noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna si de la noi!tot prin casa ne invirtim,eu si simon,tati serviceste de zor si mai are si o sedinta de kineto after...ieri am tras o fuguta la buna si-n rest,toate bune,avem vacanta .simon de luni,iar eu de pe 15.abia astept,sunt extenuata,la propriu.
bun venit iuliei si stefanei!
felicitari eladei pt. viitoarea?!
in rest va pup pe toate si dau date de listuta:
sot :berbec,10 aprilie.
simon:scorpion,20 nov. 05 si multumiri lui nico!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multzu, fetelor!

Eladea, va privii si eu ... ma distreaza pozele cu Eric tragand de lesa cainelui... si cainele nimic.

Iulia, uite, pe alt topic pe care stau, insiram idei `ce facem cu plozii prin casa`:

- colaje cu frunze uscate ca sunt acum cu tona, rupte marunt (dezvoltarea muschilor mici ai mainii si dezv abilitatii de a rupe si umple un spatiu delimitat) si lipite in conturul animalutzelor/razboinicilor preferati;

- norisori din care cade ploaia (discutii despre circuitul apei in natura), bobitze facute din hartie dar trase prin ac si ata, puse atarnand pe geamul camerei lor si e decorat si geamul ;

- resturile de creioane/culori de la ascutit, desfasurate si lipite in forma de cerc/floare si avem un camp cu flori.

Am primit o carte, Inchide televizorul, e mai veche dar fte educativa. O sa incep sa scriu cate ceva din ea, si astfel, incet, o citesc si eu. Jocul de azi se numeste Infiaza un copac:

Cand iesiti la plimbare, invitati copilul `sa infieze un copac`. Prin aceste gest, se dezvolta legatura dintre copil si mediul inconjurator. Explicati-i ca, de fapt, nimeni nu poate avea un copac al lui, intr-un domeniu public, dar ca omul se poate `imprieteni` cu un copac si poate sa-l ingrijeasca.
Ce raspundere ar putea avea cineva care `detine` un pom? In primul rand, trebuie sa cunoasca foarte bine copacul. De aceea, cu ajutorul creionului si al hartiei, desenati copacul iarna; toamna, adunati frunzele cazute pe jos si presati-le, studiati florile si fructele primavara si vara.
Cand iesiti la plimbare, copilul trebuie sa aduca apa intr-o sticla, cu care se va uda copacul. Copiii mai mari pot sa faca un calendar al copacului, in care pot nota inaltimea, perioada cand infloreste, mirosul pe care il raspandesc florile, forma fructelor etc.
In final, o data sau de doua ori pe an, faceti fotografii copilului impreuna cu copacul `infiat`.
Cu timpul, copacul va deveni un reper important pentru cunostintele de botanica ale copilului.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaa
va invit la o si un.
va doresc o saptamana frumoasa si usoara!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata la fete cucuiete, Anca mi se par super interesate activitatile pentru copii, abia astept sa am cu cine le pune in practica .
Andreea ai fost la doctor, hai nu ne mai tine pe ghimpi
Nico tu ce mai trebaluiesti?
Galli cum merge insamantarea?
Alison mai pune si tu niste poze cu "Ochi albastri"

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NU UITATI DE EMISIUNE IN SEARA ASTA
PE TRINITAS TV CU ADI SI SOTUL MEU
DESPRE ALINA
DA-TI LA MAI MULTI
VA ROGGGGGGGGGG
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaa

cami, pt alina!!!!

va invit la

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Dragaica eu am muuult de lucru, motiv pt care sunt cam scumpa la vedere.
Cami eu stau rau la capitrolu timp liber dar am rugat o colega sa depuna ceva banuti si din partea mea. Doamne ajuta sa treaca cu bine peste hopul asta.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare la toata lumea...

am noutati...azi am facut prima eco... mamaaaaa ce emotii am avut... dar totul e in regula...sarcina e la locul ei, la fel si embrionul..asteptam 3 sapt sa mergem sa ascultam inimioara...

va pup...fug ca trage de mine Eric sa ne jucam...pusic!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

pui mic, mic

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Anca, despre www.librarie.net/carti/100283/Jocuri-pentru-copii-de-la-o-zi-la-sase-ani" target="_blank">cartea asta cu jocuri e vorba? Eu am comandat-o online saptamana trecuta...
Multumesc pentru idei.

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nu Iulia, am auzit despre asta ca e faina tare, cartea de care ziceam se cheama `Inchide televizorul` si e din 199....si ceva, e mai veche, dar faina si ea.
N-ati facut poze la arici sa ramana pentru eternitate?(si sa ne aratati si noua?)

Eladea, ce fain! Samburel drag, bun-venit si cuibarire placuta, vreo 9 luni asa, de preferinta! Pupici pe burtica!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput