FIV245
Raspunsuri - Pagina 17
pisic77 spune:
Citat: |
Sau ti se pare normal sa fii tinuta in picioare pe holurile spitalului, in ziua punctiei, cu ovarele care stau sa plezneasca, de la 7 dimineata, pana la 15 ca sa ti se dea un pat? Sau sa-i urle o asistenta sotului tau, din capatul holului, ca proba lui de sperma nu e buna si ca trebuie sa mai incerce o data... |
exact asta vroiam sa zic. Si in plus, sa mai vina si o doamna doctor zambitoare, draguta, intelegatoare, care sa zica ca o sa faci niste embrioni perfecti, da sa pregatesc bani pentru FIV-ul urmator, ca doamna asistenta care invata acum sa faca ICSI a cam spart o gramada de ovocite
goggy
catalina2307 spune:
Monilandule - acu am vazut bulinele. Sa iti traiasca ca-s tare , tare dulci si mumoase.
coltul meu de rai
goggy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Pai daca nu e buna, acu ce vrei, sa zica ca e buna? Asa ii trebuie, sa stie toata lumea si sa se invete minte. Data viitoare sa-si bage mintile in cap. Bai da pretentioasa te facusi. Acu ce vrei? Sa vina Pamela Anderson si sa sopteasca la urechea inculpatului "puisor e timpul de una mica , prima a fost naspa". Catalina coltul meu de rai |
Printzeso, tare as fi vrut sa vad ce fata ai fi facut tu
Si nu te mai lua de sperma lu' barbate-miu, auzi?
goggy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisic77
exact asta vroiam sa zic. Si in plus, sa mai vina si o doamna doctor zambitoare, draguta, intelegatoare, care sa zica ca o sa faci niste embrioni perfecti, da sa pregatesc bani pentru FIV-ul urmator, ca doamna asistenta care invata acum sa faca ICSI a cam spart o gramada de ovocite goggy |
Aoleu, lesin de ras....de parca nu as fi facut si eu acolo 2 Fiv-uri + tentativa ET ...
castelanaC spune:
Monilad, ai niste comori de fete!!!!
sa-ti traiascaaaaaaaaaa!!!!!!!
sa traiesti si sa va bucurati de ele!!!
castelana fericita 13+
castelanaC spune:
Fetele, fivoasele, noi discutam, bla bla si ei tot ce stiu sa faca vor face, kilaresc la greu, unii mai putini, altii mai mult.
Nu va enervati, doar discutam si noi ca doar de aceea e forum, sa ne dam cu parerea, mai bine, mai rau, dupa experienta fiecarea.
Asta e sistemul si daca va amintiti ca in trecut la sanatate era ministru un inginer agricol si la agricultura un doctor va dati seama de ce ajungem mereu la sapa....
Problema e ca raman suflete pangarite....
Aveti grija de voi si nu mai permiteti la nimeni sa bage si sa scoata ce vrea ca la mecanic.
va pup
castelana fericita 13+
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC Asta e sistemul si daca va amintiti ca in trecut la sanatate era ministru un inginer agricol si la agricultura un doctor va dati seama de ce ajungem mereu la sapa.... |
Aaaaaaa, apai acu e mult mai bine. Nu mai avem deloc.
coltul meu de rai
Dana_bebe spune:
Stiti ce mi-ar placea?
Sa-i oblige cinea sa afiseze cate reusite au si cate nereusite!
Ar fi interesant de vazut! Daca afiseaza ceva fals sau daca nu afiseaza deloc sa li se inchida clinicile!