FIV245
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
castelana pai eu nu am zis nimic, eu sunt de principiul orice fata , baiat numai sanatos sa fie! Dar sigur, daca as avea un baietel as zice ca viata ii va fi mai usoara decat unei fete....sigur subiectul ar putea fi mult dezbatut, dar uite de exemplu un baiat nu trebuie sa aiba cm lunar,nu trece prin durerile nasterii etc etc etc.Sanatos sa fie bebe, nu conteaza daca e fata sau baiat!!!!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka_daria77 Alrak plang si eu cu tine offfffffffffff ca tare e greu uneori pt noi. Fetelor am cazut in depresie cu atatea vesti rele |
ANKA DARIA este dureros, este disperant iti vine sa o iei razna, dar TREBUIE MERS MAI DEPARTE
Avem atatea exemple pentru noi, fete care au reusit, vom reusi si noi intr-o buna zi
Doamne Ajuta!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui KoraPop castelana pai eu nu am zis nimic, eu sunt de principiul orice fata , baiat numai sanatos sa fie! Dar sigur, daca as avea un baietel as zice ca viata ii va fi mai usoara decat unei fete....sigur subiectul ar putea fi mult dezbatut, dar uite de exemplu un baiat nu trebuie sa aiba cm lunar,nu trece prin durerile nasterii etc etc etc.Sanatos sa fie bebe, nu conteaza daca e fata sau baiat!!!! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
kora ca sa mai zic ca baietii seamana cu mamele si vreau sa fie si asta? in fine cum zici tu cum o fi sa fie sanatos numai baiat sa fie!
castelana fericita 13+
ALRAK spune:
citat din mesajul lui castelanaC surioara draga sunt consternata... m-am intors acasa repede sa vad ce ai facut si am ramai fara grai. Putere si sanatate fata draga, ce sa zic cuvintele sunt de prisos. te imbratisez cu drag si ai grija de tine!!!! te pup castelana fericita 13+ |
castelana intr-adevar sunt anumite lucruri care te lasa fara grai.
La 12,30 am primit telefon de la sotul meu si mi-a comunicat rezultatul. Imediat v-am scris voua si parca inebunisem, nu-mi curgea nicio lacrima , m-am apucat de sters pe jos in bucatarie si baie si de-abia dupa o jumatate de ora am putu izbucnii in plans.
Ce putem face? Nimic acum, dar lupta nu trebuie abandonata.
Te pup pe tine si pe BB, sa aveti grija de voi
Daca Bunul Dumnezeu a considerat ca inca nu sunt vrednica sa devin mama.......... n-am ce face.
Deja ma gandesc sa o iau de la capat.
Vreau sa incep sa-mi fac mai multe investigatii, de aceea va rog pe cele care aveti mai multa experienta spuneti-mi ce analize trebuie sa fac, considerand ca o iau de la zero.
Multumesc mult pentru sustinere
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
citat din mesajul lui Blanche25 Alrak...fara cuvinte...am crezut ca ai reusit de data asta...,,,imi pare sincer foarte rau |
Blanche multumesc pentru gandurile bune
Doamne Ajuta!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui ALRAK TREBUIE MERS MAI DEPARTE[/red][/b][/size=3] Avem atatea exemple pentru noi, fete care au reusit, vom reusi si noi intr-o buna zi Doamne Ajuta! |
Draga mea surioara, mi se rupe suflettul cand te vad cum suferi...
Cum sa te ajut?
Ai spis bine Trebuie sa mergi mai departe, Dumnezeu sigur te va rasplati!
Ai grija de tine!!!!!
Doamne Ajuta!
castelana fericita 13+
puffy10 spune:
Of doamne Alrak, .... plang si eu.... si ma doare sa vad ce suparare s-a abatut si de data asta asupra ta.
Te rog din suflet, eroina din tine sa .... treci peste moment, plangi, descarcate... nu te gandi la nimic acum...
Iti mai dau un sfat, daca ai pe cineva apropiat prin preajma iesiti prin parc....nu stiu ...nu sta in casa....fa ceva...
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
ALRAK spune:
citat din mesajul lui iana_mari ALRAK nu-mi gasesc cuvintele ,iti spun ca sunt alaturi de tine si sa ai putere sa treci peste durerea asta 21+ si |
iana ceea ce ni se intampla, nu ni se intampla atunci cand vrem noi ci atunci cand trebuie sa se intample.
pentru tine si pentru puiutii tai.
Doamne Ajuta!
puffy10 spune:
Alrak, parca ma vad pe mine.... dupa ce m-au sunat de la Giulesti sa imi spuna rezultatul..... m-am apucat sa pun flori in ghivece, pe unele le-am schimbat in ghivece mai mari.... apoi m-a scos sora-mea la plimbare....si abia seara am izbucnit in plans....si asa am tinut-o 3 zile si 3 nopti...
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
ALRAK spune:
citat din mesajul lui luck Alrak , am vrut sa plang doar alaturi de tine si am considerat ca nu gasesc cuvintele potrivite , dar totusi iti spun plangi , descarca-te si apoi o sa gasesti o noua cale de a merge mai departe , nu ne lasam orice ar fi , trebuie sa mergem mai departe si ,asa cum ai zis si tu ,cu ajutorul lui DD vom reusi intr-o zi !!! Doamne , imi pare asa de rau !!!!!!!!! |
Luck acum imi este tare greu, dar merg mai departe. Multumesc mult
Doamne Ajuta!