Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 7
ionelamaria spune:
Alinus, soacre de dat mai au si altele de pe aici![]()
sa facem un targ.... vrei? gen BE. Le dam cu reducere si mai cautam ce sa punem langa ele ... sau dam 1 si primeste omul gratis pe toate celelalte... si gata.
Ragagapie, imi pare rau ca nu ai numai vesti bune.... dar veti fi bine si tu si bebe... fii optimista
... noi iti trimitem un gand bun. Ma bucur ca esti optimista ...
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
tiusca spune:
Eu nu ma agit asa tare cu bagajul de spital.Important este sa am acele tampoane de vata cu comprese sterile,papucii si .....Restul mai vedem.Camasa de noapte o iei de la ei ca trebuie sa fie sterila.Bebita e imbracat de ei.Si apoi sunt sigura ca sotul se descurca cu ce trebuie sa mai cumpere.
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
ohoooo...vezi ca ia de stat la rand... pentru a scapa de soacra [b]Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() |
DA, DA!!! E o coada mare. Cam multe de pe aici incercam sa scapam de soacre, asa ca tre sa mai ai rabdare, ca noi am fost mai in fata
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
RamoC soacra-ta e clar ca nu mai are nimic in cap daca si-a amintit de oala de dimineata abia si asta probabil pt ca a vazut-o acolo.Altfel cine stie cand isi aducea aminte
Cred ca vrea sa te ajute ca sa iti scoata apoi ochii ca a avut grija de tine toata sarcina![]()
Alinushe tare rau si soacra-ta cu blestemele
.Io n-o vreau,no way![]()
Am vazut mandrete de fetita si de mandrete de mamica cu burtica.Imi pare bine de cunostinta
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
RamonaCopot spune:
Rgagapie eu sper sa se fi inselat dr tau de familie in legatura cu hemoragia aceea. Nu prea am experienta de din alea, dar cred ca te simteai ffff rau daca era asa.
si fugi la gine sa se uite si el acolo sa vada despre ce e vorba.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
s_alinutza spune:
Soacra mea o fi probabil exceptia care confirma regula. Ea e buna de pus pe rana saraca, cand vine la noi ii ca un bibelou, unde-o pui acolo sta.Nicicum nu se obisnuieste ca eu spal vasele cu masina, si se tot apuca de spalat cate un pahar, o farfurie, ce prinde. Mi-i tare draga! Io n-as da-o la schimb ![]()
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
shtephy spune:
Mai fetelor mi-ati facut ziua frumoasa cu soacrele astea,poame acre

Rgagapie imi pare rau ca nu sunt bune toate vestile,dar poate ginecologul e de alta parere![]()
Monis 

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
monis5 spune:
Nici eu nu am soacra de dat ![]()
![]()
. Poate asa f f rar, dar cand vad ce aveti in schimb, imi dau peste gura 
monis
34
cu poze noi
tiusca spune:
Fetelor,gata am scapat de moderare.Am scris multe despre mine dar din cauza de moderare n-ati observat.Important este ca acum se vad si mesajele mele in timp real.Deci maine intru in sapt.36 inca mai muncesc si cred ca o sa mai continui vreo 2 sapt.Asa sper,acum sa vedem daca e si posibil....![]()