noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

na poftiti va rog :

http://claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com/

pupici la trupa de zuze

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am citit ce era mai important. Eu periodic sortez haine/jucarii si le trimit la familiile mai putin norocoasa decat noi. In curand o sa vina o prietena din Bucuresti pe la mine si o sa ii dau o plasa cu jucarii sa o duca la una din adrese.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

sa-ti dea Dumnezeu sanatate Nico
acu cu scoala, pai Andi e din start inscris asa merge aici, deoarece avem doar o scoala primara la vreo 5 sate (pardon aici e germania, vai de steaua lor ) deci alta posibilitate nu am numai din clasa V-a cand va alege o scoala la oras cu profil deja.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna si de la noi...obositi toaca si intrati in casa de vreo ora...va uram o seara placuta si vise asemenea!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
va invit la
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

vad ca ati intrebat de mine, iata-ma-s...

ieri a mers f prost forumul, asa ca am renuntat sa intru...

multumim de complimente, celor care ne-au vizionat pozele...

claudita, ma bucur ca mai treci p'aci, macar din cand in cand...eu iti citesc blogul, doar ca nu ma bag la comentat... si la bunatatile de pe acolo...mama, mama...nu prea imi vine sa intru...

ancuto, ti-ai revenit deci din starea blue???draga mea, si la noi e la fel...adica Eric mai mereu vrea cate ceva de la mine sau ma vrea pe mine efectiv sa stau doar cu el...evident ca nu se paote, il mai aburesc cu una, cu alta...ca mai am si io treaba prin casa... ma tot gandesc cum va fi cu doi daca acum e cum e...

galli, cum mai esti?

nico, la anu merge la scoala, nu? tinem pumnii sa gasesti invatatoarea potrivita..

alison, voi? ceva pozici noi?

resutl fetelor???

o zi faina, desi p'aci e mohorata rau...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna!eu sunt la o cafea rapida,ca nu-i timp de nik!suntem ambii in fuga spre slujba,si trebuie si copilul debarcat spre gradi...noroc cu hubby.ca are temporar program de la 8...eu de la 7,nu m-as incumeta sa-l duc.
pupici la omenirea sagetoasa si o zi minunata!

eladea,am mii de pozici noi,dar timp de incarcat in webshots...ioc,inca!

pt. voi toate!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaa si de la mine!
plec imediat in oras, si apoi la piata.
vreau sa imi iau si un mixer-printre altele
sunt plina de nervi, turbez..... al meu a
reusit sa imi strice toata ziua. m-a anuntat
ca, vezi doamne, in 24 tre sa mg la o nunta.
e o persoana+familie pe care nu ii pot suferi!!
mneaei ii scria mesaje de amor sau cum s-o chema
pe mess-ul meu- normal ca am sters-o din lista
long time ago ;e drept ca ma-sa voia sa o
marite cu al meu, dar, deh.... lost race!!!
deci, cred ca voi innebuni!!!
in loc sa ne vedem noi de ale noastre, de probl
noastre, ........no more comment....
hai, v-am amamrat destul, fug sa ma imbrac,poate
imi mai vine cheful intre timp....
ne ciocnim mai tz
va doresc o zi buna! pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

doamnelor, ati intrat deja in week end???

Mergi la inceput

galiciana take a deep breath and relax, moama ce nervi pe tine, ce-mi place dar nu e bine mey, take care

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput