Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Krelia
Ar fi bine sa asculte toata lumea ce ai avut de zis...dar Katy m-am convins ca nu o va face.In fine,e viata ei,dar daca nu are grija de ea ,nu are grija de bebelusul din pantec si se contrazice singura.Eu nu o sa-i mai spun nimic ca sunt convinsa ca o fac degeaba

Simina uite ca a facut Krelia un rezumat ,daca nu te-ai dus inca la nani.

S_alinutza multumesc de link,nu am stiut de el sau poate ca am uitat.E foarte amanuntit,intr-adevar

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andre mersi de vestile despre Elenic.Sper ca in curand revine si pe forum.

Monis dai si tu o cola pentru steluta ?Iti sade bine-n rosu.Macar virtual poate ma lipesc si eu de cola ca nu mai pot de pofta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Nu prea am mai avut pofte in ultima vreme, da acuma dupa ce am citit ultimele pagini mi-e pofta de pateu si de , si cum nu am nici de una nici de alta prin frigi....ma duc sa-mi fac un sirop

33+ cu pe care o sa-l cheme David
http://picasaweb.google.com/alinutzasabo/Burtica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Andre mersi de vestile despre Elenic.Sper ca in curand revine si pe forum.

Monis dai si tu o cola pentru steluta ?Iti sade bine-n rosu.Macar virtual poate ma lipesc si eu de cola ca nu mai pot de pofta.

_

hihi, chiar, sunt in rosu... f dragut... doar ca de acum tb s aincetinesc ca alea "blio" (in nr de 4) nu-mi plac
Eu dau pepsi, ma scuzati, sunt anticola
Si nici pepsi n-am baut de 1 luna+ ... mi-e dor de ala la sticla mica de sticla...

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Fetelor, ati fost tare funny cu soacrele
eu am stat la socrii 3 ani si ma saturasem de ea e femeia naibii, vorbeste mult, e ranchiunoasa, razbunatoare dar si uituca (in sensul ca zice acelasi lucru de 5 ori de parca n-as fi auzit de prima data ). acum ca ne vedem doar la cateva zile parca e mai ok...totusi as propune-o pentru schimb
Am uitat sa va spun ieri ca am primit o gramada de hainute de la verisoara mea, al carei baietel a mai crescut si nu mai are nevoie de ele m-am uitat la ele o zi intreaga. Nu mai tb sa cumpar de imbracat pentru moment decat body-uri, pantalonasi de casa, caciulite

Azi am dus iar urina la analize, sa vedem daca si-a fact efectul antibioticul si am scapat de infectie, iar maine ma duc sa imi ia pt analize secretie si cultura din col

va pe toate

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

aaaaaaaa....Ralu am semnat ieri petitia de pe mess

31+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello

krelia ca bine zici tu dragalasa de Katy dar din pacate sunt convinsa ca nu te va asculta...eu pana acum eram in capul lui Pustache si facusem deja cateva ecografii l particular..plus in pat cuminte
Iar despre mine..ca mi-ai zis sa o iau mai usor...pai mai usor de atat...nu cred ca se poate ..e adevarat ca in casa se lucreza...dar eu tot in pat stau...sa stii ca ma inscriu in lista fetelor in care sotul vine rupt de oboseala, pe branci...dar face treaba si acasa...eu am grija doar de Flavius...si cateodata...mai stau pe scaun si ma uit cand se lucreza SI-MI MAI DAU CU PAREREA ...ATAT!
Cred ca si de-asta m-am ingrasat asa tare..pt ca doar stau in pat

Vergeturi... deocamdata nu au aparut...dar inca 27 de zile pana nasc mai e timp ...in schimb la sarcina cu darius imediat am facut pe sani si pe solduri...si le port si acum cu "mandrie"...ca de dus..nu se duc... zic eu ca m-a salvat uleiul de masline...zic

Tiusca...eu sarcina trecuta am muncit pana la 38s...am lucrat pana pe 1 iulie si pe 15 am nascut...deci stiu cum este...dar de data asta am preferat sa fiu precauta (Darius, primul baietel a fost bolnavior si a murit )...asa ca de la 3 luni si jumatate sunt in risc maternal...
Pt ca atunci cand m-am intors la servici mi-am cautat statuia si nu era pe nicaieri.....ca sa nu intru in amanunte si sa povestes ce minunatii mi-au facut

...si pt ca tocmai ce pusesem parchet in bucatarie....ce credeti?????? ...s-a spart azi o teava...si a udat putin jos...noroc totusi ca am vazut la timp (adica nu a inundat toata bucataria ) si am oprit apa...astept acum sa vina Pustache...sa vedem ce-i de facut....sper ca nu-i loc de dat f multi bani...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele al meu sigur nu s-a intors, are capul la ficat, adica la pateul de ficat ca atat se impinge acolo

31+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

mmm, stii asta de la echo?
te intreb pt ca si eu am crezut mult timp ca sta cu capul in ficat si ca in locul unde am cel mai des contractii, are fundul . Aiurea, el era cu capul in jos de o vreme si aparent "capul" e un genunchi

monis 34
cu poze noi

nu stiu, a uitat nenea doc sa-mi zica pozitia dar ce simt eu acolo este foarte tare de aceea am presupus ca e capul, dar cum zici si tu se poate sa fie poponeatza

31+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Trebuie sa plec la medicul de familie pt prenatal dar nu am chefff.
Vroiam sa va intreb: banii pe prenatal ii luam de la angajator nu ? Ca sa nu ma fac de kk
Va pup.
30+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Toate cele 126 de zile sunt platite de angajtor (pe card sau cum iti platea si salariul de pana acum) - restul e treaba lui (firma se deconteaza ulterior cu casa de sanatate blabla).

monis 34
cu poze noi

Multumesc

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut burtici...m-am intors si eu de la gineco... in primul rand vreau sa va pe toate care mi-ati purtat de grija (nu enumar ca din 14 pagini s-ar putea sa sar pe careva si n-as vrea sa se supere)

am ajuns acolo si m-a suit pe masa intai...vestea buna...colul e ok, vestea rea...o micoza , o infectie ceva de care s-a speriat doctorita si tre sa iau canesten (unguent si ovule) si apoi Gynozol.

la echo nu s-a uitat decat cum e pozitionata bebelina...e cu capul in jos si mi-a mai ascultat inimioara la bb cu o chestie ca o palnie din inox ...mi-a zis sa iau nospa (3/zi)...atat ... nu am avut curaj sa o intreb mai multe ca mi s-a parut ca nu e in apele ei...asa ca imi pastrez curiozitatile pt data viitoare (adik in 2 sapt) ... offf si asa as fi vrut sa stiu si eu cat cantareste bubulina...doar la 23 de sapt mi-a zis ca are 500 gr si atat...si va aud pe voi mereu cu 2.300 gr, cu 1.950 gr, care mai de care ...si eu nik

v-am

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput