FIV245
Raspunsuri - Pagina 10
cora79 spune:
Maine este o noua zi,cu speranta si credinta in Dumneze4u vom fii si noi mamici intr-o zi
cora79 spune:
Dumnezeu ne pune la incercare, dar va avea cu siguranta grija si de noi,fiecare dintre noi are un bebelus pus deoparte, se pare ca nu a sosit momentul inca
Fetelor,mie nu mi-a venit nici acum ciclul,am de ieri dimineata o secretie maronie si nimic,uratii absenteaza,mi-e frica de extrauterina
Dana_bebe spune:
cora79- multumesc esti draguta insa stiu ca sansa e foarte mica. Nu cred in minuni care sa mi se intample mie!
catalina2307 spune:
cora - si la sarcina extrauterina BHcg se pozitiveaza. Stai linistita , nu ai. Este de la medicatie.
coltul meu de rai
puffy10 spune:
Cora draga mea, ... ma bucur ca ai aparut... nu pot decat sa te incurajez sa mergi in continuare si ... o sa apara soarele si pe strada noastra.... o sa vezi.
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
daniela74 spune:
off,mai fetelor
ALRAK,surioara mea mai mare, stiu ca nimic din ce as putea spune nu-ti alina suferinta,te imbratisez cu drag,sa-ti dea DD multa putere si sanatate
DANA_BEBE cred ca tu le-ai intrecut pe toate,dar inteleg foarte bine nerabdarea de a sti: e alb sau negru.Imi pare rau,dar haide totusi sa mai speram in acel 1%,cine stie?
Eu cum sa mai cred intr-o minune?
ingeras26a spune:
Alrak, imi pare rau
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
cora79 spune:
Catalina-m-am linistit un pic,sper ca macar sa fiu bine,daca bebe nu este
Puffy-multumesc, stiu ca Dumnezeu nu ma va lasa sa ma prabusesc,eu sunt o luptatoare de felul meu(sunt psihopedagog de profesie doar), dar inainte de toate sunt OM si am si eu limitele mele
ADYLUCA-Doamne ajuta ,vreau sa reusesti,sa ne remontezi si pe noi
puffy10 spune:
Daniela, dar nu ai voie sa fi trista, tu trebuie sa fi optimista... intelegi????
Scuza-ne ca in tristetea noastra alaturi de Cora, Alrak, Dana... am uitat de tine. Trebuie sa gandesti doar ca esti gravida....ai inteles....!!!!
Hai sa ne aduci tu un rezultat de beta mare... sa mai descretim fruntile pe aici!!
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
Dana_bebe spune:
Daniela74 - hai ca ai ramas ultima noastra speranta de vesti bunein viitorul apropiat! curaj! la cate nereusite au fost trebuie cel putin tot atatea reusite!
Cora - ciclul vine la 3-4 zile de la oprirea medicatiei. Apoi dupa ce trece ar fi bine sa faci o eco de control!