Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

[/quote]

rares zice si el verbele la ce persoana trebe dar are mari pb cu acordurile....de genul: "tractoarele face"....

[/quote]

Roxana, stai tu linistita, ca-s oameni mare care nu stau bine cu acordurile...dar piticii nostri (ca si Teodora nu le nimereste , insa incearca sa tina minte dupa ce am corectat-o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Bibi are momentele ei, zice nu vreau de ex. mai ales la masa, ma intreaba daca vrei cioco mami? in schimb, zice "am facut caca pe tine" :)) cand uita sa ma anunte si are cate un accident
Copiii vostri se uita la desene? eu i-am luat Iuliei aka Bibi Magic English, canta prin casa mami, mami ai lov iu, dar s-ar uita la ele non stop, si la "ababata cu sapte pitici" si la "toamna si vagabontul" m-a capiat...se uita si Delia (la 10 luni ale ei ii plac cantecelele)
Le-am luat un joc de la quelle, un bulldog caruia ii apesi dintii, si la dintele gresit inchide gura si te inhata, e simpatic si le place, sa vedem cat o tine pe Bibi incantarea, ea se plictiseste repede.
Poze inca nu stiu sa pun, sa incerc azi cu picasa
ooo mi-a gasit portfardul
v-am pupat ma duc sa salvez ce pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

neatza!

Lansez o intrebare:

copiii vostri stiu sa spuna EU FAC (VREAU, DREG etc) ca al meu ori zice Dorel vrea, ori zice EU MANANC si se refera la mine

va pup

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Da, la Tudor e foarte clar cine e EU si cine e TU. dar se exprima cam asa... vreau tu ridici pe mine, dai mie cutare lucru .... deci nu foloseste prepozitii ca sa formuleze clar ce spune. La el cea mai utilizata prepozitie este "de" .... paine de zahar= paine cu zahar sau le mai inverseaza de genul "vreau broscoiul cu filmul" (filmul cu broscoiul este Vantul prin salcii la care a devenit acum fan.

Face acordul bine dar nu la verbul "a fi". Aici mereu "este masini" dar culmea ca niciodata nu gresete singularul ...

Se incalta singur cu sandalele. Cu adidasii il incalt mereu eu ca nu are siret, e pantof cu totul nu stiu cum sa zic.

Iata contactul nostru de azi cu piscina ... Bianca si Tudor

Eu sunt foarte incantata ca Tudor a acceptat sa intre in apa chiar daca asta a fost in ultimele minute. In rest a stat la scara numai cu picioarele in apa. E mare lucru ca a intrat totusi si sper sa ii treaca frica de apa si sa se acomodeze.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Foarte draguti micii inotatori... ah, parca mi-e dor de vremea in care mergeam si eu cu Alex... astept sa vina vara, poate o sa ii duca gradinita.

De incaltat singur: doar cizmulitele de cauciuc, si pe alea numai cand NU vreau eu il mai apuca si pe el cheful de drumetii (mai degraba de pescuit, la cum arata) si se "ambaleaza" pregium Giulia

Nici Alex nu face toate acordurile perfect, e normal. Ceea ce ma scoate din sarite la modul in care vorbeste el sunt "ni" in loc de "uite" si "na" in loc de "poftim", culese de pe la tara cat a stat la bunici... nu stiu cand o sa reusesc sa i le scot din exprimare...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna stup !

noi dupa patania cu buzita am facut si o laringita. Sper sa fie deja trecuta. De duminica dimineata s.a trezit cu febra. Altceva nu avea nimic, seara la somn a inceput sa tuseasca cate un pic ... asa ca noi am trecut pe el cu inhalarile cu apa sarata si m-am culcat si cu el, ca sa il urmaresc. Se cam trezea de tuse, dar se linistea cand ma vedea, dimineata tot febra asa ca am plecat la spital la 6 dimineata, ca sa nu mai asteptam pana deschide si medicul lui. I-au dat acolo un sirop cu cortizon si vad ca de ieri deja nu mai face febra, dar mai tuseste cate putin ... Sper sa treaca si tusea asta putin cate putin.

Pupice!

Trec si eu la citit din urma sa vad care e tema zilei :)

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

diana sa stii ca si matei zice "na, ia" sau are o exprimare f hotarata: ia da-mi si mie cutare lucru. si lui nu i se trage de la tara. noi o dam inainte cu te rog/multumesc/poftim ... poate se prinde.

Mergi la inceput

Cred ca am invatat sa pun poze, dar nu stiu cum sa fac sa nu apara ditai link-ul ci asa frumos un cuvant...stiu, sunt blonda, ma puteti ghida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana Stefana

Cred ca am invatat sa pun poze, dar nu stiu cum sa fac sa nu apara ditai link-ul ci asa frumos un cuvant...stiu, sunt blonda, ma puteti ghida?

baga linku mare, ce conteaza.... si La Multi Ani! pt ziua ta

Mergi la inceput

Multumesc
uite si carnatul de link, sper sa functioneze http://picasaweb.google.ro/oanastefana/IubiteleMamei?authkey=Gv1sRgCJeI5oS_x5LtuAE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Program gardinite: la gradinitele de stat programul este pana la ora 18 si in principiu poti lasa copilul acolo pana la terminarea programului dar in practica nu-i asa tocmai pentru ca riscati sa stea singur pe acolo. Ba la gradinita de la mine din sect. 3 educatoarele cearta parintii care vin sa ia copilul dupa ora 16.45. Cine ia copiii de obicei? Pai multi au bone, matusi, bunici.... Nu sunt prea multi care se descurca singuri asa ca noi si duc copiii la gradinita asa de fun , socializare etc.

IOANARADU- eu ii dau bonei 5,5 lei/ora and sta cu Maria si am discutat ca in cazul in care tb sa vina s-o ia in vreo vineri de la gradinita , adica tocmai din Militari sa-i platesc si timpul petrecut pe drum. Din ce am vazut prin anunturi cam astea sunt tarifele. Adica dc o bona sta 10h/zi cu un copil de l-v primeste cam 1000 lei. ma bucur pentru ca ati gasit o solutie si nu se mai streseaza printisorul ca ramane singurel.

Azi a fost si Maria la gradinita pentru a 2-a oara. Si nu a mai fost ca vineri, partial din cauza mea si a sotului. Ca el saracul a spus ca ne face un bine si se invoieste 1 ora d ela serv dimineata sa ne duca cu masina. Doar ca din Titan in Militari la 7.30 am facut o ora si jumatate. Asa ca am ajuns f tarziu, intarziasem la ore si am schimbat-o repede pe gaza, fara dragalelile de rigoare si a plans rau 5 minute. Apoi a fost ok dar cica a stat toata ziua numai dupa educatoare. Poate a fost contrariata ca era si alta educatoare fata de sapt trecuta..... Dar a mancat, a fost ascultatoare, cere la "paleta" (toaleta). ea nu stia de toaleta ca eu o tot intrebam de oala sau pipi si dna educatoare i-a spus ca tb sa ceara la toaleta iar ea a inteles "paleta".

Mergi la inceput