FIV245

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Asta e sistemul si daca va amintiti ca in trecut la sanatate era ministru un inginer agricol si la agricultura un doctor va dati seama de ce ajungem mereu la sapa....

Aaaaaaa, apai acu e mult mai bine. Nu mai avem deloc.

Catalina

coltul meu de rai

Am citit...la naiba de prosti...

Pe mama azi cica o trimit acasa din lipsa de fonduri ca a mai venit la spital o ordonanta si daca nu esti cu tubu bagat esti imputabil sau plateste dr, unde am ajuns... si ea le-a cerut cu foaia si lumanarea, ca intre timp au mai kilarit-o un pic cu doua intervetii de rutina minore nereusite......nu mai vb ca ani in urma diabetica fiind i s-a bagat glucoza ca sa-i faca un bine, ea spunand dintotdeuna atentie sunt diabetica... si dupa "alte tratamente si experimente" a constatat ca a contactat si virus C!
Ce sa mai, nu mai zic nimic, analizele perfecte pacientul mort.
Unii parca-r fi mecanici nu medici, pardon unii chiar sunt

in fine, eu tot nu pot sa convietuiesc cu ideea ca trebuie sa ne resemnam...

sanatate si ai grija de tine! tata e mai bine?

castelana fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Castelana - tata este ok, multumesc. Cat de ok poate fi in situatia asta. Este acasa de o saptamana. Speram ca se va recupera destul de repede.
Sanatate multa mamei tale.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chupa_chip spune:

Umbla zvonul cum ca cineva ar fi graviduta. Felicitari si sper sa fie totul bine de data asta! Bine si la termen.
PS: E vorba de o cunostinta care a facut FIV in strainatate. Detalii alta data sau le va da ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Citat:
Umbla zvonul cum ca cineva ar fi graviduta. Felicitari si sper sa fie totul bine de data asta! Bine si la termen.
PS: E vorba de o cunostinta care a facut FIV in strainatate. Detalii alta data sau le va da ea.

Daca acea cunostinta ar fi vrut ca zvonul sa fie facut public, ar fi venit singura sa spuna ce si cum, ca are gura si maini si nici nevoie de intermediari nu are. Cred io ca se descurca singura sa zica ce are de zis, daca are ceva de zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chupa_chip spune:

Se pare ca am inteles eu gresit: a ramas gravida pe cale naturala. FIV-ul l-a facut in urma cu vreo 8 luni in Ungaria. Oricum, ma bucur pentru ea si-i doresc sa-si vada visul implinit.
Pisic, da, ai dreptate insa eram asa de bucuroasa cand am auzit "zvonul" ca nu m-am putut abtine sa nu-l impartasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

pisic77 - deacord!
In plus cred cu tarie ca MESAJELE PRIVATE si CONVORBIRILE PRIVATE din respect pentru cei care iau parte la ele e bine sa ramana asa cum le spune si numele PRIVATE.
Cand devin publice deja intram peste alt capitol care prefer sa nu-l deschid ca cine stie cine se va simti prost sau lezat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Citat:
citat din mesajul lui pisic77

pe vremea cand denigram eu sistemul romanesc al FIv-ului se arunca cu rosii in mine de catre persoane care tot la stadiul de Giulesti au ramas.
Citat:

Da, dar nicaieri in lumea asta mare nu vor avea asa embrioni frumosi ca la Giulesti Perfecti. Atata doar ca nu se implanteaza...

Ti se pare foarte amuzat sa ironizezi persoane ca si mine care se zbat sa devina mame? Ma abtin sa intru in polemici, dar ma simt vizata cu remarcile tale. Multumesc frumos, esti foarte sufletista!
Daca alegerea mea e un anumit dr. sau o anumita clinica e doar treaba mea si nu permit nimanui sa isi bata joc de suferinta mea. La fel cum ma simt eu jignita se simt si alte femei, dar tac si inghit in sec. Poate poti sa imi oferi tu o garantie ca daca ma duc in strainatate am sa reusesc sigur si nu voi mai avea doar embrioni perfecti care insa nu se implanteaza! Ofera-le-o si celor care s-au dus si nu au reusit nici acolo in strainatate!
Eu una nu imi permit sa dau sfaturi cuiva unde sa se duca sa faca fiv-uri. Asta e una. Si sa ma apuc pe acest forum sa iau peste picior pe cineva mi se pare de-a dreptul nesimtire!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Sincer, eu nu vad nici o ironie in mesajul lui pisic la adresa fetelor care fac Fiv la Giulesti...poate la adresa Giulestiului.
Cred ca te superi prea repede, comentariile se refereau strict la sistemul medical romanesc. Stiu ca o admiri foarte tare pe Cocei dar chiar si asa, nici tu nu cred ca poti spune cu mana pe inima ca ce se intampla in Giulesti nu e bataie de joc.
E stupid sa crezi ca alte fete au decis sa faca fiv afara pentru ca le ofera cineva vreo garantie. Este vorba despre faptul ca esti tratat cu respect, ti se ofera conditii mult mai bune, laboratoare mai performante....in aceeasi bani.
Sau ai senzatia ca cine face Fiv in strainatate nu se zbate sa devina mama? De ce crezi ca suferinta ta e mai mare? Doar pentru ca faci Fiv la Giulesti?
Scopul discutiei este ca fetele sa incerce macar sa deschida ochii si sa realizeze faptul ca merita mai mult. Merita sa fie tratate uman.
De ce sa fim tratate ca niste vite carora li se face o favoare? Aruncam cu miile de euro in buzunarele lor !
Sau ti se pare normal sa fii tinuta in picioare pe holurile spitalului, in ziua punctiei, cu ovarele care stau sa plezneasca, de la 7 dimineata, pana la 15 ca sa ti se dea un pat? Sau sa-i urle o asistenta sotului tau, din capatul holului, ca proba lui de sperma nu e buna si ca trebuie sa mai incerce o data...
Daca tu zici ca asta e ok, si te enervezi asa de tare cand cineva zice ceva de Giulesti, atunci chiar ca discutia asta nu-si are rostul....

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Nu ai inteles nimic din ceea ce m-a deranjat pe mine! A fost o remarca la care m-am simtit direct vizata si atat. Am raspuns, discutia s-a incheiat demult si acum vii tu si spui ca eu am ceva cu lumea care critica Giulestiul. Ce are s...a cu prefectura nu stiu. Ca puteam sa am embrioni foarte buni si care sa nu se implanteze si la alta clinica sau si in strainatate. Sa zica cine ce vrea de Giulesti ca nu ma intereseaza, nu e al meu si nici al parintilor mei!
Eu chiar nu ma bag in discutiile despre alegerea clinicilor sau doctorilor pentru ca nu mi se pare ca ar avea cineva dreptul sa impuna cuiva unde sa faca fiv-uri si cu cine ( pe banii ,viata, timpul altora e foarte usor de dat sfaturi! ), cu atat mai putin noi cele care nu am reusit aici in Romania si nici in strainatate. Deci in discutia asta nu m-am bagat ca nu e prima data cand se deschide subiectul...poate ar avea ceva de zis miile de cupluri carora Giulestiul le-a dat copii, dar daca sunt bagate in seama numai nereusitele....
Nu stiu unde am scris eu ca as considera suferinta mea mai mare decat a altei femei, care face fiv in strainatate. Asa ceva nu am zis niciodata. Suferinta e la fel de mare pentru fiecare femeie care se zbate sa faca fiv indiferent in ce colt al lumii asa ca te rog nu interpreta gresit sau citeste cu atentie ceea ce am scris.
In final, repet, nu ma intereseaza ce zice cineva despre Giulesti sau alta clinica. Eu nu zic nimic rau pentru ca am avut mereu norocul ca personalul medical incepand de la infirmiera si pana la dr. sa se poarte frumos cu mine si cu sotul meu si nu am fost o data pe acolo , ci de "n"-spe ori, da' ce sa zic, macar in privinta asta am avut noroc ca daca striga vreuna catre sotul meu sau ar fi fost cat de putin ironica precis a doua oara nu mai calcam pe acolo. Nu a fost cazul asa ca de ce as avea de inventat ceva ce nu mi s-a intamplat. Culmea e ca nici nu stau ore intregi sa astept sa intru la dr. pe acolo, exceptand ecografiile din timpul stimularii la prof. Marinescu unde se asteapta mai mult sau mai putin.
In speranta ca s-a clarificat si, vorba Mirelei, cu nervii intinsi la maxim numai de polemici pe forum nu cred ca mai e cazul va doresc o zi cat mai calma si mai placuta!
Sa dea DD sa avem toate copii intr-o buna zi si sa ajungem sa radem de aceste dezbateri interminabile de pe forum!

fivoasele!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Stii cum e Kora - in viata trebuie pus in balanta ce e bine si ce e rau. Clinicilea astea toate se lauda cu reusitele lor dar nu zic nimic de nereusite, le baga sub pres ca tiganul iar tu si eu si noi pana la urma oameni cinstiti, cu intentii bune nu putem evalua ce sanse avem, cat de buna e echipa din aceste motive. Ajungi sa te imbeti cu apa rece si sa nu stii ce te loveste cand mai ratezi o data...si inca o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna fetelor!
Azi am stat numai si am citit, nu am mai indraznit sa scriu...mai ales ca m-as fi bagat cu siguranta in discutiile despre Giulesti si le-am tot fi lungit.
Alrak, Cora, Dana va doresc un weekend cat mai relaxant ca tare aveti nevoie.
Goggy cum stai cu "pregateala" mai ai vreo analiza de facut pana incepi???

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Daniela cum te mai simti? Curaj, ca mai e putin.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput