Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

S alinutza sa-ti traiasca soacra atunci

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Sa-mi traiasca si sa aveti si voi parte de soacre ca a mea

33+ cu pe care o sa-l cheme David
http://picasaweb.google.com/alinutzasabo/Burtica?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Si eu ma inscriu la soacre super misto. Prima "soacra", adica mama primului iubit, era tare de gasca. Cand i-am spus ca am facut si eu o varsta si ar fi timpul sa incep chestiile cu fii-so, a zis ca-s nebuna, ca fii-so e virgin si mai bine as incepe cu unul experimentat. Cea care a fost cu adevarat soacra, respectiv eram maritata cu fiul ei, m-a sunat acu de ziua mea si eu fara sa-mi dau seama i-am spus "sarut mana, mama" dupa care m-am prins si am zis "oleu, mai pot sa-ti spun mama?", la care ea a zis "pai cum nu, doar tu ai ramas nora mea". Era pita lui Dumnezeu. Apoi, cea de acum din pacate s-a dus, am apucat sa o indragesc prea tarziu. Cateva luni, cand mergeam eu sa experimentez viata in Italia, ma scotea din pepeni, ca ma studia continuu. Apoi, intr-o duminica am facut paine si a iesit prea multa, asa ca i-am dus si ei, si m-a intrebat nonsalanta "adica tu stii sa faci paine? Nu ma asteptam!", si i-am zis "de ce, pentru ca am ruj pe buze si oja pe unghii?" si ea "da, de aia". Atunci am indragit-o pentru ca era extrem de sincera, mi-am spus ca macar stiu la ce sa ma astept din partea ei. Apoi s-a dus. Acum imi apare foarte des in vis, mai ales cand mi-e foarte greu, si ma mangaie. So ... 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ma bucur ca mai exista si asa soacre, ca altfel ma ingrozesc la gandul ca voi ajunge si eu odata socra. Sper din tot sufletul sa tin minte cum s-a comportat soacra mea cu mine(mai ales in timpul sarcinii) si nici in ruptul capului sa nu fac aceleasi greseli vreodata.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Io n-am soacra............parca ar fi fost buna o mana de ajutor!!!...;nici mama n-am............ Sunt singura..........

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Sa-mi traiasca si sa aveti si voi parte de soacre ca a mea [/font=Comic Sans MS]

Poate doar daca mai ma marit o data

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

sa va traiasca soacrele de treaba. Poate suntem si noi mai dificile de nu ne intelegem cu ele. sau poate suntem pur si simplu incompatibile. Vreau si eu o soacra de gasca.... dar nu m-as recasatori doar pt asta. Daca , in schimb, DD va vrea sa o iau de la capat.... si soacra va fi un criteriu( glumesc)

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Andre tare frumos povestesti tu acolo.

Monis sa-ti traiasca si tie

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Io n-am soacra............parca ar fi fost buna o mana de ajutor!!!...;nici mama n-am............ Sunt singura..........
30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Fetelor,gata am scapat de moderare.Am scris multe despre mine dar din cauza de moderare n-ati observat.Important este ca acum se vad si mesajele mele in timp real.Deci maine intru in sapt.36 inca mai muncesc si cred ca o sa mai continui vreo 2 sapt.Asa sper,acum sa vedem daca e si posibil....

Ai grija cu serviciul,doar cat poti tu,da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Ai baietii, cum poti spune ca esti singurica?
Si o sa fii soacra cu 3 nurori...

monis 34
cu poze noi

Mergi la inceput