noi, sagetatoarele (13)
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alison spune:
hi,tot eu sunt...in pregatiri de mers la slujba...!
un week-end placut va urez!
la iasi e super-soare si supe-cald,drumul spre viroze deschis deci,cu drag...sper ca nu spre porcina...bye!pt. voi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
Neata fetelor, la noi e frig...de fapt e ger de crapa pietrele, astept sa ninga , sa incep sa decorez casa de Craciun, eu as incepe deja da mi sa nu creada vecini ca-s dusa cu capu
Aseara mi-am facut prima injectie de suprefact, mi-a cam remurat mana dar m-am adunat si-a fost ok.
In schimb sotului meu i-au dat lacrimile, mi-a fost atat de mila de el, se simte vinovat, dragul de el
Alison spor la munci, nasol cand lucrezi in weekend
Galli deci este bebe ?
Andreea sa ne tii la curent te rog...
Nico pe unde umbli, cu ce te mai lauzi ?
Anca ce face bebelina?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Alison am vazut ce harnicuti sunteti dar .... cum ma uit soro la poze? Sau astea sunt toate??? Eu ma asteptam la un album. In alta ordine de idei felicitari ca iti implici pustiul in treburile casnice.
Dragaica la mine azi a fost zi lucratoare dar maine chefuiesc toata ziulica. Azi a trebuit sa cumpar cadouri pt 5 sarbatoriti. M-am cam incurcat in cadouri asa ca mi-am luat mie o pereche de pantaloni
.
Si eu abia astept sa vina zapada.
Lacramioara cand mai ai timp sa mai postezi jocuri. Mi se par interesante iar Alex a fost chiar incantat.
Andreea sa speram ca nu o sa te plangi de simptome nici mai tarziu. Sper s fie o sarcina usoara.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
iulia-stefy spune:
Eu urez de astazi La multi ani! celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Salutare!
Alison, multumim.
Nico, daca te intereseaza, eu mai postez, cand ma mai lasa Gaza.... Ca ea e mereu prezenta unde sunt eu...
Acum e la masuta ei coloreaza... vorba vine... e incantata de noul set de carioca KOH-I-NOOR.... ca au si doua carioca magice... adica transparente, dar cand dai cu ele peste ce ai scris deja cu celelalte schimba culorile....
Bazar pentru SEBI
alison spune:
buna!in sfirsit si eu libera...deocamdata tindalim prin casa,vedem unde iesim.
nico,
trebuia sa incarc si ceva postari cu poze,dar cum timpul nu m-a ajutat...las'ca peste o sapatamina intru in co si atunci rezolv totul!
dragaica,
merci,noi lucram in week -end mereu...dar la mine de vreo citeva luni abia ma plateste pentru asta!a fost gresita salarizarea in unitate vreo 14 ani...despagubirea se face insa pt. un singur an!ca sa nu ziceti ca nu se face si acum munca patriotica!
galli,
anca ,
claudia,
andreea,
lacramioara,
o duminica faina!
iulia-stefy spune:
Am mai pus cateva jocuri din categoria 2-3 ani.
L-am vazut
Luati un obiect de marime relative mica(un ceas, un dop,…) si aratati-l copilului. Apoi il faceti sa iasa din camera si in timpul absentei lui, puneti acest obiect in alta parte, intr-un loc discret, dar fara sa-l ascundeti cu adevarat. Apoi chemati copilul, il postati in mijlocul camerei si il cereti sa caute cu privirea obiectul, fara sa se miste din locul din care se afla. In timp ce cauta, numarari rar, cu voce tare.De indata ce a gasit obiectul, copilul anunta “L-am vazut” si vi-l arata. Incepeti din nou, fie schimband rolurile, fie schimband obiectul; astfel copilul va incerca sa-si imbunatateasca “recordul”.
Nu te-am vazut, nu te-am prins
Va intoarceti cu spatele la copil, care profita de ocazie sa faca tot felul de comicarii care-I trec prin cap: salturi, strambaturi etc. Dar, de indata ce va intoarceti,trebuie sa se opreasca sis a stea nemiscat. La inceput aveti grija sa-l avertizati cand va intoarceti, printr-un mormait sau cateva cuvinte, dar foarte curand o puteti face fara sa-l preveniti, obligsndu-l astfel sa va pandeasca miscarile cu foarte multa atentie.
Comanda
Un joc de memorie si de vocabular. Cereti copilului sa execute o actiune simpla (Ex: “Du-te si pune man ape masuta din sufragerie apoi intoarce-te”). Dup ace copilul a inteles ii propuneti o alta actiune, cu doua instructiuni in loc de una: “Du-te si bate la usa camerei tale, apoi cauta o lingura si adu-mi-o”. Jocul continua, nu cu doua, ci cu trei actiuni si asa mai departe... Jocul consta, pentru copil, in memorarea diferitelor instructiuni si executarea lor in ordinea indicata.
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze.. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog ![]() MULTUMESC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lacramioara si
![](zana.gif)
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Noi aseara am fost la o petrecere... in trei... evident. Stefy a stat numai pe ringul de dans de la ora 15 pana la 20... cand am decis ca mergem acasa, ca era rupta de oboseala, dar nu se dadea dusa de pe ring. A dansat... pana n-a mai putut. La plecare ma intreaba daca mai mergem si maine la dans.....
Ce a mai trecut timpul.... nici nu-mi vine sa cred ca in mai putin de o luna si Gaza mea implineste trei ani... Unde s-a dus timpul? Aseara ma uitam la ea cum dansa si ma uitam si la micuta la care am fost la cumatrie si ma intrebam cand si unde s-a dus timpul... Cand a crescut asa mare....
Bazar pentru SEBI