Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
Kitty spune:
Vad ca ne-am adunat...e toamna si vine frigul, petrecem mai mult timp in casa.
Martutza v-am admirat pozele, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta!
Lauramar, daca ai de ales cu Arianna cred ca e bine sa o mai lasi un an acasa. Sper ca operatia ta e ok si puteti sa faceti bebe2.
Diana spor la alergat, iti tin pumnii!
Mada sunteti foarte frumosi cu totii, ochii lor cred ca iti dau energia sa mergi mai departe!
OanaStefana ma bucur ca te-ai intors...sper sa-ti urmeze si altele exemplu. Poze vrem!
Radcarmen, putem sa ne mutam la voi.,...ca vad ca aveti spatiu destul. ![]()
Ioana si eu ma tot intreb cum lucreaza alti parinti de ii iau atat de repede de la cresa si ii tin toata vara acasa pentru ca si eu asa vedeam lucrurile ca la cresa ii duc parintii care nu au alta varianta. Situatia la voi e mai grea, ca sunt si distantele mai mari. Din ce in ce mai vorbaret Pateiu!
Georgiana bine ai venit intre noi! Sa-ti traiasca fetita...spune-ne numele ei, pune poze!
Giulia are undeva intre 12 si 13 kg, deci nu mai e fotomodeala, sunt multumita de cat mananca si imi place de ea ca-i plac mult fructele.
Fite cu haine, aveeeeeem sa dam si la altii! De la chiloti...care nu-s buni care "nu-s cu nimicaaaaa" si daca sunt cu fetita "fetita e ulaaataaaaa" si daca fetita e totusi frumoasa..chilotii n-au funditaaaa si tot asa. Apoi ciorapii....bluza, pantalonii....PANTOFIIIIII 
(cred ca-i obsedata ca tac-su)
Sanatate bolnaviorilor! La cat mai putini muci!
Avem poze mai recente. In prima Giulia s-a pregatit de plecat in excursie..piesa de rezistenta sunt chilotii de baie de pe cap. 
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
eu cred ca tot criza e de vina dom'le pt programul parintilor. sau suntem noi singurii care n-avem parinti/rude in bucuresti? deocamdata l-am dus pe "dadac" si l-am prezentat la gradi, i-am explicat lui matei ca maine o sa se duca acasa la "tataia vali" si ca o sa vina mami sa-l ia. sa vedem cum se inteleg maine. sper ca bine ...
eu m-am gandit sa-i dau 10 lei. pe el l-am intrebat si a zis: nimic. o sa-i dau bani pt gaz si pt 1 pachet de tigari.
georgiana bine ai venit.
oanastefana bine ai revenit.
kitty uelcom bac si tu ...
matei vorbeste multisor, intr-adevar. se joaca si singurel. mai are crizute, dar zic eu ca sunt normale.
Kitty spune:
Niatzaaaa!! Cafea de tot felul si ceai si www.youtube.com/watch?v=YOJPvxgkvn8" target="_blank">ceva frumos.
Hai ma Jo, chiar asa de plecata am fost?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty www.youtube.com/watch?v=YOJPvxgkvn8" target="_blank">ceva frumos. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
supeeeeeeeeeeeeeeerb.....
niatza
georgianamih spune:
buna dimineata!!! de cand am inceput cresa puica mea (numele ei este Diana)m-a surprins cand mi-a spus de dimineata PA!PA! PA MAMI!
cred ca suntem pe drumul cel bun cu acomadarea la serviciu![]()
Acum detalii: Diana mea s-a nascut pe 23 martie 2007, prin cezariana cu o greutate de 3kg si 48 cm lungime.. si ..incerc sa pun niste pozici..dar nu stiu cum...
gaia.nevia spune:

neatza!
Lansez o intrebare:
copiii vostri stiu sa spuna EU FAC (VREAU, DREG etc) ca al meu ori zice Dorel vrea, ori zice EU MANANC si se refera la mine 
va pup
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ioanaradu spune:
buna dimineata!
ooo daaa ... matei stie foarte bine ca EL vrea, face, drege! "fiinca asa veau eu!!! TU stai acolo, EU fac"
in schimb oricat am incercat sa-i explic cum e treaba cu dealul si valea, cand coboram el tot "urcam pe dealul asta" zice. cred ca deocamdata vor mai incurca ... daca ii explici de 1000 de ori poate pricepe.
la noi si cu stanga si dreapta e confuzie, insa in drumul spre casa avem un traseu si ma ghideaza f bine chiar daca fac stanga/dreapta de cateva ori bune: asaaaa ... aici tanga ... acuma fa deapta ... deapta ial ... tanga ... si nu greseste niciodata. in schimb dc trebuie sa se incalte, nu mai nimereste asa bine.
apropo de incaltat: sa ridice mana sus toata mamicile ai caror copii se incalta singuri! al meu NU!! chiar dc la gradi ii pune sa se incalte singuri, acasa nu vrea. intr-o zi l-am lasat pe hol langa pantofi si am iesit. el striga dupa mine: teaba ta, peaca, te astept aici sa ma incalti! 
o zi buna!
diana_jors spune:
Alex conjuga destul de bine, a prins ideea cu eu/tu/mie/tie/pe mine/pe tine/a mea/a ta. Zice corect eu vreau/tu vrei, eu fac/tu faci/tati face, eu pun/tu pui/tati pune ... plus la trecut vrut / facut / vazut/pus etc. Mai zice tot corect mami fii atenta la mine, / tati fii atent, du-te acolo, fa aia, adu tu aia, ajuta-ma...
Citeam undeva ca un copil este pregatit pentru colectivitate atunci cand intelege si foloseste corect pronumele eu/tu/etc
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_jors Alex conjuga destul de bine, a prins ideea cu eu/tu/mie/tie/pe mine/pe tine/a mea/a ta. Zice corect eu vreau/tu vrei, eu fac/tu faci/tati face, eu pun/tu pui/tati pune ... plus la trecut vrut / facut / vazut/pus etc. Mai zice tot corect mami fii atenta la mine, / tati fii atent, du-te acolo, fa aia, adu tu aia, ajuta-ma... Citeam undeva ca un copil este pregatit pentru colectivitate atunci cand intelege si foloseste corect pronumele eu/tu/etc Diana de Alex (23 aprilie 2007)"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek) |
rares zice si el verbele la ce persoana trebe dar are mari pb cu acordurile....de genul: "tractoarele face"....
cu ce are rares problema... cand se vede in poza sau in oglinda si il intreb cine e, zice rares sau un baietel, nu zice 'eu' chiar am urmarit chestia asta.
ioanaradu spune:
nici matei nu zice ca e el in poze, oglinda, etc. zice: uite-l pe matei, acolo e matei.