Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Loradinte pupam si ne gandim la voi, sa dea Doamne-Doamne sa fie bine pe 15.
Uite ce sfaturi bune ti-au dat fetele, cred ca usor-usor se vor rezolva toate!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Laura, draga mea, imi pare rau ca esti atat de incercata tocmai in clipele in care ar trebui sa simti doar bucurie si implinire.
Din suflet sper ca problemele sotului tau sunt minore si o sa fim cu gandul alaturi de voi in 15!

De Ana....noi am mai vorbit, eu cred ca e si gelozia...am vazut privirea aceea trista la fetita unor prieteni, care tot asa, avea un fratior nou nascut. Fetita era putin mai marisoara si in scurt timp a trecut peste socul de a vedea ca in mijlocul atentiei de care se bucura doar ea se afla altcineva. Si clar va simte si pe voi...e cumplit sa ascunzi in tine o banuiala asa de crunta...copiii simt ce e in sufletul parintilor mult mai mult decat am putea noi banui.
Si eu sunt de parere ca sa mergeti cu ea la un psiholog bun, numai bine poate sa-i faca.
Raul n-a manifestat nici o gelozie la nasterea Giuliei si eram mandra de el - in comparatie cu copiii prietenilor nostri care se manifestau destul de urat. PAna la urma..mai tarziu a inceput sa aiba niste reactii destul de urate, neatentie la scoala, pipi in pat...si concluzia psiholoagei a fost ca a fost din cauza Giuliei. Si ca era mai bine sa se manifeste gelozia lui, sa se exteriorizeze.

Si in primul si in primul rand, ai grija de tine, Laura...esti intr-o perioada foarte dificila si asupra ta apasa toate problemele familiei si banuiesc ca esti si foarte obosita. Daca noi putem sa te ajutam cu o vorba buna sau poate fetele care sunt mai aproape si altfel...suntem aici!

Ddana..cu riscul de a parea patetica, nu pot sa nu salut mesajul tau, intotdeauna resimt ca o sarbatoare o vorba de-a ta pe forum!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Laura ai incredere ca totul va fi bine.
Ai grija de tine,du-o pe Ana la un consult medical,iubeste-o,faceti chestii impreuna asa "ca fetele",incurajeaza-l pe sot ca va fi bine,apropie-ti familia......nu stiu ce sa zic...Ddana a zis bine ce a zis...pe mine ma poditit plansul citindu-ti mesajul si nu stiu decat sa-ti spun "ma gandesc cu drag la tine si va voi pune in rugaciunile mele de acum incolo pe toti patru".

Andra orice ar fi fost...esti singura in masura sa decida in fata cui isi deschide sufletul.

Radcarmen pentru Vladut;imi si imaginez cum arata pisica de sub bratul lui.

Elyanne am votat .succes

multumesc pentru aprecieri.Da Victor e un copil bun si cooperant,mai are el iesiri dar le "discutam" pana intelegem si noi ce a vrut el de fapt si pricepe si el cum ar trebui sa se comporte.

Despre Victor mai vorbim luni cand ma intorc de la el.
va pup.
weekend linistit

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

Ddana..cu riscul de a parea patetica, nu pot sa nu salut mesajul tau, intotdeauna resimt ca o sarbatoare o vorba de-a ta pe forum!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

da da, e Pastele.... ori Craciunul.....
glumesc, nu o luati in nume de rau dar prea mi-a servit-o Kitty la fileu si nu o puteam lasa in van....

ca sa nu deviez prea mult.... rares o fost virusat in ultimele 2 saptamani, la inceput urat, apoi binisor apoi urat iar, stat acasa,aerosoli, bla bla, asa ca nu prea mi-o ars de povestit....dar v-am citit.

acu e mai bine, mersi de intrebare, dar mai tuseste (asta a fost buba mare de data asta); de luni il arunc iar in circul virusilor, adica la gradi.

Diana, e salutabila initiativa gradi, totusi mi se pare bizara alegerea locatiei.... ok Dunare...fain, vaporase.... dar presupune o deplasare oarecum considerabila...puteau sa le arate vaporase, apa si in bucuresti.... si manastire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura suntem aici si ne rugam sa fie totul bine pana la capat. Multa sanatate sotului.

iar despre gelozia Anei... asa cum am vorbit... nu prea stiu cum sa te sfatuiesc pt. ca nu exista solutii general valabile... si nici copiii nu reactioneaza la fel... Elena oricum era in greva foamei, deci asta n-as fi observat-o... apoi momente de gelozie au tot fost... usor-usor s-au rarit... dar nu intr-un timp scurt... chiar si acum are momentele ei...
Poate ar fi bine sa lasi bb-le cu tati sau cu daca ai pe altcineva care ar putea sta 2 ore... si sa-o iei frumusel de manuta, sa va plimbati... iti va fi bine sti tie, sa iesi fara bb... si ei
Mergeti sa mancati inghetata, o prajitura... sau ii cumperi o rochita, o bentita, ceva... doar voi doua...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laura sa fie totul bine cu sotul tau.

Daca ai nevoie de pompa, da-mi PM, te ajut cu placere.

despre Ana, cintidu-te am simtit si eu nevoia sa-ti sugerez sa mergi intaila dr. sa excluzi o cauza fizica.
Daca esti sigura ca e doar geloasa, multa atentie si mai mult timp cu ea, de la tati si de la tine, vor ajuta.

Teo il bate pe Radu deseori, fara motiv, pur si simplu. Acum, din cauza bunicului apocaliptic a inceput sa si faca scenarii de groaza.
De ex. intr-o zi mi-a zis, dupa ce il certasem: vreau sa cada mami de parchet cu capul, rau-rau.
alta data: sa dea radu cu capul de parchet, tare-tare.

Asta i se trage de la bunic: nu il impinge!!! o sa cada pe spate, o sa dea cu capul de parchet si o sa-si sparga capul!!!
repetat de o suta de ori pe zi, te scoate din minti.

Ce vroiam sa zic, si Teo e gelos. Dar se agata de fiecare minut in care e vorba de el, nu de Radu, si pare ok. E adevarat ca si diferenta de varsta ajuta. Daca nasteam azi, nu stiu cum era, intre 2,5 si 3 ani e o perioada tare grea si rea pentru ei.
Radu e marisor si el,rezista si la o cafteala, tavaleala, mai da si el, se lupta, e puternic si incepe sa riposteze, nu trebuie sa il apar eu mereu.

De ex de cate ori ii dau biberonul lui Radu, fix in clipa aia Teo incepe sa urle: VREI LAPTE!!!!
la un moment dat chiar credeam ca vrea. dar nu... e doar gelos. Acum vorbim, facem ceva... alteori ii fac si lui o cana in acelasi timp, si sta la masa si bea cu paiul (el asa bea) iar Radu cu biberonul lui, langa mine pe saltea... in fine, facem cumva sa nu se simta exclus.

Multa sanatate, si o imbratisare calda!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Laura,sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste toate.

Noi am renuntat momentan la gradi,adica Arianna,dupa cele 2 saptamani cat a fost bolnavioara doctorita mi-a spus ca e mai bine sa nu o mai duc macar in iarna asta,este foarte sensibila si nu mai vreau sa trec prin ce am trecut.Luni am programare la un medic pediatru homeopat,trebuie sa ii fac din nou toate analizele sper sa fie bine.Oricum sunt mai linistita daca e acasa,la gradi toti copilasii de cand a inceput gradinita sunt raciti,tuse,muci si cred ca asa o sa fie toata iarna.

Luni merg si eu la medicul ginecolog sa vedem cum s-a vindecat operatia sper sa-mi dea vesti bune.

stupul si sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Roxanici, Giurgiu e la o ora de Bucuresti la o adica, si eu fac aproape o ora cu el dimineata de la mine pana la gradi si mai bine de 2 ore seara, ca ne mai oprim si in parcuri. Cat despre manastire, era in drum, si are crescatorii de porumbei si iepuri Alex le-a apreciat

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Fetelor, ce mai stiti de Adelina? A mai scris si nu am vazut eu?
Loradin, Ana nu are nimic. Era asa si inainte? Nu. Aveti nevoie de o persoana optimista care sa va ajute, cum ar fi mama sau cineva la care tii tu mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Doamne ce dor imi e de voi...
Va pup pe toate si ma bucur enorm ca va gasesc tot aici.
Va scriu repede si va spun de Mark putin.E baiat mare...cuminte,putin neascultator,dar in general ma inteleg cu el.E foarte inalt,are 108 cm si vreo 19 kg,toata lumea crede ca are 4 ani.Vorbeste bine,e putin peltic,dar cred ca o sa ii treaca cu timpul.A intrat in greva foamei de cateva luni,dar nu a slabit.
Andreea,surioara lui,are 10 luni,vreo 10 kg si 70 cm,e la fel de grasana cum era si Mark cand era bebelush.E cuminte,mananca,doarme,merge de-a busilea...isi vede de programul ei.
Apropos de gelozie,a fost curios Mark la inceput,dar treptat a inceput sa isi arate dintii.Ii mai da o palma,o mai impinge...trece peste ea cu bicicleta...ea saracutza nu spune nimic.Dar,in general o iubeste.O ia in brate si o strange tare,tare...chiar prea tare cateodata,o pupa,si intreaba de ea cand nu o vede.

Cam atat despre copilasii mei dragi.Eu din pacate trec prin momente foarte grele.Mi-am pierdut ambii parinti intr-un accident la Brasov,acum aproape 3 luni.Erau sprijinul meu cel mai mare,locuiam impreuna,ma ajutau 100%.Pot spune ca mama l-a crescut pe Mark,ea m-a invatat sa ii fac baie,ce sa ii dau sa manance...e foarte greu...sufletul meu a plecat cu ei.Am mare noroc cu cei mici,ma ajuta foarte mult sa trec peste incercarea asta.Fara ei probabil ca nu as fi avut motiv sa merg mai departe.

Va pup mult mult mult si mi-e tare tare dor de voi.Mereu m-am gandit la voi si la bebeii nostrii care s-au facut mari si frumosi.

Cu mult drag,
Mada

Mergi la inceput