FIV245
Raspunsuri - Pagina 7
anka_daria77 spune:
Alrak plang si eu cu tine offfffffffffff ca tare e greu uneori pt noi.
Fetelor am cazut in depresie cu atatea vesti rele
Blanche25 spune:
Alrak...fara cuvinte...am crezut ca ai reusit de data asta...,,,imi pare sincer foarte rau
Cora imi pare foarte rau.....
Dana pe tine chiar te mananca; gandeste.te ca daca a inceput implantarea prin Z6 cum ai fi vrut beta pozitiva in Z7? Nici nu a inceput sa secrete nimic. Pumnii stransi si sper sa fie pozitiv in curand.
Ingeras bafta la descongelare de puiuti. Sa reuseasca!
Adyluca cat mai linistita si increzatoare in sansa ta!
Castelana si bebe mic cum trec saptamanile . Cand avem eco de confirmare?
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK BetaHCG <0,1 Nu a fost sa fie nici de data asta Doamne Ajuta! |
surioara draga sunt consternata...
m-am intors acasa repede sa vad ce ai facut si am ramai fara grai.
Putere si sanatate fata draga, ce sa zic cuvintele sunt de prisos.
te imbratisez cu drag si ai grija de tine!!!!
te pup
castelana fericita 13+
fireyes spune:
Fetelor, imi pare rau... aparent, nu e o zi buna pt cele mai multe: Alrak, Cora79, Dana (desi aici nu sunt atat de sigura).
Poate se intampla si lucruri bune pana la sfarsitul zilei
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Blanche25 Castelana si bebe mic cum trec saptamanile . Cand avem eco de confirmare? ****A la tercera va la vencida!**** |
da trece timpul si nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici.
Am alta eco saptamana viitoare, atunci am si analizele de la DD, nu stiu daca se poate vedea ce se ascunde.
E din de in ce mai clar ca vreau baiat, se chinuie mai putin in viata... intelegi la ce ma refer,
te pup si tu ce planuri ai? Bafta si ai grija de tine!!!
castelana fericita 13+
KoraPop spune:
Blanche si eu te si vreau sa stiu despre tine!
Castelana x 2!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
iana_mari spune:
ALRAK nu-mi gasesc cuvintele ,iti spun ca sunt alaturi de tine si sa ai putere sa treci peste durerea asta
IOANTUGS multumesc ,ce mai faci.?TE-AI MUTAT IN NOUA LOCATIE?
iana
21+ si
Ioanatugs spune:
Iana_mari da ne-am mutat, dar mai avem putin pina deschidem!
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
luck spune:
Alrak ,
am vrut sa plang doar alaturi de tine si am considerat ca nu gasesc cuvintele potrivite , dar totusi iti spun plangi , descarca-te si apoi o sa gasesti o noua cale de a merge mai departe , nu ne lasam orice ar fi , trebuie sa mergem mai departe si ,asa cum ai zis si tu ,cu ajutorul lui DD vom reusi intr-o zi !!!
Doamne , imi pare asa de rau !!!!!!!!!
cora
Looana
ma bucur din suflet ca ai gasit motivul pierderilor de sarcina , pare oarecum ireal ca noi trebuie sa solicitam tot felul de noi investigatii , pentru ca daca imi aduc bine aminte tu ai solicitat sa faci aceste analize suplimentare , dar acum stii macar despre ce este vorba si o sa fii pregatita pentru incercarea norocoasa.
Multa bafta !!
dana
astept un rezultat de la tine luni !!!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui KoraPop Blanche si eu te si vreau sa stiu despre tine! Castelana x 2! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
te pup si eu, stiu ca-ti place ca vreau baiat, daca e fata am decis ca nu ne suparam pe ea, o sa creasca pe fratiorul ce vine dupa
castelana fericita 13+