noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare!
Eiii, eu tot tot ocupata ca doar m-am obisnuit . Ieri am incasat ceva banuti deci e bine. La job suntem in urma cu doua salarii asa ca e musai sa ma agit.

Deci nu vreti sa ma ajutati cu listuta . Haide-ti la raport. daca nu bag eu din tot.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nico, la mine poate ramane asa. nu stiu altceva
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

va salut din zbor, va si va doresc un we superb, mai am 2 saptamani de stat la statiune cu Andi apoi imi fac si eu temele mai des pe aici ,Nico ai aranjat super listuta,insa acu nu a vreme sa citesc si nici nu pot sa te ajut, dar promit ca o voi face cand voi fi home .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata!

haideti la dragutelor...inca o pot bea...

Andreea, tin pumnii si pt voi...si cand s-ar vedea rezultatul???

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Cam la mijlocul lunii decembrie, 14-15 decembrie.......abia astept

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutam sagetutzele....

Felicitari sagetutzelor insarcinate....

Noi pe langa casa... nu stim cum sa ne mai ferim de nenorocita asta de gripa....

Eu caut de zor ideii pentru joaca in casa si idei de cadouri de Mos Craciun si ziua Stefaniei....

Multumesc ca m-ati trecut in listutza. Anul nasterii am uitat sa-l trec si ca sa nu mai figurez cu xx trece-ti va rog 1975. Gaza e in 2006

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

haideti la cafeluta!

noi bine, sanatosi...aseara am iesit in oras, Eric a ramas la socri...eu sunt ok, nici un simptom, nimic...chiar ma intreb daca n-o fi fost gresit rezultatul testului....

tuturor! duminica placuta!

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Helau-helau!
Multzam de cafea, eu acu o savurez pe-ndelete, soatza la plimbare cu z, eu am incarcat ceva pozici si m-apuc sa mai strang pe-aici.

Nico, habar n-am bineinteles ca titulatura sa-mi atribui, da poti sa-l treci pe soatza, pe 9 nov. Tot e bine ca vin banutzi de undeva.

Iulia, da, ma uitam si eu la stiri cum creste nr cazurilor cu gripa ... la noi inca nu e ... dar tot sunt putin ingrijorata, si nici nu-i putem tine pe astia micii numai in casa... sa speram insa ca Cineva acolo sus ne iubeste si ne fereste pe noi si piticii de boli.

Eladea, dar la medic cand mergi, sa confirme? Eu eram calare pe el demult.

Deci, ca tot vine mintenas zodia noastra, n-aveti cum sa nu va prezentati si celelalte la raport cu cate doua liniute!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Helau-helau!
Multzam de cafea, eu acu o savurez pe-ndelete, soatza la plimbare cu z, eu am incarcat ceva pozici si m-apuc sa mai strang pe-aici.

Nico, habar n-am bineinteles ca titulatura sa-mi atribui, da poti sa-l treci pe soatza, pe 9 nov. Tot e bine ca vin banutzi de undeva.

Iulia, da, ma uitam si eu la stiri cum creste nr cazurilor cu gripa ... la noi inca nu e ... dar tot sunt putin ingrijorata, si nici nu-i putem tine pe astia micii numai in casa... sa speram insa ca Cineva acolo sus ne iubeste si ne fereste pe noi si piticii de boli.

Eladea, dar la medic cand mergi, sa confirme? Eu eram calare pe el demult.

Deci, ca tot vine mintenas zodia noastra, n-aveti cum sa nu va prezentati si celelalte la raport cu cate doua liniute!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Domane Anca ce fata mare ai parca acum ma anuntai pe mess :" Mi s-a rupt apaaaaa....." si uite acum face piruete prin casa.

Andreea poate nu o sa-ti fie rau , nu e oligatoriu, mama mea nu a avut greturi......doar pofte, mi-a zis ca cel mai bine s-a simtit pe perioada sarcinilor.
Restu fetelor pe unde umblati???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

heeeeeeeei again!

mai Anca, ce dulceata de fetita ai tu acolo... si ce maricica e... sa fie sanatoasa ca frumaosa e!

cat despre medic, ma duc maine ca nu mai rezist... desi e cam repede si mi-e teama ca n-o sa vada nimic si tre sa astpt inca o sapt, doua...

asa, cat despre lista, efectiv nu-mi aduc aminte sa fi citit ceva, dar dau datele: sotul nascut in 14 august...pe noi ne stiti deja...

titulatura??? hmmmm... sa zicem: 'mami de mic taifun'... cam asa e si la noi in casa dupa ce trece el...

ici la fete!

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi am facut un arici...: eu am taiat pe lungime un cartof spalat, si Stefy a infipt pe toata suprafata lui o gramada de scobitori, i-am desenam gura cu rosu si ochi cu marker negru... A fost o nebunie.. Stefy a fost tare incantata....

La mine... mami de sagetutza mica... si iute.

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput