FIV245

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka_daria77
Multumim de capitol si sper sa vad mai multe beta pozitive pe aici .
Catelana cum e cu sarcina?
toate fetele

Multumesc mult de intrebare, sunt bine, am o sarcina pe care o doresc la toata lumea: fara greturi, fara nici-un semn deranjant specific gravidelor, mananc de toate, prefer ce-i drept acriturile.
Te pup si Bafta multa in continuare!!!!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adyluka

Azi e ziua cea mare. Punctia am facut-o marti si ieri m-au sunat de la clinica sa ma prezint azi pt ET. Si mie mi s-a parut repede. Nu stiu cati embrioni am, ce calitate au.Important e ca m-au chemat si ca exista cel putin unul.
FIV-ul il fac la Medlife.
Va pup pe toate si astept cu nerabdare bhcg-uri maaari azi.

Bafta maxima!!!! sa fie cu noroc!
Doamne Ajuta!!!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Dana_bebe

[blue]

CastelanaC - mda ... daca ai de facut treaba la birou nu prea te lasa nimeni sa stai pe canapea fara motive serioase - asa ca sper sa rezolvam dilema azi si sa stim cum abordam problema in continuare.La munca sau tot pe canapea cu tot ce-mi trabuie pentru muncit acasa. Se para ca de munca nu pot scapa .

Dana asa este, ai dreptate, cineva trebuie sa faca si munca la birou.
hai ca va fi bine si vei fi sigur rasfatata.
La ce ora ti se da rezultatul?
Bafta mareeeeeeeeeeeee!!!!! sa vii cu beta mareeeeee!!!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana _bebe multumesc. Vad ca ti-a dat si tie progynova si intravaginal . Progesteronul din ziua 10 mi se pare cam mare, dar dr. stie ce face. Per ansamblu mi se pare bun tratamentul tau si interesant faptul ca dupa ET in ziua 4 ti-a zis sa refaci estradiolul si progesteronul ( am sa discut si eu cu dr. mea despre acest lucru) si pentru ca au scazut ti-a suplimentat dozele de utrogestan( progynova), respectiv progynova ( estrogeni).Intr-adevar endemetrul de 13 e minunat. Ti-a zis la ecografii daca era trilaminar? Probabil ca era din moment ce tu nu ai avut probleme cu el niciodata si creste atat de frumos. Ai sanse mari mai ales ca din 4 embrioni congelati au rezistat toti 4 si presupun ca au ramas de aceeasi categorie ca si la congelare. Categoria A au fost? Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Gata s-a rezolvat dilema, termin de plans, ma imbrac si plec la birou .
Ziua 7 de la ET beta hcg < 0.1
Stiu ca veti zice - "a fost mult prea devreme" - puteti avea dreptate desi nu cred asa ca voi continua sa iau medicatia pana luni cand voi repeta testul.
Cine ma cunoaste stie ca nu vreu sa va vad triste din cauza asta!
Mai sunt 6 embrioni e drept ca nu ma gandesc sa mai fac ET la clinica asta dar sunt acolo cumintei si dragutei!
Alrak - ai ramas tu sa ne dai vestea cea buna!
Da Kora endometru era trilaminar!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Gata s-a rezolvat dilema, termin de plans, ma imbrac si plec la birou .
Ziua 7 de la ET beta hcg < 0.1
Stiu ca veti zice - "a fost mult prea devreme" - puteti avea dreptate desi nu cred asa ca voi continua sa iau medicatia pana luni cand voi repeta testul.
Cine ma cunoaste stie ca nu vreu sa va vad triste din cauza asta!
Mai sunt 6 embrioni e drept ca nu ma gandesc sa mai fac ET la clinica asta dar sunt acolo cumintei si dragutei!
Alrak - ai ramas tu sa ne dai vestea cea buna!
Da Kora endometru era trilaminar!

m-ai lasat fara replica. Imi pare rau...of doamne!
poate ca intr-adevar era prea devreme....
ai grija de tine!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cora, imi pare rau din tot sufletul... fii puternica si lupta in continuare, orice decizie vei lua!
Am vazut intr-un mesaj ca ziceai ca ai avut toate sansele...toate avem aceeasi parere in cazul unui esec...hai sa-ti zic si de mine: nu mai zic de sarcinile obtinute natural, dar pierdute, zic direct de FIV: am avut 9 foliculi din care au rezultat 9 ovocite, iar din 9 ovocite am avut 7 blastocisti!!! 2 i-am pus, rezultat: mi-a venit CM cu o zi inainte de bete (si nu am avut sanse? dr mi-au spus ca in cazul meu sansele erau de peste 70%...); am congelat 4, am dezghetat 2, nu a rezistat niciunul dezghetarii...deci sansele au fost mari, dar bebe2 nu a venit, poate ca nu era momentul, poate ca nu "acela" era bebele a carui mamica trebuia sa fiu eu, cine stie? Dumnezeu le aranjeaza pe toate si atunci cand trebuie sa apara,apare bebe...admit ca si Dumnezeu mai trebuie "ajutat" pe ici pe colo :)
Asa ca...virgula, capul sus si cu bunul Dumnezeu inainte! o sa ne intalnim toate cand o sa avem 80 de ani si nepoti, ca stranepoti eu nu cred ca mai prind...
Eu in continuare nu am renuntat la lupta, doar ca o iau un pic mai usor, pt ca ani de zile nu m-am bucurat de viata asa cum ar fi trebuit, iar ea trece, din pacate, extrem de repede...

Dana, pai zic ca nu am sanse pt ca data trecuta mi i-a decongelat pe cei de calitate mai buna si nu au rezistat, asa ca nu-mi fac sperante deloc la ceilalti 2. Chiar deloc, jur!

Miki, tu ai facut trasnfer de blasto decongelati? ca embrionii rezista la decongelat si la noi in tara, se pare ca blasto nu...nu stiu nici un caz de ET cu blasto decongelati, din pacate.

Alrak, bafta!!!

Cata, ca de obicei

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Neata!
Nu mai pot spune buna dimineata....la atatea cate am citit...
Of, Cora... Dana... fetelor capul sus. O sa apara soarele si pe strada noastra.
Cora draga mea, descarcate, plangi... dar nu-ti pune intrebari acum... nu lua inca nicio decizie... iti spun din experienta, la fel ca si celelalte ce au trecut prin asa ceva.
Lasa putin timp sa treaca sa se vindece putin sufletul...
Am inteles clar ca pentru o moua incercare o mare problema o reprezinta banii si te inteleg, ma confrunt cu aceeasi problema. Dar sa sti ca bunul Dumnezeu o sa iti arate calea ce trebuie sa o urmezi in continuare.
Cand am esuat in iulie credeam ca am pierdut orice sansa si tot la dosarul de adoptie mi-a fost capul. Dar acum ... facem eforturi imense, mai ales ca pe amandoi ne-a dat acasa in somaj tehnic, si o sa strangem suma necesara pentru ultima incercare.
Crede-ma o sa se limpezeasca apele si la voi si o sa gasiti o solutie, dar nu nu inca nicio hotarare.
Deocamdata incearca sa iti revi si nu face prostia pe care am facut-o eu, ca 3 zile am stat nemancata si plangeam ... si noaptea ma trezeam plangand... ca apoi sa reiau tratamentul de stomac (ma dadusem de tot peste cap).
Noi cu toate suntem alaturi de tine si te sustinem.
Dana la fel si pentru tine, multa bafta in deciziile pe care le vei lua in continuare. Fruntea sus, luptam si iar luptam.... si pe rand o sa si castigam.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dana, imi pare rau. Nu stiu daca mai sunt sau nu sperante...dar capul sus si privirea inainte. Dumnezeu, dragutzul, stie el ce face.
Eu stii la ce m-am gandit zilele trecute? maya este atat de dulce si de frumoasa si de deshteapta etc, etc, ca doar e copilul meu si orice cioara isi lauda puiul, incat m-am gandit asa: daca eu as fi fost cu alt barbat, nu cu sotzul meu, daca eu as fi ramas insarcinata (tot cu sotzul) mai devreme, daca, daca, Maya nu era a mea, ea a trebuit sa vine exact in acel moment. Daca eu nu lucram unde lucram, nu plecam in excursie si nu se nastea maya. Daca, daca...si atunci mi-am dat seama ca totul, dar absolut totul, este asa cum TREBUIE sa fie...
poate ca bebele tau inca nu era sau poate ca unul sau mai multi din ceilalti embrionasi sunt sortiti sa fie bebelusii tai, cine stie?

Eu te pup mult, mult de tot!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

TUTUROR SI MULTUMESC MULT PENTRU SUSTINERE.
Am fost la ora 10 la Bioclinica si am "donat" sange, la 12,30 sunt gata analizele
Am niste emotiiiiiiiiiiiiiiii mari de tot.
Dana , eu in ziua a 10 a , zic ca m-am grabit, dar tu in ziua a 7-a ?????? Eu as continua tratamentul si as repeta beta peste vreo trei zile. Crezi ca in ziua a 7-a rezultatul este concludent? si sa te ajute DD.

Referitor criogenare sau vitrificare, din cate stiu eu nu prea se pun la inghet blastocistii, cele mai mari sanse de supravietuire o au embrionasii de 2, 4 sau 6 celule.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput