FIV245

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dana cand am vazut valoare ta de beta , nici n-am mai vazut ce srie mai departe.
Asa sa faci, continua tratamentul si luni iar -beta.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Dana nu opri tratamentul ca ma superi. Ce naiba mai fata te credeam mai tare. Ma superi rau. Ce pierzi sa mai ti tratamentul pana sambata macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Alrak curaj si fi optimista. Noi suntem alaturi de tine.
Si exact asa cum ai spus pe noi cele in asteptare ne bucura fiecare reusita, pentru ca asa ne intra in cap ca si noi la randul nostru vom reusi.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ingeras, am avut congelati 5 embrioni de 8 celule si dupa 9 luni, la decongelare nu au rezistat decat 2 (unul de 8-care cred ca este Andrei si unul cu usoare fragmentatii). Eu cred ca de vina a fost mediul de congelare, a fost la Giulesti.

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Miki, tu ai facut trasnfer de blasto decongelati? ca embrionii rezista la decongelat si la noi in tara, se pare ca blasto nu...nu stiu nici un caz de ET cu blasto decongelati, din pacate.
[red]

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana daca luni ai beta pozitiv o sa te trag de urechiuse! Deocamdata fii cumintica si continua tratamentul. Intreaba un dr de specialitate ce parere are despre testul bhcg facut in ziua 7 dupa ET. Daca in noi nu ai incredere inteleg, dar in dr trebuie sa crezi. Organismul tau inca nu secreta o cantitate suficienta de hcg incat sa poata da o concluzie cat de cat reala. In fine....indiferent ce va fi, viata merge mai departe! Chiar daca nu vei reusi acum, exista inca sanse pentru tine, nu uita asta! Pana luni nu mai e mult asa ca ai grija de tine! Eu iti tin pumnii in continuare!

ALRAK chiar am emotii pentru tine! Simptome, ceva? Cum ai rezultatul urgent sa vii aici pe forum sa ni-l spui,ok? Doamne ajuta!

ingeras eu parca retinusem ca ai dezghetat toti blastocistii. Se pare ca am inteles eu gresit si de fapt mai ai 2. Cine stie, poate cei doi vor veni in lumea noastra cea pamanteasca...

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Alrak si inca ceva, iti dai seama ca pe listuta Danei trebuie sa mai apara si rezultate pozitive....asa pentru moralul aspirantelor... asa ca te rugam sa nu ne inseli asteptarile...

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

puffy
Kora azi chiar nu mai am nici un simptom, sau din cauza emotiilor nu mai simt nimic .
Sa stii ca nu sunt balonata ca la celelalte FIV-uri, parca am mai si slabit un pic in perioada asta, cu toate ca am mancat tot timpul.
Mai am o jumatate de ora de asteptare

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Hai ALRAK !!!!!!!!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ALRAK sunt cu ochii pe tine

DANA si eu te rog sa-ti continui tratamentul si sa repeti in ziua 10
bhcg.Fii optimistaStii ca listuta ta albastra e norocoasa si trebuie sa fii cap de lista.

Cora sunt alaturi de tine.Acum crezi ca nu vei mai face alt fiv ,dar cu timpul vei reusi sa-ti revii si vei incerca din nou.

iana

21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Dragele mele dragi. Ce m-as face fara voi? Evident ca barbatul mi-a zis sec : "Ti-am zis sa nu te mai duci la clinica aia...bla bla bla" asa ca am mare noroc cu voi.
Am promis ca voi continua tratamentul asa ca ma voi tine de cuvant.
Cat depre a intreba un medic - la doctorul meu nu am indrazit sa sun. Am sunat asistenta, mi-a zis ca nu mai sunt sanse mari tinand cont de valoare 0.1 dar ca cine stie poate unul sa se fi prins mai tarziu. Asa ca ... acolo 1% mai sper dar oricum sunt realista. Daca nu mi-e clar ca voi incerca la o clinica cu rezultate mai bune. Iar cei 6 omuleti poate ii vom pune cand se vor mai specializa embrioloagele "noastre".
Anka - stau sa ma gandesc daca nu ar fi bine sa te sfatuiesc dupa ce rezolvi trompele sa mergi la alta clinica. E ceva ce nu merge acolo si nu stiu exact ce. Daca noi suntem problema sau ei. In afara de o reusita acum 6 luni nu mai stiu niciuna.
Alrak - toate sperantele mele de a indrepta starea de spirit de azi sunt la tine! Hai mai repede cu rezultate bune!
Ingeras - poate rezista blasto ai tai si ne faci o surpriza!
Kora - daca e pozitiv te las sa-mi faci ce vrei!
Puffy10 - nu putem decat sa acceptam ceea ce primim. Toate au un rost ramane doar sa-l gasim noi.
Iana - il continui dar stiu ca nu sunt mari sansele... nici la fiv nu sunt...nu?

Mergi la inceput