noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

No, nu mai sunt asa blue....curatand legume pt o mancarica mi-am dat seama ce probleme am eu.... si c-am uitat-o pe Eladea, cumva cred ca-n creierul meu, Eric e mult mai mic sau mai mare? nu mai stiu, o iau pe campii... pe restul le consideram mame de copii mai mari .
Z inca dormiteaza, am apucat sa pun mancare la foc, deci ceva tot am reusit pe azi.
O saptamana magique!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Anca draga, al meu numai e asa 'mic' asa ca intorc casa cat e el la gradi la anul mergem la scoala :)))), dar sincer au fost momente cand o luam si eu pe ulei ca nu puteam sa fac nimic, nu e egoistul din tine, e legea naturii wtk, suntem oameni,femei, avem si noi bazdacii nostrii, nu sa construim cu lego si sa citim povesti zilnic, chiar si la o mancare,cand gateam, era relax, parol! poate de aia invart oalele zilnic , mai ai otzara Anca pana mai creste zuzi ta sa o poti da la cresa, de la 2 ani o poti da deja nu? da parinti,socrii,nobody around? take care.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare gagici!

intru scurt...am avut un weekend plin, am fost la munte, pe dealuri, prin sate...

pozici in albumul cel mai nou...

va tzuc! o seara faina!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaa
va invit la o si lapte.
eladeea, chiar voiam sa te claxonez
ma gandeam ca esti prin preajma!!
ma voi duce la poze,imediat
clau,ti-am rasfoit putin albumulsuper!
nico,alison, elvieeeeeeeeee??,anca, castelana,dragaica - da un semn!!- va astept la cafea!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

ela, poza 21 e BESTIALAAAAA!!!!

Mergi la inceput

fetelor cand aveti vreme cititi postarea de pe bloqul meu, Dar din dar se face rai
Gali tks de cafa

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineta!
Claudia te rog sa pui direct link+ul catre blog. Nu m+am prins care este .
Galii eu sunt prin zona. Tocmai am iesit dintr-o sedinta si ...cum am primit termen scurt de predare a unei documentatii, am intrat pe DC . Cica muncesc.
Andreea deci va plimarirati si voi. Foarte frumos. Un pupic dulce strengarului mic..
Claudia l-ai inscris la scoala? Eu sunt tare stresata. Am vorbit cu trei invatatoare dar imi e greu sa ma decid.
Anca si la mine e dezordine dar deja ne-am obisnuit. Mi se pare mai important sa stai cu pustimea decat sa smotruiesti. Gatesc pe fuga, retete usoare, curatenie mai mult in weekend, spal geamurile la cateva luni . Hainele le pun la spalat uneori dupa ora 21. Sotul zic eu ca ma intelege, eu adorm el ma trezeste .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Nico nu ma fa de ras,da click acolo la casa la bara de la id meu .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

,m-ai blocat si pe mine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Nico nu ma fa de ras,da click acolo la casa la bara de la id meu .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Hai ma ca ma prind mai greu . Majoritatea fetelor au adresa la semnatura .
Ma bag la citit. Maine revin cu impresii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput