Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARIa se incalta singura cam cu toti papucii, se imbraca insa numai cu pantaloni, cioprapi, nu si bluze dc nu sunt deschise de tot in fata.

Verbele- da, le conjuga destul de bine, si pronunta f bine cuvinte complicate in timp ce altele simple le pronunta f stalcit. Nu-l spune deloc pe "R"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hmmmm... sa ma ingrijorez,deci? sa caut un psihu-uhu ceva?

Teo le incurca big-time si nici nu vrea sa se corecteze, in incapatanarea lui.

"tu vrei acum sa mananci/sa te joci!!!" inseamna ca ii e foame, si vrea sa manance / sa se joace

"eu sa scriu acum pe foaie TEO, imediat"... inseamna, evident, ca EU trebuie sama conformez si sa scriu repejor pe foaie ce e de scris...
si cam asa ne chinuim toata ziua.

Stanga / dreapta, nicio problema, de muuult de tot, si din somn cred ca daca l-as lua, stanga si dreapta nu le-ar incurca.

Nu face absolut nimic singur, pentru ca nu vrea. Cu cat insisti mai mult, cu atat se incapataneaza mai tare si refuza.
Daca il iei cu tot felul de abureli, am descoperit ca duce singur lingura la gura, a mancat din lapte toate cerealele cerioos cu lingura fara sa verse un strop de lapte, ii pune singur sosete sau pantaloni, dar, repet, e doar un eveniment izolat.

Nu vrea cu niciun chip sa spuna ceva de caca/pipi. Sta murdar cu orele si nu se simte. Il intreb, mai, este plin pampersul? Vrei sa te schimb? NUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Chiar nu stiu ce sa-i fac.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Oana am admirat fetitele. Sunt dulci tare.

Ada, daca ai dispozitia necesara sa strangi dupa el, lasa-l fara pampers. La inceput la fel va sta, fara sa zica nimic, dar incetul cu incetul se va prinde de miscare si o sa zica. LAsa si olita prin preajma, asta dupa ce ii explici la ce foloseste, ce se face cu ea de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ada (si e valabil si pt alte mamici stresate) cred ca e cazul sa va duceti voi la psihopupu. lasati frate copiii in pace, ca vor vorbi cu siguranta si corect si cu verbe conjugate.
teo nu face pt ca nu vrea. inseamna ca dc face cand vrea nu are o pb, doar profita ca mami a ales sa stea acasa cu cei doi copii in loc sa-si faca o cariera (de piatra) .

acum serios vorbind, am o fosta colega care are un baietel de 3 ani jumate. deci mai mare ca ai nostri cu 1 an. anul trecut, baietul nu prea vorbea. mai zicea si el: mama, papa, kk si alte cateva cuvinte. ce s-a gandit mamica, sa se duca pe la psihopupu, sa faca niste muuulte analize. o d-na de la o clinica (nu dau nume dar e renumita) cand a vazut ca asta e disperata si ca vrea musai sa "trateze" copilul i-a recomandat felurite analize si "terapii" care in acest moment costa 1000 euro/luna. mamica disperata a facut si credite, ca s-a gandit ca dc tratamentele sunt asa de scumpe sigur e grav. am trimis-o sa stea de vb cu un alt medic, pt ca baietelul nu numai ca nu progreseaza, dar asaltat de atatea "metode" s-a inchis in el si nici macar cat inainte nu mai comunica. la ultimul consult i s-au recomandat cursuri de inot. ce-are a face inotul cu vorbirea ...
deci ... m-am intins ... dar aveti grija sa nu-i bombardati degeaba cu terapii si psihopupu.

matei mananca singur de f mult timp, dar doar cand vrea el. in seara asta zicea ca nu vrea sa mearga singur, ca nu poate "sunt si eu miiic, foalte miiiic, ia-ma-ma in bate". dar eu si cu bagaje si cu el nu merg in brate, asa ca ma urmeaza pe picioarele lui.

tzuna simpatica maria cu paleta!
eu am stabilit ca ii voi da 10 lei lui nenea asta. adica gazul si tigarile sa si le scoata. azi nu i-am dat. ii dau maine 20 de lei, dar sigur nu o sa vrea sa-i ia si o sa ne "tiganim".

oanastefana am vazut fetele cucuietele, f zambarete si dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Fetelor eu sunt psihopupu ca formatie si terapeut Bowen din vocatie.
Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, la varsta asta ei recupereaza imediat, si dezvoltarea se face in salturi.
Am o prietena terapeut in Cta, nici nu vreti sa stiti cati copii ii vin diagnosticati aiurea cu deficit de atentie sau agitatie excesiva; parintii disperati stau in cumpana daca sa-si indoape copiii cu medicamente sau sa incerce diverse terapii, cand in cele mai multe cazuri nu-i nevoie decat de putina consiliere pt parinti.
Inotul dezvolta capacitatea respiratorie, si sincronizarea; ma gandesc ca de asta i-a recomandat asa ceva.
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

buhuhu ... e un friiiiggg ...
roxana la voi a nins?

oanastefana ma bucur ca esti psihopupu si putem avea o parere avizata in niste chestiuni, probleme.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

buna dimineata!

buhuhu ... e un friiiiggg ...
roxana la voi a nins?

A fost o data o printesa ... Emma!
Bazar - Bogdan are nevoie de noi!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

meatzaaaaaa
e lapovita si 0,5 grade
iote aici in direct http://mybrasov.eu/ pe calea bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza!
oanastefana, ma bucur ca ne-ai spus! mai avem si noi pe cine intreba una, alta... bineinteles daca nu te superi!

nu stiu ce este tehnica bowen, da' citesc acu!

sotul meu se apucase de facultate, dupa o perioada de psihanaliza... s-a lasat din pacate dupa practica de la spitalul9, perioada care l-a intristat...
adevarul e ca nici eu n-as putea lucra acolo, imi vine sa plang de cate ori traversez curtea...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianamih spune:

Buna dimineata tuturor! ne-am trezit dimineata cu un frigg..ne-am imbracat si acum fiecare e la serviciul lui; la cresa nu au dat inca drumu la caldura dar am vazut ca ca e placut! voi cum procedati acasa cu caldura? noi am folosit aseara caloriferul electric (am pus si un vas cu apa) dar tot mi s-a parut aerul uscat in camera, asa ca am recurs la aerul conditionat...nu stiu daca sunt exagerata dar am pus si fularul la nasuc dimineata!

Mergi la inceput