Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza fetele ,poftiti la sau ceai acu' depinde de preferintze.
Vreme urata si umeda,naspa intr-un cuvant.

Mada nu stiu ce cuvinte sa gasesc sa te imbarbatez,cuvintele mi se par goale,ideea e ca sunt alaturi de tine si te inteleg
Am vazut pozele,sunt absolut adorabili puii tai si numai ei iti vor da puterea sa mergi mai departe.

Tzuna ma bucur pt Mariutza ta ca e asa vesela la gradi ,si a mea e super fericita si incantata de gradi.

Elpower ,Thea = Edy,si el tot asa dodolotz este

Gaia ,asta ma doare pe mine,ca timpul petrecut alaturi de ei a devenit insuficient,asa ca bucura-te cat mai poti.

Vineri plecam cu gasca la Cluj la majoratul nepoatei mele,abia astept si ei la fel ,caci acolo este si sora mamei pe care copiii au adoptat-o ca bunica,asemanarea intre ele este izbitoare asa ca piticii mei isi mai alina dorul de bunica cu ea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata,

merci de cafea andra.
cam frig si urat, brrr.

ada ai PM, cu scuzele de rigoare.

copilul e putin mucios, sper sa tinem in frau. azi era cam derutat ca l-am imbracat cu "jeaca" groasa. cand am coborat din masina, la gradi, picura si a ajuns el la concluzia: checa mai bine ca m-ai imbacat cu jeaca ata, ca mi-ela putin fig. dar tragea de zor de ea sa o dea jos: pune-o tu in masina si du-o acasa sa nu mi-o ia pipiii.
eu am o mica problema: programul la gradi se termina cica la 17.30. dar la 16.30 deja nu mai este nici un copil, in afara de matei. nu stiu cum se intampla acest fenomen. la ce ora pleaca parintii de la serviciu de ajung la cresa la 16? asta in conditiile in care la 7.30-8 cand il duc eu pe matei tot primul sau al doilea este.
acum ma chinui sa gasesc ceva cursuri pt copii asa mici, care sa se tina aici in zona si care l-ar putea tine ocupat de la 16 la 17-17.30. nu zic, d-nele de la cresa stau cu el pana la 17-17.15 cand ajung eu sa-l iau dar il gasesc f nervos si agitat, indiferent ce ar incerca ele sa-i faca, si in plus dimineata am parte de aceeasi placa mereu: da' vii lepede lepede sa ma iei, da??
saptamana trecuta a facut sotul un efort si l-a luat pe la 16-16.15 si a fost mult mai bine pt matei, dar nu putem ajunge asa nici cu maxim de efort.

asa ... gabi imi pare rau ca nu te-ai odihnit cu ti-ai propus.
se pare ca nici domnu' matei nu prea mai are de gand sa stea cu bunicii. sper sa revina la sentimente mai bune.

mada

sanatate bolnaviorilor!

in alta ordine de idei, domnu' matei mananca de cateva zile f bine. sper sa nu se deoache si sa-i tina DD obiceiul, ca tare bine e cand il vad si eu cum duce lingura la gura cu avant si apoi mai cere si ceva la felul doi, care de cele mai multe ori la noi este iaurt cu ceva pt ca mancarici gatite nu prea mananca. dar sunt multumita si cu castronelul de ciorba/supa cu painica si iaurt cu "ceva".

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Mada am vazut totate pozele .... super copii! Sa iti traiasca si sa iti aduca multe bucurii.

Ela si Andra ... eu nu ma bag cu voi la razboi ... ca mi-l faceti terci pe Tudorashca. Auzi ... 20 de kile??????????? Pai fix doi de Tudor fac cat unul de-al vostru ..... Hai exagerez putin ca avea vreo 10 kile jumate. In cele mai bune zile ale lui a atins 11 kile, dar cred ca i se face rau la greutatea aia. El se simte bine numa la 10 kile si un pic...

Eliana ideea era sa ma odihnesc ... d-aia am luat-o pe Bianca ... cu Tudor programul era acelasi: trezit devreme, nervi de 3 ori pe zi adica la fiecare masa, plus scilat de 2-3 ori pe noapte pentru "latic, mami".

Ce sa zic ... acum stiu sigur ca nu mai pot pleca fara amandoi si nici nu imi mai fac planuri. Peste n-spe ani o sa duc dorul acestei perioade.

Am uitat sa va spun ca de sapatamana trecuta am inceput lectiile de inot. Luni l-am bagat pe Tudor ... a fost un chin si o jale ca nu vrea si nu vrea in piscina dar instructoarea a spus ca pana la urma o sa intre, ca il ia cu binisorul. Sper sa nu fi dat banii degeaba pe abonament. Maine mergem din nou si o baga si pe Bianca. Am luat abonament pentru amandoi si daca nu merge cu unul dintre ei o sa ma bag eu de toti banii si in piscina si in jacuzzi. Sa ne tineti pumnii. O sa incerc sa ii filmez sa va arat marele circ, ca sigur asa va fi.

O zi buna si o saptamana usoara pentru toti!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna ziua la toata lumea..!
Ce vreme...brrr...

Mada nu stiu ce ti-as putea spune, decat ca va imbratisam si va dori sa fiti tari, sa puteti trece un pic mau usor peste momentele astea...
Tare frumosi piticii ! Si bubulina Andreea, cu ochii ei albastrii si Mark, un cuceritor in miniatura

Azi n-am chef de nimic, de-abia astept sa plec acasa, ca am de pus rufe la spalat, de facut mancare...ca deh, noi de vineri dupa-amiaza am plecat la tara(au facut ai mei parastasul bunica-mii de 7ani...7ani, ce mult a trecut...)si Teodora a fost in extaz, si
intr-o continua miscare...
De cum a vazut vaca, mi-a spus ca a vazut-o pe "mika"(milka), apoi varul meu a vrut s-o ia sa-i arate de unde vine laptele (era seara si trebuiau s-o mulga). A fost foarte incantata, si cand au terminat, am intreat-o:
A muls-o pe Milka?
La care Teodora : pe Nuna, mami, nu Mika !(pe Luna, nu pe Milka)
A baut laptic gata muls, cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Buna tuturor!
Eliana ideea era sa ma odihnesc ... d-aia am luat-o pe Bianca ... cu Tudor programul era acelasi: trezit devreme, nervi de 3 ori pe zi adica la fiecare masa, plus scilat de 2-3 ori pe noapte pentru "latic, mami".

Eu ma gandeam ca bb-lina se trezeste mai des decat Tudor... Eu cand mai plecam in lume doar cu un copil, am luat copilu mai mare, chiar daca e cel mai mofturos... poa' sa bea si apa 3 zile ... ca nu ma agit deloc daca nu mananca... de-aia e vacanta... n-o supar nici pe ea, nu ma supar nici eu Dar a mea nu se trezea noptile...

Si noi tot intre 10 si 11 kg ne invartim... iar la inaltime vreo 90 cm

Mada am vazut pozele... f.f. scumpa mandra ... iar despre Mark... e cam cat fii'mea... la 5 ani ... la inaltime... la kg nici o sansa sa-l ajungem...

Ioana asa-i si la noi la gradi... la 4:30 - 5 nu mai e nimeni... nu stiu pe unde or lucra parintii lor... si cu vacantele aceiasi problema... daca serbarea e pe 1 iunie... mai mult de jumatate nu ma mai vin... aproape 4 luni de vacanta... cu cine i-or tine... ca asa-i de la grupa mica... adica dupa mintea mea ii dai la gradi de la grupa mica pt. ca n-ai cu cine sa-i tii... nu ii duci ca sa invete... cum este la grupa mare, pregatitoarea... si atunci daca n-ai cu cine sa-i tii... ce servici ai, daca la 4 deja esti la gradi???

Carmen asa-i si Elena... fa. tara, animale, lapte de la sursa

Oana bine ai revenit.

Cort... l-am strans... l-au zapacit inre-o singura zi... 3 eroristi care trageau fiecare in alta parte... l-au rupt, l-am cusut... degeaba... am renuntat la idee o vreme

Ma opresc aici... e razboi si chiuiala... Elena cica doarme in timpul asta... ma duc sa potolesc si baietii

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Mada

Sanatate muciosilor, noi inca reusim sa tinem nasul in frau cu Coryzalia.

Despre programul de cresa - noi nu am avut probleme de-astea, eu ajung intre 17:30-17:45 si inca are cu cine se juca; probabil exista diferente intre gradi de stat / private... ma mai gandesc totusi la ceva - n-or fi multi copii pana in 2 ani? si poate mama lucreaza 6 ore... n-am idee.

De kg nu zic nimic, noi suntem intre limita inferioara a normalului si limita superioara a fotomodelelor, dar ... sanatoti sa fie, asta e cel mai important!

Eu am intrat in ultima linie dreapta cu maratonul (da Eliana, a mai trecut o luna ), asa ca va rog pe fetele din Bucuresti sa iesiti duminica pe traseu sa incurajati alergatorii de la 10, 11, 12 ... cei mai lenti (ca mine) vom alerga peste 4 ore, unii si peste 5. Traseul il vedeti www.bucharestcitymarathon.com/index.php?page=Competitie.Map" target="_blank">aici.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

elyanna stai ca inca nici nu se pune pb de gradi, noi suntem la cresa!! deci, logic, dc il duc la cresa, n-am cu cine il lasa acasa. asa gandesc eu, ca asa e la noi si la multi alti parinti, asa cum sunteti si voi. dar nu frate ... la 16 pleaca primul copil, la 16.20 dai cu tunul si nu mai gasesti un copil. am incercat sa gasesc ceva cursuri "extra" in zona. e relativ aproape un sediu unde se tine fast track kids, dar nu pot sa-l duc, sa-l las si sa ma intorc sa-l iau si mai costa si o gramada per total.
momentan am gasit o solutie ... cel putin asa sper ... sa-l ia cineva de la gradi si sa-l tina 1-2 ore dc va fi cazul.
situatia asta ma oboseste teribil ... nu ca as fi prea odihnita.

acum ia ziceti: cat sa-i dau la un nene care-l ia pe matei? pt cine cunoaste: vine de la protv la vitan, cu masina, il ia, il duce acasa la el, ii da sa pape si sta cu el pe cap pana cand ne ducem noi dupa el, adica vreo 2 ore. (nenea asta e cunostinta de familie, dar stiti ca orice branza e pe bani). sunt total in pom ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianamih spune:

buna fetelor! as vrea sa ma alatur voua in aceasta "comunitate spirituala" in care mi-am regasit curajul de a merge mai departe cu toate problemele de zi cu zi! am o fetita de 2 ani si jumatate dulcica foc si foarte energica; serviciul ei este de aproape o luna de zile cresa (de stat), si pot spune ca si pentru mine este un adevarat efort sa ajung sa o iau la 16.45 de acolo in conditiile in care alaturi de ea mai gasesc 2-3-4 pui mici (maaxim..); doamnele nu zic nimic pentru ca in mod normal programul lor este pana la ora 18.00
Vreau sa transmit de asemenea multa multa sanatate muciosilor mici-in acest sens ne inscriem si noi in clubul asta, cu o usoara ameliorare in ultimele zile :luam 1 tub de osccilo pe saptamana + sirop de patlagina pentru o usoara tuse care a aparut pe langa mucisori; tot ma interesez de ulei de catina pentru cresterea imunitatii la copii, am auzit ca este foarte bun in cure de 1 luna toamna si 1 luna primavara... ma mai gandesc! pupici si o dupa-amiaza placuta

Mergi la inceput

diana iuhuuu ... aoleu mamica ... atata o sa alergi tu?? valeu .... bafta ... ce sa-ti zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ioana fa-ti un calcul cam cat il costa drumul (benzina/motorina) si apoi inca ceva pt. postul de bona
L-ai intrebat cat vrea? Ma gandesc ca poate te scuteste de calcule?

georgianamih bine ai venit. mai multe detalii... cum o cheama pe mandra, cati ani are... eventual si poze
Si scrie repede 10 mesaje sa scap ide moderare... sa apara in timp real...

Diana succes ... io nu stiu cum poti ... daca am sta aporape una de celalta te-as insoti la alergarea de seara... macar pe o mica bucata ... ca's convinsa ca n-as putea sa tin pasul cu tine...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput