidem ochii va depinde de noi...si ne dam viteze cu activitati adiacente..atunci....totul nu se cheama decat "lucru manual"....
ralia, apropos de mulajul de burtica...stiu ca exista si pe la librarii niste tablouase cu ipsos, sa pui piciorusu' si manussa lu' bebe.....sper sa stie hazbandu' unde sa caute, ca tare as vrea asa ceva...ah, si as vrea sa mai iau si un album din ala cu...prima poza, prima baita..prima hainuta..prima plimbare..etc..etc..cred ca tot pe la librarii ![]()
eh, exact ce zicea stephy ![]()
(dar un astfel de mulaj pt burtica, unde se gaseste?)
Camy, am zis je ca mi-a plecat sotu' cu soacra la cumpa'?
...m-am tampit, zau..nu mai stiu ce si pe unde zic
....sa stii ca s-au intors victoriosi..cu hainute..si mai mici, pt spital si putin peste 1una..si cu ceva pt 3 luni...cu prosopele, paturici..mi-a promos socrela ca-mi da niste scutece de finet, insa vrea sa le faca dantelutza
.....ah, si au mai luat cate ceva din lista de farmacie...(auzi, sper ca te potolesti si tu cu eforturile, da? ca scot biciu' acu' si la tine!
)
(ai dreptate, contractiile sunt oarecum normale..dar daca sunt insotite de dureri de burta...mai ales la varsta noastra de sarcini...nu-i ghini, coana, nu-i ghini diloc!)
LauraG, abia astept vesti de la baby shower..chiar sunt curioasa cum va decurge...cred ca o sa fii mai emotionata decat la petrecerea burlacitelor..daca avusasi asa ceva ![]()
edelyia, sper ca si la tine e ok rezultatul de la analize!
tiusca, vrei sa scot biciul si pt tine?...pun'te in prenatal, burtica...sau si tu vrei sa nasti cumva pe scaunul de birou?![]()
RamonaC, totul ok la cinema? ca nu ajunsai la zi..inca (sunt tot la 117 ![]()
(si eu ma rog la un dpn - 1 noiembrie.....nu mai devreme de 20 octombrie..nu intre 21-29 oct)
lavi, succes si tie la cinema!
...Rares al meu mi-a transmis o cubitza mica pt tizul lui..si mi-a zis ca s-au vorbit ei..si ca totul va fi bine![]()
raluci, daca nu sunt regulate..si dese...nu e pb....burtica sa nu doara.....vb cu dr si intre timp, stai cumintica in patuc!
gata cu 117....
tinonino...tare veste proasta ai primit
..insa poate asa ne mai trezim la realitate..din "vitejii".....ce nu-nteleg eu...de ce s-o fi incapatanat s-o mai tina pala la 40s.....cand cred ca putea naste fara probleme si la 39s..hmm....incredibil ce intamplari..Doamne...
crissa, felicitari pt bebe..ai grija cu anemia..nu ti-a dat vreun supliment de fier ca s-o combati?
MADA,
..sper sa ma tina binele asta si cand oi termina cu antibioticul...ca eu, dureri din alea nu mai vreau.....si trebuie sa mai coc falcosu' pana la 1 nov...
stephy, la ora la care intrebai de mine, abia ma trezeam
....intre 6-8 am orbecait..iar apoi, dupa 8 am recuperat ![]()
Ramonik, hai ca mai e putin
dienutze, ai grija de tine si burtica...si sus moralul..ca nu face bine la...ten
..hai, va fi bine, da?
tiusca...in sfarsit, o colega mai activa de spital
....cand nasti, mama....ca de cnd sufar si eu de o "municipala".....ia zii, ai facut vreo vizita prin sectie..sau nu prea ne lasa?
Alinus, soacra ta e vraiste...da'..deh..are lumea ei cu popii...atat timp cat nu incearca sa va coopteze..las-o-n boii ei ![]()
bey..fac o pauza..ca deja ma apuca alte alea...revin cu placinta....ca asta a dat pe-afara ![]()
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
simina_kin spune:
Buna ziua fetele![]()

Binenteles ca de aseara nu am mai deschis pc-ul si iar as avea o groaza de pag de citit da nu pot acum ca pic de
, si pana diseara cand intru se aduna inca un capittol
..concluzia vreu si eu un rezumat![]()
Stefy, Krelia,Lumi, LauraIrina voi erati cu rezumatele![]()
...poate reusesc sa citesc vreo postare din asat ca sa ma pun la curent cu noutatile
Sunt treaza de la 6 jum si franta de obo...n-am pus
jos 5 min (decat la
), mi-am spalat toate hainutele NB/0-3M
si ale mele pt spital , de am umplut balconul cu rufe
.Dupa ce le calc imi fac si bagajul (bine le bag toate intr-un sertar, cand o fi sa vina ora "aceea" doar le transfer in geanta
)
OOOOOOfffff abia astept sa nasc, da mi-e si frica![]()
...si pt nastere si pentru ce urmeaza dupa, parca tot nu ma pot imagina mama![]()
Ma bag la
acum (daca ma lasa baba cotoroanta, ca iar sunt sg cu ea
) si sper ca diseara sa citesc si eu macar capitolul asta![]()

aaaaaaaa....Ralu am semnat ieri petitia de pe mess 

33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
raluci_b spune:
fetele al meu sigur nu s-a intors, are capul la ficat, adica la pateul de ficat ca atat se impinge acolo 
31+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
monis5 spune:
| citat din mesajul lui raluci_b fetele al meu sigur nu s-a intors, are capul la ficat, adica la pateul de ficat ca atat se impinge acolo ![]() 31+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
mmm, stii asta de la echo?
te intreb pt ca si eu am crezut mult timp ca sta cu capul in ficat si ca in locul unde am cel mai des contractii, are fundul

. Aiurea, el era cu capul in jos de o vreme si aparent "capul" e un genunchi monis
34cu poze noi