FIV245
Raspunsuri - Pagina 9
anka_daria77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK La 12,30 am primit telefon de la sotul meu si mi-a comunicat rezultatul. Imediat v-am scris voua si parca inebunisem, nu-mi curgea nicio lacrima , m-am apucat de sters pe jos in bucatarie si baie si de-abia dupa o jumatate de ora am putu izbucnii in plans. Ce putem face? Nimic acum, dar lupta nu trebuie abandonata. Te pup pe tine si pe BB, sa aveti grija de voi Doamne Ajuta! |
Iubita stiu ca trebuie mers inainte. Parca ma vad pe mine cand am citi pe medlife rezultatul. Si eu la fel am facut am intors casa cu fundul in sus si am facut o curatenie din categoria grea. Am muncit pana la epuizare si am plans rau de tot cand a ajuns sotul acasa seara. De fapt plangeam amandoi. Doctora m-a sunat pe la 10 seara sa-mi dea rezultatul cand deja ma linistisem.
Uite astazi ma voi ruga si eu cu tine la 21.00 pentru ca sa ne dea Dumnezeu un sufletel cat mai curand.
Legat de ce analize tb sa faci eu am spus ca nu merg mai departe fara histeroscopie si fara sa scot pacatoasele de trompe ca sa nu mai imi faca nimeni FIV cu hidro pe ele doar sa-mi ia banii.
Dana_bebe spune:
Ioanatugs - ce frumos e Boro!
luck - ma repet - fac tratamentul dar nu mai sunt sanse reale.
ALRAK - Eu asa gandesc: sunt fete care au reusit voi reusi si eu! Eu am plans bine - am niste ochi umflati, umflati, m-am imbracat si am plecat la birou. Cred ca daca stateam acasa plangeam toata ziua.
Inainte sa primesc eu rezultatul o prietena foarte buna mi-a dat vestea ca beta al ei e pozitiv (a avut transferul in aceiasi zi cu mine) asa ca se poate. Cred cu tarie ca vom reusi! La mine stiu si solutia - sa schimb clinica .
De ce doare inca burta, asta chiar nu-mi por explica.
catalina2307 spune:
Alrak, Dana Bebe - imi pare tare rau si sper din inima sa vina o data viitoare fericita.
coltul meu de rai
Dragaica spune:
citat din mesajul lui ALRAK La 12,30 am primit telefon de la sotul meu si mi-a comunicat rezultatul. Imediat v-am scris voua si parca inebunisem, nu-mi curgea nicio lacrima , m-am apucat de sters pe jos in bucatarie si baie si de-abia dupa o jumatate de ora am putu izbucnii in plans. Ce putem face? Nimic acum, dar lupta nu trebuie abandonata. Te pup pe tine si pe BB, sa aveti grija de voi Daca Bunul Dumnezeu a considerat ca inca nu sunt vrednica sa devin mama.......... n-am ce face. Deja ma gandesc sa o iau de la capat. Vreau sa incep sa-mi fac mai multe investigatii, de aceea va rog pe cele care aveti mai multa experienta spuneti-mi ce analize trebuie sa fac, considerand ca o iau de la zero. Multumesc mult pentru sustinere Doamne Ajuta! |
M-am trezit dimineata (la noi e 8 fara 10) cu gandul latine, abia am asteptat sa intru pe forum sa vad daca-ai primit rezultatul.........imi pare sincer rau si vazand rezultatul tau si al Corei parca simt cum mi se infiripeaza indoiala in suflet .......mai mult de atat nici nu stiu ce sa zic......nu stiu cum as reactiona eu
Fetelor sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa treceti peste asta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
ALRAK spune:
Dragaicanu este usor , insa Dumnezeu iti da puterea sa te ridici si sa mergi mai departe.
Acum va trebui sa ma hotatasc pe cale o apuc, avand in vedre toate cate mi s-au intamplat (sarcina naturala pierduta la 21 saptamani si 3 FIV-uri nereusite)si tinand cont si de varsta pe care o am.
Nu trebuie sa ai indoiala in suflet, trebuie sa mergi increzatoare, mai departe si sa crezi in sansa ta.
Multumesc mult pentru gandurile bune
Doamne Ajuta!
Beatrix69 spune:
Dana_bebe, la ce clinica a reusit prietene ta, se poate sa ne spui, te rog?
citat din mesajul lui Dana_bebe Ioanatugs - ce frumos e Boro! luck - ma repet - fac tratamentul dar nu mai sunt sanse reale. ALRAK - Eu asa gandesc: sunt fete care au reusit voi reusi si eu! Eu am plans bine - am niste ochi umflati, umflati, m-am imbracat si am plecat la birou. Cred ca daca stateam acasa plangeam toata ziua. Inainte sa primesc eu rezultatul o prietena foarte buna mi-a dat vestea ca beta al ei e pozitiv (a avut transferul in aceiasi zi cu mine) asa ca se poate. Cred cu tarie ca vom reusi! La mine stiu si solutia - sa schimb clinica . De ce doare inca burta, asta chiar nu-mi por explica. |
bytzi spune:
offf ,cind am vazut 7 pagini scrise de azi dimineata,am crezut ca gasesc vesti bune ,dar cind colo...numai lacrimi si durere
dana,alrak,m-ati lasat fara cuvinte,va imbratisez si sint alaturi de voi,de durerea voastra...
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
puffy10 spune:
citat din mesajul lui ALRAK Dragaicanu este usor , insa Dumnezeu iti da puterea sa te ridici si sa mergi mai departe. Acum va trebui sa ma hotatasc pe cale o apuc, avand in vedre toate cate mi s-au intamplat (sarcina naturala pierduta la 21 saptamani si 3 FIV-uri nereusite)si tinand cont si de varsta pe care o am. Nu trebuie sa ai indoiala in suflet, trebuie sa mergi increzatoare, mai departe si sa crezi in sansa ta. Multumesc mult pentru gandurile bune Doamne Ajuta! |
Daca nu sunt indiscreta, ce varsta ai Alrak???
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
ALRAK spune:
PUFFY, eu mereu spunca am 40+, de fapt am 42 de ani.
Degeaba, toata lumea imi spune ca arat de 30.
Intr-adevar am avut intotdeauna grija de mine, am dus o viata cumpatata fara nopti pierdute, fara fumat, baut cafea sau alcool.
Insa "rezerva ovariana" stie ca eu am 42 .
Mai este ceva mie CM-ul mi-a venit la 10 ani si jumatate, deci am 31 de ani de CM, unele dintre voi nu aveti varsta asta in buletin.
Asa cum ti-am scris si in PM, o sa vedem pe ce cale o vom apuca de acum incolo, insa nu renuntam, ultima varianta fiind adoptia .
tuturor
Doamne Ajuta!
cora79 spune:
Buna fetelor, intru si eu astazi mai optimista un pic,si ce vad aici,numai lacrimi si deznadejde?
ALRAK-draga mea, am plans ieri pentru mine toata ziua si astazi plang pentru tine,nu am cuvinte, eram sigura ca tu ai sa reusesti, meriti asta
DANA-mai asteapta si sunt sigura ca vei avea un rezultat bun luni, nu renunta la lupta, mai ai o sansa