Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Noi suntem bine , sanatoase pana acum , doar ca Timi e foarte incapatanata, sper sa fie o faza doar...sa va dau si un exemplu: ma trezeste aproape in fiecare noapte sa -i aduc lapte , asta dupa ce mananca bine seara si bea si lapte; daca nu-i aduc se pune pe plans, ii dau apa nu vrea, ok , ma duc dupa lapte cand i-l dau nu mai vrea ; ati mai vazut de astea ??? sau, pun laptele in cana ei cu un pai dar decat sa se ridice mai bine nu-l mai bea;
si multe altele ....

Sanatate multa si de la noi bolnaviorilor!!!

pt cicatrizarea ranilor eu folosesc crema verde de la aloe vera ; cand a avut Timeea lovitura in frunte de marimea unei monezi de 50 bani i-a trecut in numai 5 zile cu crema asta pusa din greu pe buba, adevarat e, ca fost o julitura si nu taietura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmi78

Noi suntem bine , sanatoase pana acum , doar ca Timi e foarte incapatanata, sper sa fie o faza doar...sa va dau si un exemplu: ma trezeste aproape in fiecare noapte sa -i aduc lapte , asta dupa ce mananca bine seara si bea si lapte; daca nu-i aduc se pune pe plans, ii dau apa nu vrea, ok , ma duc dupa lapte cand i-l dau nu mai vrea ; ati mai vazut de astea ??? sau, pun laptele in cana ei cu un pai dar decat sa se ridice mai bine nu-l mai bea;
si multe altele ....

Sanatate multa si de la noi bolnaviorilor!!!

pt cicatrizarea ranilor eu folosesc crema verde de la aloe vera ; cand a avut Timeea lovitura in frunte de marimea unei monezi de 50 bani i-a trecut in numai 5 zile cu crema asta pusa din greu pe buba, adevarat e, ca fost o julitura si nu taietura

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Nu stiu daca e o faza sau ce e dar si eu am aceeasi problema cu Tudor.

Eu am zis ca face asta pentru ca e din nou in greva foamei si chiar ii e foame dar ....

Se trezeste de 2-3 ori pe noapte si imi cere laptic. Eu ii dau cu biberonul si de obicei ii faceam 270 ml pentru ca atat bea. Ei bine acum fac 120 max 150 de ml si uneori il bea pe tot alteori dipa 3 guri se intoarce pe partea cealalta si spune nu mai vreau. Daca se duce taicasu la el este jale, pentru ca se pune pe plans de parca il taie. E musai sa ma duc eu.

Noi vrem sa plecam la munte cateva zile adica de joi pana samabata-duminica si sa o luam numai pe Bianca. Simt nevoia sa dorm fara sa ma trezesc de n-spe mii de ori si pe mama cum pe mama nu o pot lasa cu amandoi o sa o luam pe fata cu noi si il lasam pe Tudor. sper sa fie ok si sa ma relaxez si eu un pic.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

e o faza (asa mi s-a spus si mie) care la noi (sper) ca a trecut. a durat cam 3 saptamani, timp in care am crezut ca o iau razna. s-a mai calmat. faza nasoala e ca fara mine la mama n-a mai vrut sa stea. s-a bocit intr-una. noroc ca m-am dus sa-l iau dupa doar 2 zile. sper sa fi trecut si faza asta, sa pot si eu sa-mi mai iau 2-3 zile de respiro ...
nimic nu-i convenea, plangea din orice, facea toate prostiile care nu-ti trec prin cap. a stat din pedeapsa in pedeapsa si a luat toate colturile din casa la rand. noroc ca stam la garsoniera. acum zice singur "poezia" dimineata: nu pang la gadi, ma joc cu pipiii, pap tot, mami se duce la pipici, eu sunt minte ... daca nu ... mami ma pune la colt, nu-mi mai ia jucarii, nu ma duce in parc.
o fi bine ... o fi rau ... eu sunt multumita ca macar a invatat de pedeapsa ca ma terminase.

edit: si la noi MAMI e in topul preferintelor: mami il pune pe wc, mami il sterge la fund, mami il duce la gradi, mami ... mami ... mami ... ori ii trece, ori ma ofer voluntar pt clonare. saracul tati tot insista: hai cu mine la baie, hai sa te incalt, te duc eu la gradi cu masina alba ... dar nu prea are succes ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

cu scuze de intarziere, Tzuna!

Alex a avut azi a treia zi de gradi, si nu a mai plans peste zi. Doar putin cand l-am lasat, si cand l-am luat (ma vazuse de departe, m-a oprit putin educatoarea din drumul spre el si s-a suparat copilul). In rest, cuminte, a mancat, a dormit, a cerut la baie, a dansat (azi au avut curs de dans)...

Joi se duc in excursie la Dunare - vizita portul Giurgiu, plimbare cu vaporasul, vizita manastirea Comana, si la finalul programului de gradi sunt inapoi in Bucuresti. Sper sa ii placa.

Sunt foarte multumita de gradinita dupa astea 3 zile primesc la sfarsitul fiecarei zile foaie cu meniul si activitatile de peste zi (cand se aduna mai multe le scanez si va pun si voua sa studiati, sa vedeti ce mai puteti face cu picii). Sunt foarte putini copii (maxim 25 in toata gradinita), si tocmai de asta se pot ocupa bine de ei si ii pot plimba peste tot (au 2 microbuze, incape toata gradinita in ele )

Muci - vineri seara Alex stranuta si incepusera sa se scurga niste firisoare... l-am trezut pe oscillo si Coryzalia, pana duminica dimineata nu mai avea nimic. Dar... ieri noapte a coborat din patut si s-a culcat pe joi, azi dimineata era ragusit... cred ca nu mai incape cum trebuie in patutul lui, sa vedem cum facem sa doarma cum trebuie...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Ma mai primiti???

astazi am ajuns la ora 21 acasa, nu de la distractie sau parc ci de scarbici . In ultima luna (dupa ce am revenit din concediu) am avut mai mult de munca (si de recuperat ceea ce nimeni nu face in locul tau cand esti in concediu) si am stat peste program.Victor e la socrii pentru 2-3 saptamani pentr ca mama e internata.Face un tratament pentru coloana si ne rugam sa fie eficient sa nu ajunga la operatie

Vreau sa urez sanatate bolnaviorilor mari si mici. Noi am renovat (izolat termic si fonic) apartamentul si, dupa cum zicea si MAgda, sa fie intr-un ceas bun ca nu a mai racit nimeni.

As mai vrea sa urez din suflet LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii sarbatoritilor din ultimele 3 luni

Laura sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos,destept si sensibil ca mama lui,ambitios si curajos.Si tu sa fii sanatoasa sa mai scrii ca sa ma faci sa plang gandindu-ma la bb2.

Despre Victor: e destept,voluntar,adorabil,uneori capos alteori impaciuitor si mai ales e AL MEU. Are 95 cm si 14.7 kg cu ambalaj cu tot. Vorbeste intr-una si "citeste" din colectia Disney dupa poze , stie cateva litere:M.T,C,V,I,D si X - de la xilofon;instrument pe care a trebuit musai sa-l cumparam ca premiu pentru ca intr-o zi pur si simplu a zis ca "daca imi cumpeli xilofon o dau pe suzi la un bebe mic caie n-ale si el bani de suzi" si uite asa de 1 luna am scapat de suzi si ne-am "pricopsit" cu xilofon.Spun pricopsit pentru ca piciu se crede un mareee compozitol si bate in xilofon din suflet si compune cantece cu versuri.Spre exemplu compozitia de aseara dupa ce m-a intrebat "despe ce vei sa-ti cant,mami?" eu am zis de luna si stele si a iesit un cantecel asa:"luna si stelele lumineaza pentu noapte/si apoi se face ziua/vine soalele si lumineaza/cand galben cand potocaliu/la la la la".Pentru astfel de momente la primul salariu (saptamana viitoare)cumpar o camera pentru ca am ce imortaliza.

alta faza:Victor pe bicicleta ergonomica a matusii;eu in crize cu 3 copiii pe cap (nepoatele sa nu va ganditi la prostii )ma pregateam sa organizez un pinic cu ciorbita in mijlocul sufrageriei sa le dau sa manance;el nu se da luat de acolo cu nici un chip si, pentru ca nu am avut argumente sa-l dau jos, i-am spus frumos ca ma suparat si plec de acasa;in timp ce imi puneam sandalele vine fimiu in fuga plangand de mama focului:" mami te log eu nu pleca,sunt cuminte,te iubesc ca tu esti mama mea buna si nu veau sa peci".I-am spus ca nu mai pot sa-i explic si sa nu inteleaga ce are de facut.EL "nu peca, am inteles mami,am gheshit dal mai gheshesc copiii " in timpul discutiei una din nepoate se apropie si ma ia in brate spunand "nu ne parasi ca si eu te iubesc" la care fimiu categoric:" nu ai voie,eu o iubesc pe mami,tu sa-i iubesti pe palintii tai si eu ii iubesc pe ai mei "...eu nu stiam daca sa rad sau sa plang...cert este ca il duce mintea unde nici cu gandul nu gandesc.......Ultima sarcina pe care o am:sa cumpar pusculita sa "stangem bani pentu o calte caie ne explica de ce se cheama un sape boa si altu anaconda si de ce au lemulienii aia ulati ochii loshii "

Sunt terminata fara el iar cand il am langa mine il pup si-l respir.E toata viata mea.

nu mai pot sta ca sunt zombi.adorm greu fara el (inca dormim in acelasi pat si aceeasi camera...prima casa ...nu ne-a fost de folos) si nu imi permit sa merg obosita la munca pentru ca am multe responsabilitati.Macar din atata munca m-am ales cu o marire de salariu si ne apropiem de casa visurilor incet si sigur.

noapte buna si vise placute.
sa fiti sanatosi,rabdatori si iubitori.
Marta mama unei minuni cu ochi ca marea.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Sunt foarte multumita de gradinita dupa astea 3 zile primesc la sfarsitul fiecarei zile foaie cu meniul si activitatile de peste zi (cand se aduna mai multe le scanez si va pun si voua sa studiati, sa vedeti ce mai puteti face cu picii). Sunt foarte putini copii (maxim 25 in toata gradinita), si tocmai de asta se pot ocupa bine de ei si ii pot plimba peste tot (au 2 microbuze, incape toata gradinita in ele )

ce gradi? ce scoruri?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Cred ca am mai zis cand l-am inscris, gradinita Smiley. Oricum, e mai bine decat la cele 2 gradinite la care a mai fost, si care erau si mai scumpe...

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

multumesc.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara fetele

intru acum ca abia la ora asta pot sa zic ca am iesit din socul ce l-am trait azi dimineata!

toate bune si frumoase de dimi mergem la Dr de familie sa "verifice" tratamentul primit sambata la Urgente si sa ne faca o trimitere pe sectie la ORL sa aspire Dr mucii lui Edy...in fine ... dr nostru nu era asa ca am ramas pe acelasi tratament si asistentele foarte dragute mi-au facut trimiterea si dusi am fost.

SURPRIZA CEA MARE...o am la ORL unde Dr ( care il aspira pe Edy de cand avea cateva luni) imi zice foarte calm:"are corpuri straine in nas!!!"..eu care eram deja cu Edy in brate pe scaun am simtit numai cum ma ia cu lesin , nu alta!
"Domnu` Dr dar nu are obiceiul sa bage in nas!!!..ei bine a bagat acum, asa ca sa il tii bine sa vedem ce poate sa fie acolo!..."

ce sa fie, ce sa fie ..ei bine a fost o bucatica de BURETE!!! mare cat varful degetului meu mic cu tot cu unghie plina de puroi, muci si putin sange.cand a scos-o a tasnit sangele, Edy urla ca din gura de sarpe, eu eram parca motorizata si faceam doar ce spunea Dr, cu inima cat un puric.de cate zile o are nu stiu, stiu doar atat ca la intrebat Dr la un moment dat ca de unde a bagat buretele in nas? de acasa? de la vreo jucarie? si Edy i-a raspuns linistit :" nuu nuu acasa! am gasit-o la gradi pe jos si am bagata-o in nas!"
am fost si la gradi si mi-a aratat copilul meu unde a gasit bucatica de burete pe jos.de unde a aparut acel burete nu stie nimeni!
enigma totala.
acum stie de frica zice intruna:" nu mai bag nimik in nas, nici in gura , nici in urechi!"

toata ziua am stat si ma intrebam ...daca nu ma duceam la Dr sa ii aspire mucii??? ca mucii si " raceala" i se trag de la burete..care s-a infectat in nara stanga!acum asa bine respira, numai tuseste decat foarte razlet si nu se mai cauta in nas cu degetul.ca daca stiam eu ca are ceva in nas ( dar nici el nu a spus !) de cateva zile era tot cu degetul in nas dar doar in nara stanga, si eu banuiam mucii..el tot bagand degetul a impins buretelul pana sus de tot care a ramas acolo si s-a infipt bine in nara!

cam atat cu socul meu..ma duc langa el ca dimineata fiecare la serviciul lui!

sanatate bolnaviorilor!

noapte buna.

Mergi la inceput

Pff, incredibil prin ce-ati trecut, Laura!
Mai am si eu emotii cu urechile, Alex mai are tendinta sa-si bage diverse in ele...

Sanatate bolnaviorilor!

Eu va informez ca tratamentul homeopat de desensibilizare la mucegaiuri, pe care l-am tinut timp de 3 luni, a functionat. Asa ca... am scapat de alergie, respir din nou, si mai important - simt mirosurile din nou Pe saptamana viitoare il programez si pe Alex la medicul care m-a tratat, sa ne dea ceva pentru imunizare, si va spun la ce solutie ajungem.

Mergi la inceput