noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

si muuult ceiut cu lamaie.
Eu azi am aflat ca e bai mare si la noi in tara cu gripa porcina .
Azi sunt acasa. Prea multa oboseala strica asa ca am luat fortat o pauza.
Andreea asa dor imi e de tot ce persupune samburelul din burtica. Abia asteptam si eu sa ajung la eco. sa ne pui pozici.
Lacramioara sa ne spui cum e cartea. Ma tenteaza si pe mine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata la fete si din partea mea, am inteles ca anins in tara eu abia astept sa ninga si la noi
Am fost ieri la prima sedinta de acupunctura ....a fost o experienta interesanta, abia am ajuns acasa, simteam ca plutesc, nu ma mai tineu picioarele. Cand am ajuns am picat rupta si am dormit dusa 3 ore .
Andreea felicitari pentru samburel, imi inchipui ce emotii ai avut.
Eu vineri incep injectiile, sa vedem cum am sa reactionez, abia astept sa merg la prima ecografie sa-mi vad productia e posibil ca punctia sa aiba loc pe 30 Noiembrie de Sf. Andrei asa ca o sa fie o dubla sarbatoare, nu mai spun ca pe 7 Decembrie e ziua mea de nastere, presimt ca va fi o luna foarte grea din punct de vedere emotional.
Gata ca mai am putin si plang (mama lor de hormoni)
Pup la fete cu si fara burtica

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaa
va poftesc la si .
pupam fetele din cluj
apoi pupam sagetatoarele.
dragaica, capul sus!!!! si bafta la tratament!
nico,alison,iulia,elvieeeee
o zi buna!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Gali multam de bunatati .La noi nu ninge .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

la noi ploua de mama focului.....
la suceava e iarna in buna regula,
la iasi inca nu, de ex...
urasc iarnaaaaaaaaaaaaaa
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!!!

uff ce urasc si eu frigul si iarna...e f interesant...noi, cele nascute iarna ar trebui sa fim incantate de ea, nu?

eu am fost azi la analize de sange, doar o parte din ele...trebuie sa merg din nou la impuns pt cele uzuale... in rest astept cu nerabdare data de 24... ma tot gandesc ca n-am simptome...o fi bine, n-o fi bine??? am mii de intrebari si nelinisti...

alison, anca, nico, andreea, galli... mare la toate... abia astept sa se confirme ca totul e in regula si sa ma pot bucura in liniste de periaoda asta frumaosa... sunt sigura ca o s-o savurez mult mai intens si mai relaxata decat la prima sarcina..

acum sunt singurica, ma apuc de ceva treaba pe aci pana vine micul taifun acasa...

in rest, nimic nou...vremea asta ma termina... ma enervez ca nu mai putem iesi asa ca inainte... mi-e frica si de mall-ri si aglomeratii...mai ales pana trec cele 3 luni delicate...

Andreea, Galli, abia astept vesti de la voi...sa dea DD sa fie bine!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

ela, din pacate, nu am nici un simptom..............
asta e..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
La Iasi ploua... a nins ieri dimineata... dar era prea cald ca sa se aseze....

Anca, am facut poze la arici, dar nu am timp sa le incarc...

Nico, mie mi se pare faina cartea, dar sunt mai mult jocuri ce presupun energie.... statice mai putin. Eu o folosesc, ca eram deja in pana de idei si de aceea am comandat-o, ca am o Gaza tare energica.... o sagetutza iute....

Uite aici cateva jocuri pentru 2-3 ani din cartea asta:

Arde vaporul
Jocul se joaca pe un pat scund, pe un covor sau chiar pe un prosop intins pe jos, care va "reprezenta" vaporul. Copilul dumneavoastra sta pe el. Cand strigati "arde vaporul" copilul trebuie sa sara in "mare", adica inafara covorului, a prosopului sau a patului... Apoi strigati "s-a terminat" sau "te poti ineca" si la acest semnal copilul revine in cat mai repede posibil in interiorul "vaporului". Si tot asa... Bineinteles, puteti creste dificultatea accelerand ritmul sau repetand de mai multe ori acelasi ordin, jocul complicandu-se atunci pentru copilul dumneavoastra care trebuie sa evite sa se insele asupra comenzii.

Fuga dupa culori
Spuneti numele unei culori si incepeti sa numarati cu voce tare, de exemplu pana la treizeci. In acest timp, copilul fuge sa caute un obiect de culoarea respectiva, pe care trebuie sa il aduca inainte sa terminati de numarat. Jocul se va complica daca veti scurta timpul de cautare, sau daca cereti un obiect care are nu numai una, ci doua culori.

Micutul acrobat
Luati o sfoara mai lunga sau o coarda si intindeti-o pe jos facand cateva bucle si cercuri. Propuneti apoi copilului sa mearga pe acest fir intins pe jos, ca un acrobat pe sarma, fara sa cada sau sa puna piciorul pe margini(va fi mai usor daca e doar cu sosete). Complicati apoi jocul, punandu-l sa se opreasca pe fir si sa faca unele figuri(sa stea intr-un picior, sa faca o intoarcere,etc). Puteti chiar sa-l puneti sa reia traseul cu o carte pusa in echilibru pe cap.
Se poate propune dupa ce ati terminat de aspirat, firul electric, scos din priza, servind drept traseu pentru micutul acrobat.

Sunt multe, eu le-am copiat pe primele....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

ela, din pacate, nu am nici un simptom..............
asta e..............

pai daca te iei dupa simptome, atunci nici eu nu-s gravida... si chiar is, crede-ma... e prea repede pt simptome...eu sper ca e totusi acolo ceva...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna dragelor,va pup pe toate ,eu iar am avut o saptamina greluta...dar mai am miine si dimanche sunt si eu libera.

eladea,dea DD sa fie totul ok!

dragaica si galiciana,si voua va urez sa se prinda simburelul,trebuie,ca sunteti fete de gasca!

nico,ce mai fac micutii cei dragalasi?ai grija cu oboseala,relaxeaza-te cind ai ocazia.si multumesc de trecerea in listuta!

anca,zibe e mare ,ce-ti pasa?avem si noi cartea d-nei a.b.,a luat-o tati cindva,e foarte faina!

lacramioara,pup sagetuta iute,cunosc modelul...de ma uit in urma ...cu vreo 4 decenii...

p.s.:pe simon il puteti zari la semnatura,asa ,cite putin,mai incolo,cind vom avea timp vom mai pune si alte poze!

alison ,mami de simon

Mergi la inceput