Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mada stiam de tragedia prin care ai trecut....si mi se rupea sufletul cand vedeam pozele si statusurile tale, de multe ori am vrut sa-ti scriu...si nu ma simteam in stare.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe parintii tai si sa te linisteasca si pe tine ca ai pentru ce merge mai departe si de ce sa te bucuri! Si parintii tai sigur de acolo de sus sunt mandri de tine, ca te descurci si ai doi pui minunati - din cate spui si din ce mai vad eu in pozele de pe mess.
Haide arata-ne niste poze!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Laura, sunt alaturi de tine cu gandul si cu rugaciunile. Sunt sigura ca totul va fi in regula si ca dupa plaoie va iesi soarele pe strada voastra. Te rog sa fii tare, sa ai grija de tine si de ai tai. Doamne ajuta!

Mada, sunt socata. Nu am cuvinte si nici nu am cum sa te consolez. E ingrozitor de greu. Ma ro sa iti dea Dumnezeu putere sa trei peste aceasta tragedie si sa iti aline dorul imens!

Va pup, caci nu am putere sa scriu mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Laura - ne rugam pentru sotul tau pe 15. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa va linistiti. Caci acest lucru cred ca-i va aduce si Anei lumina in ochi. si aveti grija de voi.

Mada - imi pare tare bine ca ai trecut pe la noi. Multa putere sa mergi mai departe, pentru puii tai. Ce mare e Mark. Si eu vreau sa vad poze cu bebe-roz.

De azi suntem iar in formula completa la Brasov - s-a terminat oficial vara (de joi vine iarna ), asa ca Raul e din nou acasa. De maine incep si eu programul de activitati educative casnice, caci parcul va fi doar o ora - maxim doua. Sunt curioasa cum va reactiona dimineata, ca anul trecut dupa o vara petrecuta la Tusnad i-a spus mamei: Bunica, eu am mancat. Acum hai sa mergem acasa la noi.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mada, pentru sufletele parintilor tai, si pentru tine sa ai putere sa mergi mai departe.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara fetelor dragi!

Laura incep cu tine caci tot ce scrii tu se intampla si cu Tudor al meu. El s-a vaitat fffff tare ca il doare burtica si nu mai vroia sa manace .... nu ca era vreun mancacios .... Am ajuns cu el sa ii facem ecografie abdominala ... am mers la doctori ... am umblat intr-o mie de parti ... Concluzia a fost cu nu are nimic .... medical .... fizic ... Tarziu ne-am dat seama ca este felul in care el ne cere atentia. sotul meu nu are rabdare cu el ... aproape deloc ... si atunci eu sunt cea care TREBUIE sa am grija ca el sa nu se simta dat la o parte.
O mai loveste pe Bianca ... o mai musca ... dar numai atunci cand i se spune sa o lasa in pace sa plece de langa ea si chestii d-astea.

E greu ... dar tu este cea careia ii trebuie enorm de multa rabdare si putere ca totul sa fie in ordine ...

Pentru sotul tau ... ... cu siguranta totul va fi bine.

Mada_rozz ... nu am stiut nimic ... Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa iti dea putere si curaj!

Ada ... Tudor face figuri d-astea, dar nu mereu ... in schimb ... si asta e chiar de azi ... proaspata proaspata: plecam sa imi cumpar o geaca ... ok .. la magazin? da! o geaca? da! hai sa mergem! intram in magazin, ma tot uit, aleg una si o probez ... era mica ... iau alta o imbrac ... e buna ... Tudor in brate la taicasu in tot timpul asta ... tati vreau jos ... il da jos, vine la mine ... da-o jos! da-o jos acum! nu vreau sa imbaci ata! joooosssss! acum! A inceput sa tipe intr-un hal fara de hal sa nu probez geaca aia si gata. Si d-astea mi-a mai facut .. uneori si cand plecam de acasa imi spune sa nu ma imbrac cu ceva ce lui nu ii place ....

Si acum aventurile noastre din ultimele zile:

Asa cum va spuneam intentionam sa plecam cateva zile la munte cu scopul unic sa dorm! Nu am vrut decat sa dorm! cum mama nu poate sa raman cu amandoi copii l-am lasat pe Tudor si am luat-o pe Bianca cu noi. O varianta usoara pentru mine. In dimineata in care am plecat, i-am dat lui Tudor sa manace, a mancat chiar bine l-am imbracat, i-am facut bagajelul si a plecat sotul cu el la mama. Ne-am pupat ne-am luat la revedere cu zambete si veselie... Ok!
Am plecat si noi cu Biencuta ... ne-am cazat .. stateam chair linistiti. Avem un loc in care mergem pentru relaxare si este ideal! Nu am facut absolut nimic decat sa stam! Seara ne-am culcat linistiti!
Intre timp am dat 3 telefoane acasa, mama mi-a spus ca e totul in regula mancase nmai paine dar mancase si chiar dormise vreo 2 ore. Totul parea a fi in regula.
La ora 5.30 dimineata suna telefonul! Sotul inchide si suna inapoi si imi da mie ... era tata! Eu inchid si ii dau telefoniul ... ce ai de il suni? pai a sunat el! eram chiauna de somn ... sun .... raspunde mama: nu vrea sa doarma Tudor! Cum adica? uite asa bine! s-a culcat la 12 noaptea plangand si tipand, s-a trezit dupa 3 ore tot plangand si nu s-a mai culcat.
Au venit cu el la noi acasa sperand sa se culce in patul lui ... dar nu a fost chip. langea si tipa ca vrea la mama lui si atat. Asa ca la ora 6 l-au urcat in masina si l-au adus la noi .... a adormit in masina si cand au oprit la cabana instanataneu a deschis ochii si a intrebat aici e mami? unde e mami? dupa ce l-am adus in camera si a facut inventarul peste tot m-a luat in brate, m-a pupat si s-a culcat!
Ce sa va spun ... l-am intrebat .. mami am voie sa plec is ue undeva fara tine? nu! niciodata sa nu pleci!
Asa ca ... programul meu de odihna s-a dus .... dar am stat cu copii mei dragi ...

Cand am plecat azi dupa incidentul cu geaca nu a vrut sub nici o forma sa se urce in masina sa plecam, pentru ca el nu vroia sa plece! Si a facut un circ fanatastic in asa fel ca am mai stat vreo 2 ore printr-un parculet ne-am mai plimbat ... si apoi am mers frumos la masina fara probleme si am plecat spre casa ...
Aveam sa va mai spun o groaza dar acum sunt chemata sa spun povestea cu chitara (pentru necunoscatori este vorba de povestea greierelui si a furnicii din "Veronica se intoarce") si sper sa dormim pana peste cateva ore cand ma cheama sa ii dau laptic!
Ca sa stiti ... Bianca manaca la 21.30 si se culca. Pe la 5-6 uneori chiar 7 i se face foame si incepe sa isi suga manutele fara sa se trezeasca. Atunci ii dau lapticul de dimineata pe care il bea aproape dormind si se culca la loc fara probleme. Dar 'mnealui se culca 10-11 se scoala dupa 2-3 ore si apoi ince peste 2-3 ore ca sa bea laptic! Deci sunt tot intr-o trezire!

O seara buna! Noapte buna!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mda, as fi vrut sa fiu ocupata si sa nu pot citi paginile astea.
Acum cand vad "durerile" voastre (Loradin si Mada) realizez ce minore sunt ale mele.

Laura si eu sunt alaturi de tine , nu ezita sa ne ceri ajutorul , indiferent de ce natura este ( sa stai de vorba cu noi, sa organizam intalniri cu Ana, etc).
Sotul tau este bine, voi il vindecati de orice.

Iar tie Mada nu prea stiu ce sa-ti zic. Bucura-te de copii si gandeste-te ca sunteti vazuti si iubiti incontinuare de ei, acolo unde sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mada imi pare f.f. rau. Nici eu n-am stiu nimic ... iar acum nici nu stiu ce as putea scrie...
Multa putere sa mergi mai departe... gandeste-te la puii tai... gandeste-te ca parintii tai sigur vor sa treci mai departe si a te bucuri de viata alaturi de Mark si Andreea... e grue, dar trebuie sa o faci pentru ei... mai ales ca daca tu esti suparata (e putin spus suparata) si ei vor avea aceiasi stare ca si tine.
te asteptam mai des pe aici, sa ne ma scrii despre pui, si sa ni-i mai arati...

Gabi cred ca varianta cea mai buna era sa-l luati pe Tudor... si s-o lasati pe Bianca... acum poate are inca un motiv in plus de gelozie...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna fetelor
Ma intorc si eu in comunitate, daca ma mai primiti
Cititind cateva pagini in urma imi dau seama ce mult sprijin si intelegere exista aici, eu de multe ori ma simt coplesita si tare tare bine mi-ar prinde sa discut despre madreti cu cineva care trece prin aceleasi etape...Am doua fetite, Iulia zisa Bibi (07.03.2007) si Delia zisa Bebe (24.11.2008), sunt iubitele mele dar uneori ma capiaza.

Mada condoleante, imi pare nespus de rau de pierderea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

OanaStefana, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa intri din nou pe forum. Spune-ne ce mai fac fetele tale.

Ia uitati ce a mai aparut in casa.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mada_rozz - Condoleante,si Dumnezeu sa-i odihneasca pe parintii tai!

Mergi la inceput