FIV245
Raspunsuri - Pagina 6
KoraPop spune:
Dana la ce clinica ai facut?
iana ce frumos...un baietel si o fetita! Uite cum stie DD sa te rasplateasca.... x3!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
iana_mari spune:
KORA,DRAGA MEA SA NU-TI PIERZI SPERANTA SI CREDINTA , VEI REUSI SI TU !!.
Este adevarat ca am fost un pic mai norocoasa decat alte fete dar la un moment dat toate, veti reusi.
Stii, toate prietenele mele spun ca ele n-ar fi rezistat la atatea interventii,3 laparascopii,2 histeroscopii operatorii, 1 hsg plus tratamente fiv ,dar d-zeu te intareste si la sfarsit te rasplateste.
iana
21+ si
Dana_bebe spune:
Of of of ce au bebelusii astie de nu vor sa se prinda?
cum sa-i convingem? cred ca trebuie sa mancam mai multa miere sa fim dulci si bune!
Alrak draga mea tare as vrea sa te iau in brate sa bocim un pic amandoua, apoi sa stam la povesti ... te inteleg dar sper ca intr-o zi vom reusi!
KoraPop spune:
IANA dupa cum vezi nu imi pierd nici speranta , iar credinta nici atat....Asa este, DD ne rasplateste mai devreme sau mai tarziu intr-un fel sau altul....
Dana multumesc pentru raspuns.
ALRAK offfffffffff nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare! Sunt alaturi de tine...
Kora
Ioanatugs spune:
Iana_mari felicitari pentru fetita si baietel!
Alrak tin pumnii, multa bafta!
Cora79 i-mi pare tare rau!
Ingeras multa bafta si sa crezi in sansa ta!
Kora_pop sa fie cu noroc luna asta!
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
Ioanatugs spune:
Alrak of.... acum am vazut mesajul!I-mi pare rau!
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
KoraPop spune:
Ioanatugs ce mai faci fata draga? Apari pe aici atat de rar....vreau sa stiu despre tine, daca esti bine si ce planuri ai pentru bebe. cu mult drag!
P.S. E adorabil catelul tau. Eu sunt o mare iubitoare de animale, in special de catei. Avem si noi un canish scump si rasfatat. Mie imi sunt dragi pana si cateii maidanezi, ii mangai pe toti pe strada si niciodata nu mi s-a intamplat sa fie agresivi careva cu mine, simt si ei cine ii place si cine nu...Sa iti traiasca!
Kora