FIV245
Raspunsuri - Pagina 16
KoraPop spune:
Moni da sunt ok deocamdata, ma pregatesc sa imi pun puisorii pe care ii am la congelator.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
mirela2 spune:
neata fetelor
moni ai niste dulceti de fetite, sa-ti traiasca
pupi fetelor si sa avem o zi frumoasa si cu vesti bune, ca de rele suntem satule.
de Craciun vom fi 2 in 1!
pisic77 spune:
Kora, nu te aprinde asa, ca nu tu erai vizata si nici nesimtita nu am vrut sa fiu in ceea ce te priveste.
Uite o
Si de fapt nu incercam sa vizez nici o fata de pe forum. Marea noastra majoritate avem FIV-uri esuate si nu incerc sa supar pe nimeni
Poate nu m-am exprimat foarte clar, dar ideea era cu totul alta. Ma refeream la medicii care asta le spun pacientelor, la experienta cu care se lauda o doamna doctor, care lucreaza la Giulesti si care face FIV de doua luni, dar le spune pacientelor ca are haispe mii de diplome. Mie nu mi-a venit sa cred ca pana si doamna dr respectiva face FIV, la fel ca multi alti doctori din Romania. Si culmea, are si paciente, poate fete dintre noi care nu stiu ca ea are specialitatea facuta uitandu-se la niste monitoare. Iar pacientele se duc la ea pentru ca probabil o vad ca lucreaza acolo, ca poate face echipa cu Dr de acolo, ca daca e acolo inseamna ca are experienta.
La asta m-am referit
KoraPop spune:
pisic eu m-am simtit direct vizata pentru ca la Giulesti am facut de fiecare data embrioni foarte buni, dar nu s-au implantat. Caz ca si al meu cred ca sunt destule in lumea asta. Cat despre d-na dr. despre care vorbesti nu stiu, nu cunosc, nu ma bag. Fiecare e liber sa isi aleaga dr. si clinica. Ca alegerea e buna sau gresita se va vedea mai tarziu. Fiecare suporta consecintele alegerilor facute sau, dimpotriva, se alege cu bucurii si cu o familie implinita.
Am primit si gata nu ne mai suparam pe aici ca doar motivul pentru care intram pe acest forum este sa ne varsam of-ul, sa plangem sau sa ne bucuram avand toate aceeasi dorinta....de a deveni mame....
Va doresc tuturor o zi frumoasa!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
goggy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui KoraPop
Ti se pare foarte amuzat sa ironizezi persoane ca si mine care se zbat sa devina mame? Ma abtin sa intru in polemici, dar ma simt vizata cu remarcile tale. Multumesc frumos, esti foarte sufletista! Daca alegerea mea e un anumit dr. sau o anumita clinica e doar treaba mea si nu permit nimanui sa isi bata joc de suferinta mea. La fel cum ma simt eu jignita se simt si alte femei, dar tac si inghit in sec. Poate poti sa imi oferi tu o garantie ca daca ma duc in strainatate am sa reusesc sigur si nu voi mai avea doar embrioni perfecti care insa nu se implanteaza! Ofera-le-o si celor care s-au dus si nu au reusit nici acolo in strainatate! Eu una nu imi permit sa dau sfaturi cuiva unde sa se duca sa faca fiv-uri. Asta e una. Si sa ma apuc pe acest forum sa iau peste picior pe cineva mi se pare de-a dreptul nesimtire! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Sincer, eu nu vad nici o ironie in mesajul lui pisic la adresa fetelor care fac Fiv la Giulesti...poate la adresa Giulestiului.
Cred ca te superi prea repede, comentariile se refereau strict la sistemul medical romanesc. Stiu ca o admiri foarte tare pe Cocei dar chiar si asa, nici tu nu cred ca poti spune cu mana pe inima ca ce se intampla in Giulesti nu e bataie de joc.
E stupid sa crezi ca alte fete au decis sa faca fiv afara pentru ca le ofera cineva vreo garantie. Este vorba despre faptul ca esti tratat cu respect, ti se ofera conditii mult mai bune, laboratoare mai performante....in aceeasi bani.
Sau ai senzatia ca cine face Fiv in strainatate nu se zbate sa devina mama? De ce crezi ca suferinta ta e mai mare? Doar pentru ca faci Fiv la Giulesti?
Scopul discutiei este ca fetele sa incerce macar sa deschida ochii si sa realizeze faptul ca merita mai mult. Merita sa fie tratate uman.
De ce sa fim tratate ca niste vite carora li se face o favoare? Aruncam cu miile de euro in buzunarele lor !
Sau ti se pare normal sa fii tinuta in picioare pe holurile spitalului, in ziua punctiei, cu ovarele care stau sa plezneasca, de la 7 dimineata, pana la 15 ca sa ti se dea un pat? Sau sa-i urle o asistenta sotului tau, din capatul holului, ca proba lui de sperma nu e buna si ca trebuie sa mai incerce o data...
Daca tu zici ca asta e ok, si te enervezi asa de tare cand cineva zice ceva de Giulesti, atunci chiar ca discutia asta nu-si are rostul....
Dana_bebe spune:
Medicii ca medicii - pana la urma ei pregatesc pacienta care are in general peste 50 de kg, peste 20 de ani, stie sa citeasca, sa vorbeasca ... poate spune ce o doare... dar embriologii se joaca cu 2 celule care nu au gura za zica nimic. Cate prostii nu se fac in laboratore iar noi nici nu stim?
Plecam fericite ca aveam endometru bun, analize bune, embrioni buni si ne alegem cu esec dupa esec. Explicatii NU primim niciodata - doar bunavointa ca ne vor primi si data viitoare - nu de alta dar sa mai taie o factura, sa mai incaseze niste bani ...
Embriologii din Romania cred ca sunt defapt doar niste biologi ... iar diferenta e mare!
NU ma luati in seama ca sunt cu pata pusa rau!
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Sau sa-i urle o asistenta sotului tau, din capatul holului, ca proba lui de sperma nu e buna si ca trebuie sa mai incerce o data... |
Pai daca nu e buna, acu ce vrei, sa zica ca e buna? Asa ii trebuie, sa stie toata lumea si sa se invete minte. Data viitoare sa-si bage mintile in cap. Bai da pretentioasa te facusi. Acu ce vrei? Sa vina Pamela Anderson si sa sopteasca la urechea inculpatului "puisor e timpul de una mica , prima a fost naspa".
coltul meu de rai
pisic77 spune:
Sa vina Pamela Anderson si sa sopteasca la urechea inculpatului "puisor e timpul de una mica , prima a fost naspa".
Citat: |
mirela2 spune:
off, mai fetelor...
e logic ca toate suntem cu nervii intansi la maxim si pline de suparare si de indignare. Asa-i, in Romania nimic nu merge bine, pe unde te duci ti se iau banii si atat..ce primesti in schimb????
mai nimik, dar banii inapoi nu ti da nimeni daca serviciul patit nu are efectul scontat. Nu primesti nici macar o explicatie, o amarata de explicatie, care sa te lamureasca sau macar sa iti dea senzatia ca cineva te-a bagat in seama si a depus un oarecare efort de a te multumi in vreun fel.
hai sa nu ne facem alti nervi, mai multi decat ne fac altii, care se lauda ca au scoala si ca au terminat scoala cu nush ce medie...bla bla
sunt satula de astea pana peste cap, ma lovesc de lucrul asta in fiecare zi....
fetelor va pup....si sa avem o zi frumoasa si linistita
de Craciun vom fi 2 in 1!