Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
Oana Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui radcarmen OanaStefana, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa intri din nou pe forum. Spune-ne ce mai fac fetele tale .Ia uitati ce a mai aparut in casa . Pupici. Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007 Vlad de la 0 luni la 1 anisor Vlad 1-3 ani |
Curajul ca si curajul, dar timpul ma omora...i-am luat si noi cort lui Bibi, nu pot sa-ti zic ce a facut cu cele 100 de bile, sunt insirate in toata curtea
tzuna spune:
Salutari!
Ne-ati uitat?
Probabil nu. Suntem bine dar f ocupati. Nu mai am timp sa intru deloc pe net decat in interes de serv si nici atunci cat ar tb. Maria e sanatoasa si plina de energie ca si pana acum. De vineri a inceput gradinita. Am vb sa o duc 2-3 zile/sapt la gradinita unde lucrez eu adica in Militari. Conditiile sunt f bune. E o grad de stat dar cu program step by step si cu mult mai putini copii in grupa decat la mine in cartier unde au reusit sa faca grupele de 40 de copii. pe langa avantaje sunt si multe dezavantaje in sensul ca mi-e f greu sa o duc tocmai in Militari (fac 1 ora si 15 min cu tot cu drumul pana la metrou..), nu o pot lasa sa doarma la pranz decat vinerea (in rest nu sunt patuturi libere) , tb sa ma incadrez in program s ao iau la timp adica la 13.30 cel tarziu, de aceea o si duc numai 2 max 3 zile pe sapt. Vineri a fost prima zi asa ca am lasat-o la grupa mica cu zambetul pe buze si tto asa am gasit-o. A mancat (i-a dat educatoarea), a dormit, a desenat, s-a jucat.
Copilasii vostri ce mai fac? Cum stati cu racelile? am vazut ca deja sunt f multe cazuri. Si ma intreb ce-o mai fi si cu gripa asta noua. Cica in SUa au murit 19 copii , asta dc o fi adevarat si nu e legat de vanzarea vaccinului....
Maria a avut si ea muci (initial transparenti apoi spre galbeni) 2 saptamani. I-am dat sirop de echinacea si nu mai are nimic.
mada_rozz spune:
Va multumesc mult pentru sustinere.Iti gasesti greu cuvintele in astfel de momente.
Laura,te pup si sunt alaturi de tine.
Am pus cateva poze cu copii.
http://www.facebook.com/album.php?aid=112133&id=586624938&l=c17f7709d7
Va pup si revin cand pot.
tzuna spune:
Am reusit sa citesc si eu cate ceva pe fuga.
Draga LAURA, imi pare nespus de rau ca aveti asemenea probleme . Sper din totata inima sa se rezolve cat mai repede. Chiar si fara suspiciunile legate de o posibila imbolnavire a sotului si gelozia Anei (daca nu cumva e si altceva) ati fi avut o perioada grea de trecut pentru simplu motiv ca aveti 2 copii mici, pentru ca vrem sa-i crestem cat mai bine si sa le alocam cat mai mult din timpul nostru.
Legat de Ana nu pot decat sa-ti spun ca am vazut cazuri asemanatoare la gradinita. Eram insarcinata (poate am mai scris despre asta) cand o mamica si-a retras fetita de la gradinita (grupa mijlocie) pentru ca nascuse de curand si aveau mari probleme cu fetita mai mare. Au retras-o (pentru ca fetita era f geloasa ca mamica ei ramane acasa cu bebelusul si ea este "alungata" la gradinita), au dus-o la psiholog si au readus-o la gradinita abia anul trecut pentru grupa pregatitoare. Acum fetita este f bine, e dulce, sociabila, calma, f inteligenta (o am eleva in clasa I). Iar despre fratiorul ei are numai cuvinte de lauda. Sper sa se rezolve la fel de bine si problema voastra si dc se poate chiar intr-un timp mai scurt.
Si FFFF Important, asa cum ti-a scris si DDANA ai mare grija de tine, vorbeste cu familia, cu prietenii, nu tine nimic in tine, suntem aici sa te ascultam si noi... nu poti risca sa faci si tu vreo depresie acum.
tzuna spune:
Hai mai fetelor.... Numai vesti proaste chiar?
MADA_ROZ- sincere condoleante pentru parintii tai. Cred ca iti este ingrozitor de greu si-ti va fi tot timpul dor de ei dar incet ,incet vei putea trece si peste durerea asta. Asa cum ai spus si tu ai numai amintiri placute despre ei. In final asta lasam in urma noastra: parerea celorlalti despre noi, clipele frumoase petrecute cu totii.
Ma bucur ca cei mici sunt bine, sanatosi si voiosi. Pupici.
Nazbatii copii:
Cred ca e varsta. E una nu ma stresez prea tare. De fapt de cand a inceput Maria s anu mai sara 2-3 mese si sa nu mai vomite de 5-6 ori pe zi nu ma mai stresez prea rau indiferent ce se intampla.
FITE la imbracat: destul de rar. Si le dregem ca-i scot 2 seturi de haine si alege ea sau dc e f incapatinata aleg eu, dc urla o trimit in camera ei si in 2 minute e fresh si se imbraca cu ce trebuie. Eu inteleg sa aiba personalitate dar asta cu imbracatul nu poate dura ore intregi ca uite vin zilele cu dusul la gradi (si parintii la serviciu imediat dupa).. si dc se obisnuieste sa faca asa cum vrea ea si nu poti atunci toata ziua va fi mofturoasa.
Plans dupa mine- din fericire niciodata nu a plans mai mult de 5 minute cand a tb sa plec la serviciu etc. dar cele 5 minute la inceput erau d egroaza. Urla la propriu dar nu am cedat. Am incercat sa o linistesc cu aceeasi poveste de fiecare data: Mami vine cat poate de repede, uite tu tb sa stai cu X, veti merge sa va jucati in parcul Y.... va fi bine. Nu am incercat sa plec pe furis, sa u sa o mint.
Revin
gaia.nevia spune:
Teo a inceput sa urce/coboare in/din patul de sus...
E foarte agil, mie mi-e cam teama insa si i-am repetat de mii de ori ca nu face asta decat cu unul din noi langa el. Cert e ca ne cheama, noi stam langa el, dar nu-l ajutam deloc, se descurca singur.
Sus acolo are jucariile care sunt interzise lui Radu, pentru ca ori sunt periculoase, ori i le ia si i le strica. Se urca, se joaca jumatate de ora, coboara si tot asa.
Si lui ii place cortul, dar cred ca daca voi lua, voi lua unul mare de la Decathlon... si o sa si mergem la vara in camping.
Cand mergem la Decathlon sta numai in corturi, abia il smulg de acolo
Cu gradi cred ca mai amanam un pic. Deocamdata mergem la step-by-step la cursurile fast track, o data pe saptamana... si nu se desprinde deloc de noi. Totul e ok, participa, asculta, se joaca, dar sa fie tati sau mami acolo, altfel urla si nu se poate tine lectia.
Cred ca voi incepe la primavara, direct cu amandoi... Ma voi bucura de timpul ramas cu ei acasa si asta e.
Am mai renuntat la bunic, il chem doar 2-3 ore pe zi (pentru plimbare si masa de pranz), in rest ma descurc singura, si ma enervez mai putin. Am grija de doar doi copiii nu de trei, din care unul susceptibil rau de tot.
Va pup pe toate!
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
elpower spune:
Mada
stransa detot! Mintea mea e mult prea socata pentru a putea cuprinde o asa tragedie, dar sunt alaturi de tine cu sufletul, chiar daca abia pot percepe prin ce calvar treci. Te pup si priveste catre fetele pruncilor tai si gaseste-ti in ei forta!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
elpower spune:
Laura, draga mea,
pentru voi! Multa putere si rabdare! Iti transmitem multa, multa iubire, chiar daca numai virtuala.
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
elpower spune:
Oana, sa-ti traiasca minunile! Bine ai revenit!
Noi, chiar daca suntem inca la tara, Thea n-a scapat doar mucioasa, ci s-a ales si cu faringita. O tratam cu antibiotic, Cefalexin 250mg la 8 ore, Panadol de 2ori pe zi, Nurofen odata. Am stat 3 zile pe homeopate: oscilo, coryzalia, homeogene 9 si paragrippe cu ajutorul carora am reusit sa se amelioreze simptomele si sa poata dormi noaptea. Insa au aparut reprize de voma in jet exact cand de ea se 'ocupa' sotul panicard din dotare, asa ca am urmat prescriptia medicului.
In rest, toate bune. Creste, ii prieste la tara, are 98cm, iar kile, sa nu va suparati ca va spun cate are, dar asa e felul ei, avea 20kg cand am plecat de la Craiova, iar acum pare si mai grea, dar poate e o impresie.
Va pup cu drag!
Mi-e tare greu sa scriu de pe mobil, ca as scrie mai des. Dar bine ca e si asta ca as fi murit aici si in pustie la taranoaia si fara voi.
O noapte linistita va doresc.
roxanici spune:
Mada
. sper ca toate vorbele bune de aici te mai imbarbateaza cat de putin. Pupici si fii tare.
hehe, uite ca Thea l-a batut pe Mark la kile![]()
OanaStefana bine ai revenit
Ada, sa stii ca si raresu era la frl cand mergeam cu el la gradi de 2 ori pe saptamana cate o ora; era ok cat stateam langa el, cum dispaream cum se punea pe urlat. Totusi, acomodarea in toamna la prg lung a fost cu cantec o saptamana. Acum totul e ok si ii si place la gradi.

.