noi, sagetatoarele (13)
Raspunsuri - Pagina 3
anca_27 spune:
No, nu mai sunt asa blue....curatand legume pt o mancarica mi-am dat seama ce probleme am eu.... si c-am uitat-o pe Eladea, cumva cred ca-n creierul meu, Eric e mult mai mic sau mai mare? nu mai stiu, o iau pe campii... pe restul le consideram mame de copii mai mari .
Z inca dormiteaza, am apucat sa pun mancare la foc, deci ceva tot am reusit pe azi.
O saptamana magique!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
claudia74 spune:
Anca draga, al meu numai e asa 'mic' asa ca intorc casa cat e el la gradi la anul mergem la scoala :)))), dar sincer au fost momente cand o luam si eu pe ulei ca nu puteam sa fac nimic, nu e egoistul din tine, e legea naturii wtk, suntem oameni,femei, avem si noi bazdacii nostrii, nu sa construim cu lego si sa citim povesti zilnic, chiar si la o mancare,cand gateam, era relax, parol! poate de aia invart oalele zilnic , mai ai otzara Anca pana mai creste zuzi ta sa o poti da la cresa, de la 2 ani o poti da deja nu? da parinti,socrii,nobody around? take care.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
eladea2005 spune:
salutare gagici!
intru scurt...am avut un weekend plin, am fost la munte, pe dealuri, prin sate...
pozici in albumul cel mai nou...
va tzuc! o seara faina!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa
va invit la o si lapte.
eladeea, chiar voiam sa te claxonez
ma gandeam ca esti prin preajma!!
ma voi duce la poze,imediat
clau,ti-am rasfoit putin albumulsuper!
nico,alison, elvieeeeeeeeee??,anca, castelana,dragaica - da un semn!!- va astept la cafea!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
claudia74 spune:
fetelor cand aveti vreme cititi postarea de pe bloqul meu, Dar din dar se face rai
Gali tks de cafa
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
nma spune:
Buna dimineta!
Claudia te rog sa pui direct link+ul catre blog. Nu m+am prins care este .
Galii eu sunt prin zona. Tocmai am iesit dintr-o sedinta si ...cum am primit termen scurt de predare a unei documentatii, am intrat pe DC . Cica muncesc.
Andreea deci va plimarirati si voi. Foarte frumos. Un pupic dulce strengarului mic..
Claudia l-ai inscris la scoala? Eu sunt tare stresata. Am vorbit cu trei invatatoare dar imi e greu sa ma decid.
Anca si la mine e dezordine dar deja ne-am obisnuit. Mi se pare mai important sa stai cu pustimea decat sa smotruiesti. Gatesc pe fuga, retete usoare, curatenie mai mult in weekend, spal geamurile la cateva luni . Hainele le pun la spalat uneori dupa ora 21. Sotul zic eu ca ma intelege, eu adorm el ma trezeste .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
claudia74 spune:
Nico nu ma fa de ras,da click acolo la casa la bara de la id meu .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
nma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Nico nu ma fa de ras,da click acolo la casa la bara de la id meu . INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova |
Hai ma ca ma prind mai greu . Majoritatea fetelor au adresa la semnatura .
Ma bag la citit. Maine revin cu impresii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2